edek Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Dama na włościach :) hop! Nie chcę zwrotu za przesyłkę ;) Quote
malvaaa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 kaska poszła... 187zł= bazarek 87 + nikolaczek 100zł a może by tak Fortunkę do jakiejś gazetki podesłać? orientujecie się ile to kosztuje i jak może się tam dostać? Quote
malvaaa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 pomyślałam że ogłoszeń nigdy za mało i zrobiłam Fortunce na tych portalach, z nowymi zdjęciami... gumtree - www.ale.gratka.pl - www.petsy.pl - www.e-zwierzak.pl - www.petworld.pl - www.ojej.pl - www.przygarnijzwierzaka.pl -- www.rubryka.pl - www.swistek.pl - www.adpedia.pl - www.adsy.pl - www.cwirek.pl - www.szerlok.pl - www.pineska.pl Quote
hop! Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Ewa Marta']Wprawdzie nie zajrzała, ale widząc zdjęcia Fortuny zakochała się w niej tak, jak w Semiku i zgodziła się zasponsorować karmę Rita:-) Mam tylko wielką prośbę, żebyś to Ty Mysza zamówiła karmę, a Rita prześle Ci jeszcze dzisiaj 158 zl na 15+4 kg karmy:-)[/QUOTE] Karma dotrze już jutro. Fortuna bardzo dziękuje. Pako również. ;) Quote
Ewa Marta Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='hop!']Karma dotrze już jutro. Fortuna bardzo dziękuje. Pako również. ;)[/QUOTE] Super! Bardzo się cieszę:-) Mam nadzieję, że kasa od Rity dotarła na konto;-) Quote
mysza 1 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='malvaaa']kaska poszła... 187zł= bazarek 87 + nikolaczek 100zł a może by tak Fortunkę do jakiejś gazetki podesłać? orientujecie się ile to kosztuje i jak może się tam dostać? Do Metra na Wawę coś ok 90-100 zł, na inne województwa mniej. Pomyśleć, że kiedyś było za darmo... Fortuna i tak ma niezłą sytuację, poza ogłoszeniami, naszą stroną, FB miała być na stronie o Korabiewicach i w najbliższym newsletterze Vivy. Muszę się zorientować w ogłoszeniach w gazetach, bo wcześniej dawałam tylko do Metra. Nie wiem jak to wygląda cenowo. [quote name='malvaaa']pomyślałam że ogłoszeń nigdy za mało i zrobiłam Fortunce na tych portalach, z nowymi zdjęciami... gumtree - www.ale.gratka.pl - www.petsy.pl - www.e-zwierzak.pl - www.petworld.pl - www.ojej.pl - www.przygarnijzwierzaka.pl -- www.rubryka.pl - www.swistek.pl - www.adpedia.pl - www.adsy.pl - www.cwirek.pl - www.szerlok.pl - www.pineska.pl Wielkie dzięki :loveu:, pewnie, ze nigdy za mało. [quote name='hop!']Karma dotrze już jutro. Fortuna bardzo dziękuje. Pako również. ;) Karmę zamówiłam wczoraj a zanim dostałam info, że wpłata doszła to już do Hop dzwonili... [quote name='Ewa Marta']Super! Bardzo się cieszę:-) Mam nadzieję, że kasa od Rity dotarła na konto;-) Oczywiście, bardzo dziękuję :loveu: Nie mam kompa w domu a w pracy gonię w piętkę więc wpadam tu na chwilę. Nadrobię zaległości, obiecuję. Quote
mysza 1 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Ciotki, co tu taka cisza, byście czasem hopnęły chociaż ;) Quote
Ewa Marta Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 HOP! HOP! HOP! :-) Cisza, bo człowiek nie wyrabia już na zakrętach tak zasuwa... Staram się regularnie podrzucać bazarek Soni i mam wielki problem z dwiema suniami mojej Pani Eulalii... Muszą znaleźć nowy dom. Pani Eulalia prawie nie wychodzi ze szpitala od grudnia:-( To najsmutniejsza sytuacja, jaką można sobie wyobrazić, być zmuszonym do oddania ukochanych zwierzaków, ale niestety nie ma innego wyjścia:-( Może macie jakiś pomysł gdzie ulokować dwie prawie 8 letnie sunie, do tego dwie razem? http://www.dogomania.pl/threads/223390-Sheltie-Nastia-i-Heksa-dwie-rodowodowe-suczki-owczarka-szetlandzkiego-szukaj%C4%85-domu Quote
mysza 1 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Ewa Marta']HOP! HOP! HOP! :-) Cisza, bo człowiek nie wyrabia już na zakrętach tak zasuwa... Staram się regularnie podrzucać bazarek Soni i mam wielki problem z dwiema suniami mojej Pani Eulalii... Muszą znaleźć nowy dom. Pani Eulalia prawie nie wychodzi ze szpitala od grudnia:-( To najsmutniejsza sytuacja, jaką można sobie wyobrazić, być zmuszonym do oddania ukochanych zwierzaków, ale niestety nie ma innego wyjścia:-( Może macie jakiś pomysł gdzie ulokować dwie prawie 8 letnie sunie, do tego dwie razem? http://www.dogomania.pl/threads/223390-Sheltie-Nastia-i-Heksa-dwie-rodowodowe-suczki-owczarka-szetlandzkiego-szukaj%C4%85-domu Ciągle mam Cię zapytać o Panią Eulalię i zapomniam... Miałam nadzieję, że jest w domu... i trochę lepiej... Gorzej z pomysłami... Quote
hop! Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Dotarła karma (19kg) + gratisy (ciastka - dla psów, długopis i reklamówka - dla mnie :eviltong:). Dla mysza 1 jest... faktura. ;) Quote
mysza 1 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='hop!']Dotarła karma (19kg) + gratisy (ciastka - dla psów, długopis i reklamówka - dla mnie :eviltong:). Dla mysza 1 jest... faktura. ;)[/QUOTE] Ale radość z takiej faktury ;) Quote
hop! Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Przy tej pogodzie Fortuna nie chce wychodzić z domu. Kałuże omija szerokim łukiem, a po nierównym lodzie i topiącym się śniegu stąpa jak po rozżarzonych węglach. ;) Quote
Ewa Marta Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Moje psy też nie przepadają za takim podłożem. Dzisiaj po 25 minutach zastrajkowały i wróciły do samochodu... Quote
mysza 1 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Niestety, pogoda jest okropna, roztopy, kałuże, brudy wychodzą spod śniegu, fuj. Byle do wiosny z zieloną trawką :) Quote
Ewa Marta Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ona nie, najwyżej jej wątek;-) Cały czas o niej myślę... Quote
hop! Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Nikt od wczoraj nie zajrzał do Fortuny - Szczerbatki... :-( Quote
mysza 1 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='hop!']Nikt od wczoraj nie zajrzał do Fortuny - Szczerbatki... :-([/QUOTE] Ciesz się, że wczoraj zajrzałam, bo ostatnio coś wiatr ludzi wywiał ;) Quote
gusia0106 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ja zaglądam, tyle, że do powiedzenia mam niewiele... Quote
mysza 1 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='gusia0106']Ja zaglądam, tyle, że do powiedzenia mam niewiele...[/QUOTE] Możesz sie urodą Fortuny zawsze zachwycić ;) albo jakoś zaznaczyć obecność ;) Quote
gusia0106 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='mysza 1']Możesz sie urodą Fortuny zawsze zachwycić ;) albo jakoś zaznaczyć obecność ;)[/QUOTE] Nieśmiała jestem to siedzę cicho ;) Zaraz wyślę Ci maila Quote
Ewa Marta Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Jestem, podczytuję i myślę o ślicznocie:-) Quote
hop! Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Lemoniada']A to Fortuna jest szczerbata?[/QUOTE] Uroczo szczerbata. Przysięgam, że to nie moja zasługa. ;) Quote
Recommended Posts