Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaska poszła...

187zł= bazarek 87 + nikolaczek 100zł

a może by tak Fortunkę do jakiejś gazetki podesłać?
orientujecie się ile to kosztuje i jak może się tam dostać?

Posted

[quote name='Ewa Marta']Wprawdzie nie zajrzała, ale widząc zdjęcia Fortuny zakochała się w niej tak, jak w Semiku i zgodziła się zasponsorować karmę Rita:-) Mam tylko wielką prośbę, żebyś to Ty Mysza zamówiła karmę, a Rita prześle Ci jeszcze dzisiaj 158 zl na 15+4 kg karmy:-)[/QUOTE]

Karma dotrze już jutro. Fortuna bardzo dziękuje. Pako również. ;)

Posted

[quote name='malvaaa']kaska poszła...

187zł= bazarek 87 + nikolaczek 100zł

a może by tak Fortunkę do jakiejś gazetki podesłać?
orientujecie się ile to kosztuje i jak może się tam dostać?
Do Metra na Wawę coś ok 90-100 zł, na inne województwa mniej. Pomyśleć, że kiedyś było za darmo...
Fortuna i tak ma niezłą sytuację, poza ogłoszeniami, naszą stroną, FB miała być na stronie o Korabiewicach i w najbliższym newsletterze Vivy.
Muszę się zorientować w ogłoszeniach w gazetach, bo wcześniej dawałam tylko do Metra.
Nie wiem jak to wygląda cenowo.
[quote name='malvaaa']pomyślałam że ogłoszeń nigdy za mało i zrobiłam Fortunce na tych portalach, z nowymi zdjęciami...

gumtree
- www.ale.gratka.pl
- www.petsy.pl
- www.e-zwierzak.pl
- www.petworld.pl
- www.ojej.pl
- www.przygarnijzwierzaka.pl
-- www.rubryka.pl
- www.swistek.pl
- www.adpedia.pl
- www.adsy.pl
- www.cwirek.pl
- www.szerlok.pl
- www.pineska.pl
Wielkie dzięki :loveu:, pewnie, ze nigdy za mało.
[quote name='hop!']Karma dotrze już jutro. Fortuna bardzo dziękuje. Pako również. ;)
Karmę zamówiłam wczoraj a zanim dostałam info, że wpłata doszła to już do Hop dzwonili...
[quote name='Ewa Marta']Super! Bardzo się cieszę:-) Mam nadzieję, że kasa od Rity dotarła na konto;-)
Oczywiście, bardzo dziękuję :loveu:
Nie mam kompa w domu a w pracy gonię w piętkę więc wpadam tu na chwilę. Nadrobię zaległości, obiecuję.

Posted

HOP! HOP! HOP! :-)
Cisza, bo człowiek nie wyrabia już na zakrętach tak zasuwa...

Staram się regularnie podrzucać bazarek Soni i mam wielki problem z dwiema suniami mojej Pani Eulalii... Muszą znaleźć nowy dom. Pani Eulalia prawie nie wychodzi ze szpitala od grudnia:-( To najsmutniejsza sytuacja, jaką można sobie wyobrazić, być zmuszonym do oddania ukochanych zwierzaków, ale niestety nie ma innego wyjścia:-( Może macie jakiś pomysł gdzie ulokować dwie prawie 8 letnie sunie, do tego dwie razem?
http://www.dogomania.pl/threads/223390-Sheltie-Nastia-i-Heksa-dwie-rodowodowe-suczki-owczarka-szetlandzkiego-szukaj%C4%85-domu

Posted

[quote name='Ewa Marta']HOP! HOP! HOP! :-)
Cisza, bo człowiek nie wyrabia już na zakrętach tak zasuwa...

Staram się regularnie podrzucać bazarek Soni i mam wielki problem z dwiema suniami mojej Pani Eulalii... Muszą znaleźć nowy dom. Pani Eulalia prawie nie wychodzi ze szpitala od grudnia:-( To najsmutniejsza sytuacja, jaką można sobie wyobrazić, być zmuszonym do oddania ukochanych zwierzaków, ale niestety nie ma innego wyjścia:-( Może macie jakiś pomysł gdzie ulokować dwie prawie 8 letnie sunie, do tego dwie razem?
http://www.dogomania.pl/threads/223390-Sheltie-Nastia-i-Heksa-dwie-rodowodowe-suczki-owczarka-szetlandzkiego-szukaj%C4%85-domu
Ciągle mam Cię zapytać o Panią Eulalię i zapomniam...
Miałam nadzieję, że jest w domu... i trochę lepiej...
Gorzej z pomysłami...

Posted

[quote name='hop!']Dotarła karma (19kg) + gratisy (ciastka - dla psów, długopis i reklamówka - dla mnie :eviltong:). Dla mysza 1 jest... faktura. ;)[/QUOTE]
Ale radość z takiej faktury ;)

Posted

Przy tej pogodzie Fortuna nie chce wychodzić z domu. Kałuże omija szerokim łukiem, a po nierównym lodzie i topiącym się śniegu stąpa jak po rozżarzonych węglach. ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Ja zaglądam, tyle, że do powiedzenia mam niewiele...[/QUOTE]
Możesz sie urodą Fortuny zawsze zachwycić ;) albo jakoś zaznaczyć obecność ;)