Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Okaz zdrowia, 

nic nie napisano nt. serduszka, ale pewnie wszystko ok.

Poli przydałaby się ruchoma bieżnia i codzienny kilkominutowy trening :)

Posted

Dziękuję Jolcia za wstawienie :)

Teraz musimy jeszcze zrobić to badanie moczu na obecność cukru. Będzie problem, ale Ania ma próbować.

bianka0,bardzo, bardzo dziękuję za wpłatę 100 zł na badania Poleńki :angel: :Rose:

Posted

Jak ktoś lubi sporty kanapowe to żadne sporty go nie przekonają -znam się na tym ;)

Polinka szuka kogoś kto pokocha jej niepokorne wnętrze, a nie ciało ;)

• Upvote 1
Posted

Jak ktoś lubi sporty kanapowe to żadne sporty go nie przekonają -znam się na tym ;)

Zoja, bardzo ładnie to napisałaś. :)

Posted

Osobiście uważam, że wszystko zależy od motywacji ;)

Posted

Hmm, jeśli nie pomogą racjonalne argumenty, to na pewno "nóż na gardle" ;)

Miałam kiedyś taką sąsiadkę, która bardzo lubiła ten okropny tłuszcz z golonki. Jak patrzyłam na to to już robiło mi się niedobrze, nie mówiąc, że miałabym to zjeść. Miała wysoki cholesterol, cukrzycę, wysokie ciśnienie krwi i lekarz zabronił jej takich " rarytasów", a ona  nadal to jadła i niestety skończyło się tragicznie.

Posted

Myślę, że w tym konkretnym przypadku pani nie miała wiedzy, co sama sobie funduje i umierać nie miała zamiaru.

W chwili świadomej śmierci każdy raczej prosi o ratunek przed ostatecznym.

Posted

Zaglądam do Polci i podnoszę wątek.

A wracając do poprzedniego tematu, człowiek mieni się być kimś lepszym od zwierzęcia, bo jakoby wyróżnia nas posiadanie umiejętności myślenia i wyciągania wniosków. Jak widać, nie zawsze to co ludzkie jest dominujące w człowieku ;) 

Oczywiście to ogromne uproszczenie i uogólnienie. :)

Posted

Teresko, masz rację. Tylko w naszym mniemaniu jesteśmy lepsi od zwierząt, bo ponoć mamy rozum, ale patrząc na to co nas otacza widać, że kiepski użytek z tego daru robimy .....niestety :(

:sleep2: :sleep2: :sleep2:

Posted

Przez tyle lat już powinnam się przyzwyczaić, że dogo co jakiś czas szwankuje, a tymczasem martwiłam się, że to z moim kompem jakieś kłopoty  :roll:

Miziam Polcię i pozdrawiam Cioteczki :)