EVA2406 Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Dziękuję, że jesteście :) Togusiu, nie tylko kasa się liczy :) Polcia walczy z pchłami, zapoznaje koleżanki w hoteliku, szykuje się w przyszłym tygodniu na badanie krwi, a w następnym tygodniu na sterylkę. oczywiście jak badania będą ok. Dobrej nocki :) Śpij Poleńko i o super domku śnij :) Quote
kaja8888 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 jakoś nie mogę doszukać się bazarku na dogo :oops: Będę miała kilka rzeczy na bazarek dla Poli, czy ktoś mógłby mi to wystawić, jak prześlę zdjęcia, bo ja kompletnie nie kumam :oops: Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 A i ja choć pokażę Polunię... a o urwanej nodze, ani "nastepnym": horrorze już nie mam ochoty czytać:shake:...przyznam się,że wolę juz "dziergać" po złotówce i prosić i błagać, niż przezywać następne horrory. Poluniu, trzymaj sie z daleka od wszelkich katastrof i badź dzielna, ugodowa i zdrowa... i zmykaj szybciutko do domciu stałego paróweczko!:lol: Quote
kaja8888 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Wybieram się dzisiaj do Poli :) tylko jeszcze nie mam sygnału od DIF czy można Quote
togaa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Poproszę o nr. konta. Ciupinkę wpłacę jednorazowo, bo widzę że finanse nie ciekawe... Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='kaja8888']Wybieram się dzisiaj do Poli :) tylko jeszcze nie mam sygnału od DIF czy można[/QUOTE] Głaskolki dla słodkiej... Quote
Hotel KADIF Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Kochane! Jestem, ale na krótko i w przelocie.... Niestety mój monitor pojechał wczoraj do serwisu (wreszcie!), ale niestety aż na miesiąc! :placz: W związku z tym zostałam ze starym, ledwo działającym laptopem i będę miała bardzo ograniczony dostęp do netu! :placz: Nie mogę za długo pisać, bo zaraz minie sprzęcior wywali z tematu. Super, że pomimo sytuacji z hotelikami na dogo potraficie żartować z tych jeszcze istniejących! :evil_lol: Ale jestem przekonana, że nasz przetrwa wszelkie kontrole i jak tylko macie ochotę zapraszamy. Było już u nas mnóstwo dziewczyn z dogo a dzisiaj dołączyła do osób wizytujących kaja8888! Była u nas i przywiozła smaki i troszkę karmy, wygłaskała Polkę, porobiła zdjęcia no i oczywiście poznała psiaki. A teraz sprawy organizacyjne... Eva! Czy mogę Ci przesyłać zdjęcia Poli na maila? Po prostu zanim wkleję w imageshacka a potem na dogo to mi się zerwie wszystko....:-( Jutro wieczorkiem kąpię Polkę w szamponie antypchelnym (bo już chyba zdechły!) a we wtorek jedziemy na badanie krwi. Za tydzień, jak wyniki będą ok -sterylka! Quote
kaja8888 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Byłam u Poli, hotelik u DIF to marzenie :) Polusia jest weselsza, merda ogonkiem i najważniejsze, że jest wśród Ludzi przez duże "L". W najśmielszych oczekiwaniach nie myślałam, że Pola tak trafi. Niejeden pies u właściciela nie ma takiej opieki jak u DIF. Widać, że DIF ma podejście do zwierzaków i je kocha takie odniosłam wrażenie. Gdybym miała swojego Psiak i musiałabym zostawić u kogoś to u DIF z zamkniętymi oczami bym zostawiła. Polusia nawet nie zawarczała dała się pogłaskać. DIF bardzo bardzo dziękuję :smile: Quote
scorpio133 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 bardzo sie ciesze ze u panienki wszystko dobrze. Quote
Lidan Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Moje sunie mają mały zapas suchej karmy, którą postanowiłam podzielić się z Polą, o czym już "rozmawiałam" na pw z EVA2406. Czekam tylko na adres do wysyłki. Quote
Awit Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Eva one są podobne:-) To min. dlatego też Pola tak Cię ujęła.... Quote
kaja8888 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Kara myślałam, że jesteś zajęta. Wobec tego idę zrobić fotki rzeczy na bazarek tych co mam pod ręką, tylko czy wieczorem wyjdą. Quote
Isadora7 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='DIF']Kochane! Jestem, ale na krótko i w przelocie.... Niestety mój monitor pojechał wczoraj do serwisu (wreszcie!), ale niestety aż na miesiąc! :placz: W związku z tym zostałam ze starym, ledwo działającym laptopem i będę miała bardzo ograniczony dostęp do netu! :placz: Nie mogę za długo pisać, bo zaraz minie sprzęcior wywali z tematu. Super, że pomimo sytuacji z hotelikami na dogo potraficie żartować z tych jeszcze istniejących! :evil_lol: Ale jestem przekonana, że nasz przetrwa wszelkie kontrole i jak tylko macie ochotę zapraszamy. Było już u nas mnóstwo dziewczyn z dogo a dzisiaj dołączyła do osób wizytujących kaja8888! Była u nas i przywiozła smaki i troszkę karmy, wygłaskała Polkę, porobiła zdjęcia no i oczywiście poznała psiaki. A teraz sprawy organizacyjne... Eva! Czy mogę Ci przesyłać zdjęcia Poli na maila? Po prostu zanim wkleję w imageshacka a potem na dogo to mi się zerwie wszystko....:-( Jutro wieczorkiem kąpię Polkę w szamponie antypchelnym (bo już chyba zdechły!) a we wtorek jedziemy na badanie krwi. Za tydzień, jak wyniki będą ok -sterylka![/QUOTE] Też ongis byłam w KADIF-ie mam nawet na to dowód (zaczyna się od "łapówki" w postaci pysznej kawy) ale powiem tak swoja brygadę bym tam dała tu kilka fotek: [url]http://tiny.pl/hpg11[/url] :loveu: Quote
Lidan Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 EVA zwolnij "trochę przestrzeni" w swojej skrzynce. Próbowałam wysłać do Ciebie pw i pokazał mi się taki komunikat: [quote]EVA2406 wykorzystali swój limit wiadomości, i nie mogą przyjąć żadnej nowej dopóki nie zwolnią trochę przestrzeni.[/quote]:crazyeye: :lol: Adresik dostałam. Postaram się jutro wysłać paczuszkę. Quote
EVA2406 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='togaa']Poproszę o nr. konta. Ciupinkę wpłacę jednorazowo, bo widzę że finanse nie ciekawe...[/QUOTE] Togusiu, dziękuję bardzo. Nr konta wysłałam. [quote name='DIF']Kochane! Eva! Czy mogę Ci przesyłać zdjęcia Poli na maila? Po prostu zanim wkleję w imageshacka a potem na dogo to mi się zerwie wszystko....:-( Jutro wieczorkiem kąpię Polkę w szamponie antypchelnym (bo już chyba zdechły!) a we wtorek jedziemy na badanie krwi. Za tydzień, jak wyniki będą ok -sterylka![/QUOTE] DIFciu, możesz. Choć idzie mi to mozolnie to postaram się wkleić moją śliczną Polusię :) [quote name='Lidan']Moje sunie mają mały zapas suchej karmy, którą postanowiłam podzielić się z Polą, o czym już "rozmawiałam" na pw z EVA2406. Czekam tylko na adres do wysyłki.[/QUOTE] Skrzynkę trochę odgruzowałam i adresik już wysłany ;) Dziękuję za pomoc Liduś :calus: [quote name='Awit']Eva one są podobne:-) To min. dlatego też Pola tak Cię ujęła....[/QUOTE] Tak, są zdecydowanie podobne.Ale nie to było przyczyną mojej walki o nią, bo ja jej nie widziałam i nie było zdjęć, za wyjątkiem jednego kiepskiego zdjecia z telefonu. Najbardziej ujęło mnie to, że Polcia została w jednej chwili bez kochanego pana i bez dachu nad głową. Najbardziej przeżywam dramat zwierzka, który na zostaje wywalony bez "kochających spadkobierców" :angryy::angryy::angryy: Zawsze myślę co stanie się z moją gromadką, jak mnie zabraknie...............tylko ja już zapowiedziałam, że będę straszyć........:diabloti: Wszystkim bardzo dziękuję za zaglądanie do Poleńki. Miło mi, że o nas pamiętacie :) Quote
kaja8888 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Znalazłam trochę rzeczy na bazarek dla Poli i Kara obiecała zrobić bazarek, bo ja jestem komplenta noga w tym temacie ;) Quote
dorcia44 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Witam poniedziałkowo i ciesze się ogromnie że suni się udało :) Zapomniałam poprosić cię Kaja8888 żebyś wygłaskała moją kocinę Triszkę która DIF adoptowała ode mnie ;) Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 A i ja na dobry początek tygodnia, pokazuję maleństwo... Quote
EVA2406 Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Witam Dziewczynki i spieszę donieść, że dostałam dzisiaj od mojej Klientki P. Teresy - 20 zł dla Poleńki. dziękuję Pani Tereso :) Ciekawe co u Polci. Pewnie się nie dowiemy, bo DIF bez dostępu do komputera :( Quote
ruda_32 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Co słychać u Poli? chciałam poinformować,że na miau także organizujemy bazarek dla Poli :) Quote
EVA2406 Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 [quote name='ruda_32']Co słychać u Poli? chciałam poinformować,że na miau także organizujemy bazarek dla Poli :)[/QUOTE] Rozmawiałam po południu z DIF. U Polci wszystko ok. Jak wraca ze spacerku już nie biegnie do swojej klateczki w wiatrołapie, tylko chce na pokoje ;). Dzisiaj będzie kąpana, żeby wszystkie brudy po pchełkach sobie poszły i żeby jutro Polcia poszła świeża i pachnąca na badanie krwi. I jeśli wyniki będą ok to zabieg jest zaplanowany na wtorek 20 marca na godz.13.00 ruda32, dziękuję :buzi: Podaj link to chociaż popodnoszę :) Quote
Recommended Posts