Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję, że jesteście :)
Togusiu, nie tylko kasa się liczy :)

Polcia walczy z pchłami, zapoznaje koleżanki w hoteliku, szykuje się w przyszłym tygodniu na badanie krwi, a w następnym tygodniu na sterylkę. oczywiście jak badania będą ok.

Dobrej nocki :)
Śpij Poleńko i o super domku śnij :)

Posted

jakoś nie mogę doszukać się bazarku na dogo :oops:
Będę miała kilka rzeczy na bazarek dla Poli, czy ktoś mógłby mi to wystawić, jak prześlę zdjęcia, bo ja kompletnie nie kumam :oops:

Posted

A i ja choć pokażę Polunię... a o urwanej nodze, ani "nastepnym": horrorze już nie mam ochoty czytać:shake:...przyznam się,że wolę juz "dziergać" po złotówce i prosić i błagać, niż przezywać następne horrory.

Poluniu, trzymaj sie z daleka od wszelkich katastrof i badź dzielna, ugodowa i zdrowa... i zmykaj szybciutko do domciu stałego paróweczko!:lol:

Posted

Kochane!
Jestem, ale na krótko i w przelocie....

Niestety mój monitor pojechał wczoraj do serwisu (wreszcie!), ale niestety aż na miesiąc! :placz:
W związku z tym zostałam ze starym, ledwo działającym laptopem i będę miała bardzo ograniczony dostęp do netu! :placz:

Nie mogę za długo pisać, bo zaraz minie sprzęcior wywali z tematu.
Super, że pomimo sytuacji z hotelikami na dogo potraficie żartować z tych jeszcze istniejących! :evil_lol: Ale jestem przekonana, że nasz przetrwa wszelkie kontrole i jak tylko macie ochotę zapraszamy. Było już u nas mnóstwo dziewczyn z dogo a dzisiaj dołączyła do osób wizytujących kaja8888!
Była u nas i przywiozła smaki i troszkę karmy, wygłaskała Polkę, porobiła zdjęcia no i oczywiście poznała psiaki.

A teraz sprawy organizacyjne...
Eva! Czy mogę Ci przesyłać zdjęcia Poli na maila?
Po prostu zanim wkleję w imageshacka a potem na dogo to mi się zerwie wszystko....:-(

Jutro wieczorkiem kąpię Polkę w szamponie antypchelnym (bo już chyba zdechły!) a we wtorek jedziemy na badanie krwi. Za tydzień, jak wyniki będą ok -sterylka!

Posted

Byłam u Poli, hotelik u DIF to marzenie :) Polusia jest weselsza, merda ogonkiem i najważniejsze, że jest wśród Ludzi przez duże "L". W najśmielszych oczekiwaniach nie myślałam, że Pola tak trafi. Niejeden pies u właściciela nie ma takiej opieki jak u DIF. Widać, że DIF ma podejście do zwierzaków i je kocha takie odniosłam wrażenie. Gdybym miała swojego Psiak i musiałabym zostawić u kogoś to u DIF z zamkniętymi oczami bym zostawiła. Polusia nawet nie zawarczała dała się pogłaskać. DIF bardzo bardzo dziękuję :smile:

Posted

Moje sunie mają mały zapas suchej karmy, którą postanowiłam podzielić się z Polą, o czym już "rozmawiałam" na pw z EVA2406. Czekam tylko na adres do wysyłki.

Posted

[quote name='DIF']Kochane!
Jestem, ale na krótko i w przelocie....

Niestety mój monitor pojechał wczoraj do serwisu (wreszcie!), ale niestety aż na miesiąc! :placz:
W związku z tym zostałam ze starym, ledwo działającym laptopem i będę miała bardzo ograniczony dostęp do netu! :placz:

Nie mogę za długo pisać, bo zaraz minie sprzęcior wywali z tematu.
Super, że pomimo sytuacji z hotelikami na dogo potraficie żartować z tych jeszcze istniejących! :evil_lol: Ale jestem przekonana, że nasz przetrwa wszelkie kontrole i jak tylko macie ochotę zapraszamy. Było już u nas mnóstwo dziewczyn z dogo a dzisiaj dołączyła do osób wizytujących kaja8888!
Była u nas i przywiozła smaki i troszkę karmy, wygłaskała Polkę, porobiła zdjęcia no i oczywiście poznała psiaki.

A teraz sprawy organizacyjne...
Po prostu zanim wkleję w imageshacka a potem na dogo to mi się zerwie wszystko....:-(

Jutro wieczorkiem kąpię Polkę w szamponie antypchelnym (bo już chyba zdechły!) a we wtorek jedziemy na badanie krwi. Za tydzień, jak wyniki będą ok -sterylka![/QUOTE]

Też ongis byłam w KADIF-ie mam nawet na to dowód (zaczyna się od "łapówki" w postaci pysznej kawy) ale powiem tak swoja brygadę bym tam dała

tu kilka fotek: [url]http://tiny.pl/hpg11[/url]

:loveu:

Posted

EVA zwolnij "trochę przestrzeni" w swojej skrzynce. Próbowałam wysłać do Ciebie pw i pokazał mi się taki komunikat:
[quote]EVA2406 wykorzystali swój limit wiadomości, i nie mogą przyjąć żadnej nowej dopóki nie zwolnią trochę przestrzeni.[/quote]:crazyeye: :lol:
Adresik dostałam. Postaram się jutro wysłać paczuszkę.

Posted

[quote name='togaa']Poproszę o nr. konta. Ciupinkę wpłacę jednorazowo, bo widzę że finanse nie ciekawe...[/QUOTE]

Togusiu, dziękuję bardzo. Nr konta wysłałam.

[quote name='DIF']Kochane!

Jutro wieczorkiem kąpię Polkę w szamponie antypchelnym (bo już chyba zdechły!) a we wtorek jedziemy na badanie krwi. Za tydzień, jak wyniki będą ok -sterylka![/QUOTE]

DIFciu, możesz. Choć idzie mi to mozolnie to postaram się wkleić moją śliczną Polusię :)

[quote name='Lidan']Moje sunie mają mały zapas suchej karmy, którą postanowiłam podzielić się z Polą, o czym już "rozmawiałam" na pw z EVA2406. Czekam tylko na adres do wysyłki.[/QUOTE]

Skrzynkę trochę odgruzowałam i adresik już wysłany ;) Dziękuję za pomoc Liduś :calus:

[quote name='Awit']Eva one są podobne:-)
To min. dlatego też Pola tak Cię ujęła....[/QUOTE]

Tak, są zdecydowanie podobne.Ale nie to było przyczyną mojej walki o nią, bo ja jej nie widziałam i nie było zdjęć, za wyjątkiem jednego kiepskiego zdjecia z telefonu.
Najbardziej ujęło mnie to, że Polcia została w jednej chwili bez kochanego pana i bez dachu nad głową. Najbardziej przeżywam dramat zwierzka, który na zostaje wywalony bez "kochających spadkobierców" :angryy::angryy::angryy:
Zawsze myślę co stanie się z moją gromadką, jak mnie zabraknie...............tylko ja już zapowiedziałam, że będę straszyć........:diabloti:

Wszystkim bardzo dziękuję za zaglądanie do Poleńki. Miło mi, że o nas pamiętacie :)

Posted

Witam poniedziałkowo i ciesze się ogromnie że suni się udało :)
Zapomniałam poprosić cię Kaja8888 żebyś wygłaskała moją kocinę Triszkę która DIF adoptowała ode mnie ;)

Posted

Witam Dziewczynki i spieszę donieść, że dostałam dzisiaj od mojej Klientki P. Teresy - 20 zł dla Poleńki.
dziękuję Pani Tereso :)

Ciekawe co u Polci. Pewnie się nie dowiemy, bo DIF bez dostępu do komputera :(

Posted

[quote name='ruda_32']Co słychać u Poli?
chciałam poinformować,że na miau także organizujemy bazarek dla Poli :)[/QUOTE]

Rozmawiałam po południu z DIF. U Polci wszystko ok. Jak wraca ze spacerku już nie biegnie do swojej klateczki w wiatrołapie, tylko chce na pokoje ;). Dzisiaj będzie kąpana, żeby wszystkie brudy po pchełkach sobie poszły i żeby jutro Polcia poszła świeża i pachnąca na badanie krwi. I jeśli wyniki będą ok to zabieg jest zaplanowany na wtorek 20 marca na godz.13.00

ruda32, dziękuję :buzi:
Podaj link to chociaż popodnoszę :)