Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='rufusowa']ale masz kanapowce :crazyeye: :evil_lol:

i wszystkie te foty komórą robione? :crazyeye:

chmurki zajebiaszcze..no psy też w sumie :evil_lol:

oprócz pierwszych 5, które wrzuciłam to wszystkie robione komórką:evil_lol:

[quote name='rufusowa']to ze Zgredziem i Twoja siostrą:diabloti: jest fajne... o to:
http://img80.imageshack.us/img80/4379/minolta018ey5.jpg

:diabloti:

to nie moja siostra tylko siostrzenica!:mad:

Posted

moje dziecię młodsze jest w tym samym wieku - a tak razem się zaciążyłyśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ino siostra wcześniej o 7 miesięcy - ale obie córki są z tego samego rocznika...tylko moja, młodsza...wygląda na .....17 lat teraz:cool3:

moja po prawej, siostrzenica po lewej...moja w lipcu skończyła dopiero 13 lat:razz:

Posted

:evil_lol: no prosze jak sie towarzystwo rozweseliło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Andzia nie ściemniaj, ze masz takie córy dorodne :evil_lol: toz wyglądasz na trzydzieści:cool3: :loveu:

Posted

andzia69 napisał(a):
ja? na 30? przecież ja mam 18!:mad::eviltong::evil_lol::evil_lol:

zaraz wkleję cd zapasów Zgredka z "kamyczkiem":lol:

wybacz Ciotka - ja zawsze dodaje :evil_lol:

dawaj Zgredzia :loveu:

Posted

a to reszta towarzystwa:

goście:

jest ich 4!!!! plus shi-tzu i jakaś mała popierdułka ala yorko-terier:lol: i na tyle psów tylko 1 to pies...moja mańka spędza większosc czasu w domu - bo jest be do suczek:mad:

Posted

Hihihih, z tym tatusiem to chciałam sie zapytac o to samo :) Andzia , cos w tym jest :diabloti:

Andziu, a wiesz ze my niedlugo do Ciebie jedziemy ? I pewnie wiesz, ze ja nie wiem dokąd jedziemy a przyznam, ze chciałabym wiedziec.

Gdzie sa zdjęcia Henka ??????????????????/

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Hihihih, z tym tatusiem to chciałam sie zapytac o to samo :) Andzia , cos w tym jest :diabloti:

Andziu, a wiesz ze my niedlugo do Ciebie jedziemy ? I pewnie wiesz, ze ja nie wiem dokąd jedziemy a przyznam, ze chciałabym wiedziec.

Gdzie sa zdjęcia Henka ??????????????????/

hmmm a jedziecie???? bo w sumie to ja nie wiem czy wy wiecie czy jedziecie:razz: i od kiedy????? 24 czy 26 bo się zaplątałam:oops: a przecież muszę w jakiś grafik wpisać...i gdzies was upakować:diabloti:

masz Henka!

Posted

betel napisał(a):
Andziu, ale w napisie cały czas nie ma odnosnika do strony:shake: , cos żle wkleiłaś chyba

Betelku...ja właśnie nie wiem o co chodzi - poprzedni banerek odsyłał przecież normalnie...do czasu aż przestał odsyłać:crazyeye: wkleiłam jeszcze raz ten, który "odnosił"...i dalej nie przenosi...nie mam pojęcia co się porobiło:shake: