Tengusia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ale malusi patyczek sobie znalazl :mdrmed: Quote
andzia69 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 a tak Zgredosław testował kanapę czy się nada:evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ale masz kanapowce :crazyeye: :evil_lol: i wszystkie te foty komórą robione? :crazyeye: chmurki zajebiaszcze..no psy też w sumie :evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 to ze Zgredziem i Twoja siostrą:diabloti: jest fajne... o to: http://img80.imageshack.us/img80/4379/minolta018ey5.jpg :diabloti: i te pierwsze z nochalem Tory :loveu: Quote
Tengusia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 jaki rozkoszny widoczek http://img129.imageshack.us/img129/907/zdjcie012za9.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
andzia69 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='rufusowa']ale masz kanapowce :crazyeye: :evil_lol: i wszystkie te foty komórą robione? :crazyeye: chmurki zajebiaszcze..no psy też w sumie :evil_lol: oprócz pierwszych 5, które wrzuciłam to wszystkie robione komórką:evil_lol: [quote name='rufusowa']to ze Zgredziem i Twoja siostrą:diabloti: jest fajne... o to: http://img80.imageshack.us/img80/4379/minolta018ey5.jpg :diabloti: to nie moja siostra tylko siostrzenica!:mad: Quote
doddy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ładne zdjęcia. Heniek to miny robi lepsze niż te bulle u Ciebie. A ja myślałam, że to Twoje dziecie. Quote
andzia69 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 moje dziecię młodsze jest w tym samym wieku - a tak razem się zaciążyłyśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ino siostra wcześniej o 7 miesięcy - ale obie córki są z tego samego rocznika...tylko moja, młodsza...wygląda na .....17 lat teraz:cool3: moja po prawej, siostrzenica po lewej...moja w lipcu skończyła dopiero 13 lat:razz: Quote
doddy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 A tatuś ten sam? :hmmmm: :ghost_2::ghost_2::ghost_2: Quote
andzia69 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 doddy napisał(a):A tatuś ten sam? :hmmmm: :ghost_2::ghost_2::ghost_2: a co? takie podobne????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 andzia69 napisał(a):a co? takie podobne????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Taki zbieg okoliczności... Quote
andzia69 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 doddy napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: Taki zbieg okoliczności... ha ha ha:mad: ja przynajmniej nic o tym nie wiem:evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 :evil_lol: no prosze jak sie towarzystwo rozweseliło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Andzia nie ściemniaj, ze masz takie córy dorodne :evil_lol: toz wyglądasz na trzydzieści:cool3: :loveu: Quote
andzia69 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 ja? na 30? przecież ja mam 18!:mad::eviltong::evil_lol::evil_lol: zaraz wkleję cd zapasów Zgredka z "kamyczkiem":lol: Quote
rufusowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 andzia69 napisał(a):ja? na 30? przecież ja mam 18!:mad::eviltong::evil_lol::evil_lol: zaraz wkleję cd zapasów Zgredka z "kamyczkiem":lol: wybacz Ciotka - ja zawsze dodaje :evil_lol: dawaj Zgredzia :loveu: Quote
andzia69 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 a to reszta towarzystwa: goście: jest ich 4!!!! plus shi-tzu i jakaś mała popierdułka ala yorko-terier:lol: i na tyle psów tylko 1 to pies...moja mańka spędza większosc czasu w domu - bo jest be do suczek:mad: Quote
betel Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Wklej go jeszcze raz , jest podlinkowany. Buziaczki dla was , ale fajne foteczki. A ile piachu!!!!!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Hihihih, z tym tatusiem to chciałam sie zapytac o to samo :) Andzia , cos w tym jest :diabloti: Andziu, a wiesz ze my niedlugo do Ciebie jedziemy ? I pewnie wiesz, ze ja nie wiem dokąd jedziemy a przyznam, ze chciałabym wiedziec. Gdzie sa zdjęcia Henka ??????????????????/ Quote
Od-Nowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Jaśnie Pan na plaży cudo :loveu: i jaka świta mu się do pałacu zwaliła :evil_lol: niesamowite wrażenie 4 kloniki:lol: Quote
rufusowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 kaganiec na pyska dawaj....sie nauczy ze suki som fajne :diabloti: te Twoje psy to chyba całą plaze przekopują :shake: :evil_lol: Quote
andzia69 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Beata_Dorobczyńska']Hihihih, z tym tatusiem to chciałam sie zapytac o to samo :) Andzia , cos w tym jest :diabloti: Andziu, a wiesz ze my niedlugo do Ciebie jedziemy ? I pewnie wiesz, ze ja nie wiem dokąd jedziemy a przyznam, ze chciałabym wiedziec. Gdzie sa zdjęcia Henka ??????????????????/ hmmm a jedziecie???? bo w sumie to ja nie wiem czy wy wiecie czy jedziecie:razz: i od kiedy????? 24 czy 26 bo się zaplątałam:oops: a przecież muszę w jakiś grafik wpisać...i gdzies was upakować:diabloti: masz Henka! Quote
betel Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Andziu, ale w napisie cały czas nie ma odnosnika do strony:shake: , cos żle wkleiłaś chyba Quote
andzia69 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 betel napisał(a):Andziu, ale w napisie cały czas nie ma odnosnika do strony:shake: , cos żle wkleiłaś chyba Betelku...ja właśnie nie wiem o co chodzi - poprzedni banerek odsyłał przecież normalnie...do czasu aż przestał odsyłać:crazyeye: wkleiłam jeszcze raz ten, który "odnosił"...i dalej nie przenosi...nie mam pojęcia co się porobiło:shake: Quote
Recommended Posts