Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Doddy, bo są dwie możliwości albo Brenusia nauczyć sie jezdzic samochodem tak jak jezdzą normalne psy ale będzie jechała na Sedalinie bo po Sabinie i Mambie chodzić nie bedzie , zwłaszcza po Sabinie .
Mowię temu absolutnie NIE .
Saba jest moim oczkiem w glowie i nic sie jej nie może stac ani nie moze cierpiec niewygody podczas podrózy a tym bardziej chodzenia po niej.
Wez uruchom swoje zdolnosci szkoleniowe i poswiec Brenusi troche czasu.

Posted

"mój" tymczasowicz:razz:

ładny????:lol:

a teraz Zgredziu:

a taką piękną pogodę mieliśmy 2 dni temu:

a tak wygląda oczko( z którego namietnie wydłubują kamienie moje burki ) jak nie leje:mad::lol:

Posted

Tymaczasowicz śliczny , tylko smutny, ale po przejściach to zrozumiałe, że chwilowo nie może być uśmiechniętym psem. Czy trzeba mu zrobić bannerek???

Posted

andzia69 napisał(a):
Lukann - bo to jest tak - albo piękny ogród albo szczęśliwy pies!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

prawdę gadasz :diabloti: albo muzeum , albo stado wandali :evilbat:

Posted

betel napisał(a):
Tymaczasowicz śliczny , tylko smutny, ale po przejściach to zrozumiałe, że chwilowo nie może być uśmiechniętym psem. Czy trzeba mu zrobić bannerek???

Betelku - mam nadzieję, ze się obejdzie bez...cos tam zaprzęgowcy w kierunku domu dla niego robią;)

Posted

Lukann , ale co za różnica kto czy co zdewastował ? :diabloti:
zniszczenia porównywalne , z tym że wiatr , tornado , burza jest raz na jakiś czas :evilbat:

Posted

lukann napisał(a):
hehehehe:diabloti:

no tak..

ale one przynajmiej wyżywają się na dworze a nie w domu tak jak moje :mad:

moje się wyżywają wszędzie :evilbat:
znów muszę kupić nowy materac do łóżka :roll: bo wyskakały i sprężyny wystają :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
moje się wyżywają wszędzie :evilbat:
znów muszę kupić nowy materac do łóżka :roll: bo wyskakały i sprężyny wystają :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre - kupuj hurtowo:eviltong:

A mój debil chciał dzisiaj zeżrec na spacerze zmiję:angryy::angryy::angryy: myślałam, że znalazł kolejną nornicę albo kreta bo kopał w ziemi...patrzę, a on złapał coś w pysk i od razu odrzucił i znowu do tego czegos - no to biegnę jak szalona, reszta burków za mną, o mało na glebę nie wypieprzyłam się na mokrej trawie, dolatuję a on dolatuje i obszczekuje wściekle co? ano żmiję, którą juz widziałam bo ponad trawę słupka stanęła i syczała pełną gębą...

teraz ino patrzę czy mu gęba albo cuś innego nie puchnie:shake: bo oglądałam go całego ale nie widziałam nic a nic...

czy ktos ma większego debila???:angryy::angryy::angryy:

Posted

No to ryzykowne hobby ma ten twój "debil". :evil_lol:Ale pociesze cie , Marcin co prawda nie łapał żmii w zęby , a le za to robił jej fotki z odległoćsi 40 cm:cool1:

Posted

Bo on myślał , że to sznureczek , do tego taki co fajne dzięki z siebie wydobywa :diabloti:
chciał się bawić , a ty gupia się denerwujesz , a feeeeee :evil_lol:

Debilizm , to bullowate powinny miec we wzorcu zapisane :evilbat:

a teraz ide zasypać tysiąc osiemset dziewięćdziesiątą ósmą dziurę na podwórku , którą wykopała dziś Klementyna ... bo ona żab szuka :mad:
Tylko tym razem zakopie dołek wraz z kopaczem :evilbat:

Posted

Betelku - ja tyż robiłam..no może z pół metra:evil_lol: ino jak psy do domu zagoniłam:diabloti:

Vectra napisał(a):
Bo on myślał , że to sznureczek , do tego taki co fajne dzięki z siebie wydobywa :diabloti:
chciał się bawić , a ty gupia się denerwujesz , a feeeeee :evil_lol:

Debilizm , to bullowate powinny miec we wzorcu zapisane :evilbat:

a teraz ide zasypać tysiąc osiemset dziewięćdziesiątą ósmą dziurę na podwórku , którą wykopała dziś Klementyna ... bo ona żab szuka :mad:
Tylko tym razem zakopie dołek wraz z kopaczem :evilbat:

taaaa - fajny sznureczek:angryy::angryy::angryy:

a dziury w ziemi??? nic szczególnego - ja tez mam pełno "kraterów":evil_lol::evil_lol::evil_lol: