Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Trzymam je wlasnie na wrzosowisku , proces tworzenia trwal dwa dni ale juz dawno posadzone .

Podlewa sie rzadko , jak juz naprawde jest sucho. Wrzosy lubia miejsca sloneczne z duza iloscia torfu i koniecznie kory do zakwaszania gleby.

o dziękuję - to bardzo cenna wskazówka z korą :loveu:
podlewam zadko wiec będzie miał dobrze :evil_lol:
gorzej z nasłonecznieniem, bo światło ma rozproszone....musiałam cos ładnego postawić na komodzie jak mi storczyk przekwitł :evil_lol:
ciekawe ile będzie rósł :hmmmm:

Beata super pomysł miałaś z wrzosowiskiem :loveu: moze zrobić jakąs foteczke? :cool3:

aaa...i lawenda tez pięknie wygląda :loveu:.....mnie sie marzy na balkonie obok innych ziół :loveu:

sorry Andziu za kffiatkowego offa :Rose:

Posted

lawenda niezle wyglada z kocimietka , napastnica i ostrozka.

jaki znawca :multi: :loveu:

dopiero dzisiaj w pracy zobaczyłam te fotki :loveu: czyzby mi sie w domu nie otworzyły :hmmmm:

masz dozia? :loveu: bardzo mi przypomina sunie ktorą kiedyś miałam chociaż ta sunia była drobniejsza i taka....wysportowana :evil_lol: niektorzy pytali czy nie jest skrzyzowana z hartem, bo ciagle biegała :evil_lol:

ekm...dzień dobry Andziu :loveu:

Posted

andzia69 napisał(a):
kocimiętka:crazyeye:

fajny watek florystyczny:p:eviltong: ja na moim skalniaku mam aż 3 wrzosy:razz: bo więcej się nie zmiesciło:p

ja sie zastanawiam jaką działke ma Beata, ze az 110 sztuk posadziła i to sądząc po tym kawałeczku ktory pokazała - dość luźno :evil_lol:

Szkoda ze nie wiedziałam ze ciotki jadą po wrzosy, bo bym poprosiła o jednego albo i 5..a tak zapłaciłam 15 zł za sztuke :mdleje:

Andziu poka wrzosiki :cool3:

Posted

Rufusowa , bede dzis w ogrodniczym po rudbekię , kocimiętke , bodziszka itp to moge kupić wrzosy , po 4 pln ale w doniczce albo skrzynce one sie nie utrzymają.
Ogród mam mały, zaczęłam szukac wiekszej działki :)

Dziękuję za propozycję i od dzisiaj uważam Cie za ogrodnicze góru :evil_lol: wiec jesli nie masz nic przeciwko, to będę sie do Ciebie zwracać z pytaniami i wątpliwościami natury ogrodniczej :loveu:

Za wrzosiki dziękuję skoro mowisz ze sie nie utrzymają :-( (dzisiaj podprowadziłam troche kory z osiedlowego ogródka:diabloti: wiec moze ten mój jedynak troche jeszcze pożyje)... widać dopóki nie mam działki musze zostać przy storczykach ktore z resztą bardzo lubię :loveu: niestety są ciut drogie wiec na razie mam tylko dwa i obydwa przekwitły :evil_lol:

szukaj szukaj działeczki :loveu: wiecej piesow sie zmieści :diabloti:

dziękujemy za pozdrowienia :loveu:
:placz: ja tez chce oczko wodne :placz: :evil_lol:

eee...cześć Andzia! :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
zawsze se możesz kupić tarantule :diabloti: albo chomika :cool3:

pajonków sie bojam...łeeeh...fuj fuj

a chomiczki miałam jak byłam mała...i szczórki i myszki....przez to wszystko przechodziłam :diabloti:

rybki bracia zawsze hodowali wiec juz wiem ze to nie dla mnie....mam prosiaka i niedzwiedzia, przydałby sie kot ale to z czasem.... a oczko fajne jak sie ma działeczke :loveu: a Ty ciotka nie chcesz oczka wodnego? :cool3: tylko woda musi płynąć w strone domu zeby piniądze przypływały :p :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
a po co mi oczko :niewiem:
rybki powybija kot , a świnki z oczka zrobią świniowisko :evil_lol:

:mdleje: racja :evil_lol:

i jeszcze wiecej żab byś miała :roll: :evil_lol:

Posted

rufusowa napisał(a):
:mdleje: racja :evil_lol:

i jeszcze wiecej żab byś miała :roll: :evil_lol:

no i mój morderczy Egon mógł by zamieszkać koło oczka z żabami :cool1:

Posted

betel napisał(a):
Hmmmm, kacik ogrodniczo- rozrywkowy lub rozrywkowo- ogrodniczy, jak kto woli:cool3:. A co u Zgredzia i reszty paczki???:lol:

Pracują ciężko w ogrodzie :diabloti: kamienie noszą :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Pracują ciężko w ogrodzie :diabloti: kamienie noszą :evil_lol:

łoj noszą, noszą a od czasu czytają co tu ciotki uprawiają:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wczoraj byli nad morzem - cieplusieńko, woda również - niech dalej żałują te co miały przyjechac:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

andzia69 napisał(a):
ha ha ha - nie wiem czy net wolny ale image wywala, a fotosika nie lubię:diabloti::eviltong:

to tak jak ja :evil_lol: trzymam kciuki za imageshacka :evil_lol: