Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

JAK TO DOBZRE ,ŻE MOJE ZWIERZĄTKO WIELKOUCHE POLUJE TYLKO NA KRETY!!! No, raz próbowała zapolować na lochę z małymi , ale to już zupełnie inna historia:evil_lol:

Posted

To podobnie jak ja . Zajrzałam na wątek malamutka, szkoda ze nic z tego nie wyszło tym bardziej że dla ciebie to osobiscie trudna sytuacja,. Ale musi sie udac nastepnym razem . Pies jest bardzo ładny i z tego co pisałas całkiem grzeczny i spokojny ( jak na malamuta). Andziu, mogę mu zrobić allegro- jeśli chcesz. Trzymaj sie i uszy do góry

Posted

Jak tam humor , lepszy??? . Ja rano byłam jak chmura gradowa, ale teraz mi przeszło . Mój Tz skręcił nogę, Monika "słabosilna", upał jak cholera i do tego komary, jak wróble w ilościech nieprzeliczalych. Ale jutro nowy dzień;).POZDRAWIAM

Posted

No to fajnie ,ze udało sie z malamutkiem, astek jak widzę strasznie groźny , mało nie zjadł brata Dudziaczka:evil_lol:. Pozdrowienia dla Twojej gromadki:loveu:

Posted

lukann napisał(a):
:crazyeye: skąd ten wąż?????????

takie stffffory żyją na Twoim podwórku?

no niestety:shake: parenaście postów wcześniej pisałam jak to straż pozarna przyszła łapać zmije - ja naliczyłam sztuk 7...a oni nie złapali nawet 1:angryy:
A parę dni wcześniej koło domu, po kostce przypełzła pod drzwi taka maluśka - może ze 20 cm max miała - niestety mnie się wywinęła i z szufelki uciekła pod dom! Ta na zdjęciu to pi razy drzwi miała ok. 60-70 cm i była obleśnie gruba, brr:cool3:
Pająków u nas też dostatek - nawet a la tarantuli - włochate obrzydlistwa:diabloti:

Posted

lepiej tak nie pisz bo nikt nie przyjedzie do Was na urlop :evil_lol:

chyba musisz zlikwidować oczko wodne... bo te bestie przyłażą tam gdzie cień, zarośla i wilgoć

Posted

a może dopisz na stronie , to jako dodatkowe atrakcje wakacyjne ? :evil_lol:
sen z tarantulą u boku żmij :diabloti:
na deser ucieczka przed morderczymi psami :evil_lol:

niczym safari :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
a może dopisz na stronie , to jako dodatkowe atrakcje wakacyjne ? :evil_lol:
sen z tarantulą u boku żmij :diabloti:
na deser ucieczka przed morderczymi psami :evil_lol:

niczym safari :diabloti:

hmmm - dobra myśl..."wakacje w Grzybowie czyli szkoła przetrwania!":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Andzia , na pająki , muchy i takie tam w domu , to kupiłam takie ultradźwięk :diabloti:
i powiem , że odkąd to mam w domu , to nie ma tego dziadostwa ..
gadów w domu nie mam , jedyne to żaby .. ale od tego jest Klamkosława.
Ciacha , to mam na myszy .. darmowa jednorazowa uczta , niebywale skuteczna.

Posted

Daj zobaczyc te ultradźwięki!!!
gadziny to mam w ogródku - od nich jest Zgredek...ale wolę, żeby jednak nie złapał:diabloti: bo tu wetów całodobowych to ni ma:shake:

myszy ni mam w domu...za to na trawniku pełno kopców..tudzież tuneli od nornic:angryy: trułam, dymiłam, odstraszacze kupowałam i duupa:mad:

Posted

andzia69 napisał(a):

myszy ni mam w domu...za to na trawniku pełno kopców..tudzież tuneli od nornic:angryy: trułam, dymiłam, odstraszacze kupowałam i duupa:mad:

Aj ta miłośc do zwierząt :loveu::loveu::evil_lol: