Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
ha ha ha - nie wiem czy net wolny ale image wywala, a fotosika nie lubię:diabloti::eviltong:

andzia69 napisał(a):

nawet fotosik mnie olał:shake:

Sama mowiłaś ze go nie lubisz więc pretensji do niego nie miej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Swoja drogą - szczurki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja z angielskiego tez noga jestem , ala mam pomoc w domu - TZ i córa:lol:, uśmiechnij sie do swojej to cię zarejestruje, a potem obsługa jest bardzo prosta;)

Posted

Andziu , ale ty bystrzocha jesteś , w jaki sposób dotarłas do watku Biszkopta , kiedy jaj jeszcze nie wstawiłam nigdzie adresu!!!!!:crazyeye:Pozdrówka i ugłaskanka dla futrzaków:loveu:

Posted

Andziu, chyba wykrakałaś na 80 % Biszkopt zostanie u nas, dziś dzwoniła facet w jego sprawie i rodzina mało mnie nie pobiła. 20 % zostawiam sobie na zdrowy rozsadek:cool3:

Posted

betel napisał(a):
Andziu, chyba wykrakałaś na 80 % Biszkopt zostanie u nas, dziś dzwoniła facet w jego sprawie i rodzina mało mnie nie pobiła. 20 % zostawiam sobie na zdrowy rozsadek:cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiedziałam, że tak bedzie...to mniej więcej tak jak ja mając 2 psy wzięłam sobie mańkę-sierotkę i mazałam się jak pani miała po nia przyjechac:evil_lol:

i została jak widac:diabloti:

Posted

betel napisał(a):

betel zdrowy rosądek? No coś Ty chcesz być pobita :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To nie jest zdrowy rosądek więc... :razz::razz::loveu::loveu:

Posted

Betelku - co ja bym bez ciebie zrobiła!:loveu::loveu::loveu::loveu:

masz nagrodę!:loveu:

niestety tylko jedno mi się udało wstawić:angryy::angryy::angryy: nie dosć, ze image chodzi albo i nie i wywala ładowane zdjecia...to jeszcze miałam problem z wstawieniem tu, ech....

Posted

doddy napisał(a):
Chciałabym podziękować kochanej Andzi69 za piękne skarbonki. :loveu::loveu::loveu:
Oby w weekend na zawodach się zapełniły do pełna!!!

a tam - oby się zapełniły, bo jak ci za nie wystawię rachunek to może nie wystarczyc:diabloti:

a teraz trochę morza:diabloti: