betel Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Fajna fotka tylko mało ,a morza zawsze Wam zazdroszczę.:diabloti: Andziu, podaje Ci adres rewelacyjnego portaliku do wrzucania zdjęć!!!Wrzuca sie tam jednocześniedo 50 fotek - super sprawa http://photobucket.com/?special_track=nav_logo Quote
andzia69 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Betelku - jakaś niedorobiona jestem...tam wszystko po angielsku a ja nieanglojęzyczna :oops: próbowałam ale mi nie wyjszło:oops: czekam na image;) Quote
andzia69 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 w przerwie na oczekiwane wgranie innych zdjec na serwer:angryy: jak kiedykolwiek uda mi się jakiekolwiek inne zdjecia wgrać to wkleję - nawet fotosik mnie olał:shake: Quote
DuDziaczek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 andzia69 napisał(a):ha ha ha - nie wiem czy net wolny ale image wywala, a fotosika nie lubię:diabloti::eviltong: andzia69 napisał(a): nawet fotosik mnie olał:shake: Sama mowiłaś ze go nie lubisz więc pretensji do niego nie miej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Swoja drogą - szczurki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
betel Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ja z angielskiego tez noga jestem , ala mam pomoc w domu - TZ i córa:lol:, uśmiechnij sie do swojej to cię zarejestruje, a potem obsługa jest bardzo prosta;) Quote
Tengusia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Andzia prosze zajrzyj na watek nowego mlodziaka i zrob mu allegro :modla: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120078 Quote
andzia69 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 betel napisał(a):No to gdzie te zdjęcia, Andziu? ni ma - wszystko się zbuntowało:placz: Quote
betel Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Andziu , ale ty bystrzocha jesteś , w jaki sposób dotarłas do watku Biszkopta , kiedy jaj jeszcze nie wstawiłam nigdzie adresu!!!!!:crazyeye:Pozdrówka i ugłaskanka dla futrzaków:loveu: Quote
andzia69 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 a zdjęciufff jak nie było tak nie ma...i chyba sobie poczekacie, aż do domu na chwilę wrócę:diabloti: Betelku - akurat trafiełam:evil_lol: Quote
betel Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Buszujesz po całym dogo , a "zdjęcufff" nie chcesz wrzucić. Nieładnie:mad: Pozdrówka:loveu: Quote
andzia69 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 jak pojadę do domu to wstawię zdjęcia:diabloti: Quote
betel Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Andziu, chyba wykrakałaś na 80 % Biszkopt zostanie u nas, dziś dzwoniła facet w jego sprawie i rodzina mało mnie nie pobiła. 20 % zostawiam sobie na zdrowy rozsadek:cool3: Quote
andzia69 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 betel napisał(a):Andziu, chyba wykrakałaś na 80 % Biszkopt zostanie u nas, dziś dzwoniła facet w jego sprawie i rodzina mało mnie nie pobiła. 20 % zostawiam sobie na zdrowy rozsadek:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiedziałam, że tak bedzie...to mniej więcej tak jak ja mając 2 psy wzięłam sobie mańkę-sierotkę i mazałam się jak pani miała po nia przyjechac:evil_lol: i została jak widac:diabloti: Quote
DuDziaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 betel napisał(a):Andziu, chyba wykrakałaś na 80 % Biszkopt zostanie u nas, dziś dzwoniła facet w jego sprawie i rodzina mało mnie nie pobiła. 20 % zostawiam sobie na zdrowy rozsadek:cool3: betel zdrowy rosądek? No coś Ty chcesz być pobita :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To nie jest zdrowy rosądek więc... :razz::razz::loveu::loveu: Quote
betel Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Spróbuj ponownie skopiować i wkleić do podpisu Quote
andzia69 Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Betelku - co ja bym bez ciebie zrobiła!:loveu::loveu::loveu::loveu: masz nagrodę!:loveu: niestety tylko jedno mi się udało wstawić:angryy::angryy::angryy: nie dosć, ze image chodzi albo i nie i wywala ładowane zdjecia...to jeszcze miałam problem z wstawieniem tu, ech.... Quote
betel Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Bardzo piękna nagroda , choć stęskiniłam się za widokiem Zgredzia:lol: Quote
DuDziaczek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Andzia az mi się cieplej zrobiło :loveu::loveu::loveu: Quote
betel Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Cześć Andziu, jak tam Twoje zwierzaki???? Czy aktualnie polują na żmije nad morzem , czy też grzeją dupki w bezpiecznym mieszkaniu w Kielcach:evil_lol: Quote
doddy Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Chciałabym podziękować kochanej Andzi69 za piękne skarbonki. :loveu::loveu::loveu: Oby w weekend na zawodach się zapełniły do pełna!!! Quote
andzia69 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 doddy napisał(a):Chciałabym podziękować kochanej Andzi69 za piękne skarbonki. :loveu::loveu::loveu: Oby w weekend na zawodach się zapełniły do pełna!!! a tam - oby się zapełniły, bo jak ci za nie wystawię rachunek to może nie wystarczyc:diabloti: a teraz trochę morza:diabloti: Quote
Recommended Posts