Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
kotka niiii bo dla Zgredka wszystko co nie przypomina psa to wróg - juz wystarczy, że muszę pilnowac szczurów i króliki coby zostały w całości:diabloti:

joreczka??? a fujjjjjj:evil_lol:

toć mówie ze sprytny musi być :diabloti: chyba ze wolisz yoreczka :evil_lol:

Posted

Na krety i nornice musiałabym Ci wypożyczyć moją Inkę. Nie potrafię zliczyc ile ich już wytłukła na łące i w Konstancinie. Monika mówi na nia Kiler. :diabloti: Pozdrówka dla Rodziny i całego stadka czworonogów:loveu:

Posted

andzia69 napisał(a):
niech te co nie chciały przyjechać żałują takich widoków!:diabloti:

ja chciałam :obrazic: tylko Ty nie chciałaś moich małych piesków gościć :placz: :placz:

:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
ja chciałam :obrazic: tylko Ty nie chciałaś moich małych piesków gościć :placz: :placz:

:diabloti:

to ja pierwsze słyszę:crazyeye: ja nic takiego nie słyszałam, cobyś chciała ruszyć się z tyj swojej wioski do innej wioski:diabloti: ja jeszcze siedzę - więc????:p
Beacie się nie chciało ruszać ze stolycy w taką dłuuugą podróż:mad:

Posted

i co? w koncu ciotki nie pojechały? :crazyeye:

to ja mam pomysła....trzymajcie dobrze kciuki w piątek za moj egzamin na prawko....i wtedy ja będę wiezc piesy :evil_lol: tylko nie wiem jakim autem :evil_lol:

a widoki takie ze dech zapiera! szok normalnie!

Posted

andzia69 napisał(a):
to ja pierwsze słyszę:crazyeye: ja nic takiego nie słyszałam, cobyś chciała ruszyć się z tyj swojej wioski do innej wioski:diabloti: ja jeszcze siedzę - więc????:p
Beacie się nie chciało ruszać ze stolycy w taką dłuuugą podróż:mad:

nie wiem czy winietę dostane z mojej wioski do Twojej wioski :diabloti:

ale mam inny pomysł , Rufusowa zrobi prawko , zapakuje ją i moje świnki do auta i niech jedzie :multi: :multi: a ja odpocznę :cool1: chociaż raz pomieszkam w czystym mieszkaniu , raz się wyśpię bez rozpychających się tabunów świń i piasku :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
nie wiem czy winietę dostane z mojej wioski do Twojej wioski :diabloti:

ale mam inny pomysł , Rufusowa zrobi prawko , zapakuje ją i moje świnki do auta i niech jedzie :multi: :multi: a ja odpocznę :cool1: chociaż raz pomieszkam w czystym mieszkaniu , raz się wyśpię bez rozpychających się tabunów świń i piasku :loveu: :loveu: :loveu:

nie przezyłabys bez nich nawet trzech dni :diabloti:

Posted

Tylko się nie bic!:diabloti: To która pierwsza?????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Najlepszym okresem na wypoczynek z psiakami to czerwic i wrzesień - ni ma tego ludzkiego tałatajstwa tyle i nie patrzą krzywo na psy...szkoda, że nie popatrzą na siebie jak zostawiają plażę i wydmy:angryy:

turystki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ooooo, ja chcę nad morze , jakie cudne fotki!!!!!:lol: Pozdrowionka

Ps.Przy okazji wszystkich miłośników psów, a w szczególnosci tych onkowatych, zapraszam na wątek Mory młodej suńki z mojego podpisu ( na niebieskim tle):oops:

Posted

uwielbiam wrzosowiska :loveu: kilka dni temu zakupiłam nawet wrzosa i taką fajną osłonke do niego - retro takie ala wiaderko :loveu:.....znowu na kwiaty zeszłam....leczyc sie musze czy jak :hmmmm:

a co do wyjazdu do Ciebie Andziu to moze rzeczywiście w przyszłym roku w czerwcu....masz dwójke wolną? :cool3: :p

chociaż....Twoja suka nie lubi innych suków....mój pies nie lubi innych psów.... moze nie będziemy utrudniać sobie zycia :evil_lol:

Posted

Rufusowa....czy ja gdzieś...między wierszami...czytam, że ........Hercia zostaje??????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Damy radę - jak ty będziesz wychodziła puszczasz mi sygnała, a jak ja to ja ci puszczam:eviltong:

Posted

andzia69 napisał(a):
Rufusowa....czy ja gdzieś...między wierszami...czytam, że ........Hercia zostaje??????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Damy radę - jak ty będziesz wychodziła puszczasz mi sygnała, a jak ja to ja ci puszczam:eviltong:

kur... :evil_lol: jak to przy Tobie na słowa trza uważać :mad: :loveu:

Kochana...to wygląda tak...do sterylki to jeszcze kawał czasu a bez sterylki Kasia nie podpisze ze mną umowy :evil_lol: ale ja do tego czasu nikomu jej nie oddam :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

rufusowa napisał(a):
kur... :evil_lol: jak to przy Tobie na słowa trza uważać :mad: :loveu:

Kochana...to wygląda tak...do sterylki to jeszcze kawał czasu a bez sterylki Kasia nie podpisze ze mną umowy :evil_lol: ale ja do tego czasu nikomu jej nie oddam :diabloti::diabloti::diabloti:

no to ja siedzę już cicho jak mysz pod miotłą i nikomu nie powiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

andzia69 napisał(a):
no to ja siedzę już cicho jak mysz pod miotłą i nikomu nie powiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

no wiedziałam, ze mogę liczyć na Twoją dyskrecję...i ani mi sie waż wspomnieć o tym na wątku :mad::evil_lol:

Posted

rufusowa napisał(a):
no wiedziałam, ze mogę liczyć na Twoją dyskrecję...i ani mi sie waż wspomnieć o tym na wątku :mad::evil_lol:

no dobra, dobra, zasznurowywuję gębę i siedzę cicho:diabloti:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Rufusowa, mysmy z Doddy kupiły 110 wrzosów. :diabloti:

:multi::multi::multi: jak dużo kffiatków :multi: :loveu:

a gdzie je trzymacie? :cool3: :evil_lol:
będziecie sadzic??

nie wiesz przypadkiem jak toto podlewać? :cool3: :loveu: