Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

No jak tam z Mańką ? Co z tą łapką, co powiedział wet??? Trzymam kciuki ,żeby leki szybko postawiły ją na nogi dosłownie i w przenośni . Ugłaskania dla całej gromadki :)

Posted

[quote name='betel']No jak tam z Mańką ? Co z tą łapką, co powiedział wet??? Trzymam kciuki ,żeby leki szybko postawiły ją na nogi dosłownie i w przenośni . Ugłaskania dla całej gromadki :)

cześć Betelku - wrócilaś już do nas?:lol:

Co do łapki manki - hmmm, rzeklabym, ze po tych ostatnich zastrzykach, tabletkach mańka jest jak nowonarodzona - w domu szaleje rowno ze Zgredkiem:mad: A na spacerki "normalne" - czyli bawienie kamyczkiem, patyczkiem i pileczką musi niestety poczekać:-( i jak ja jej to mam wytlumaczyć ... jak tylko zobaczy kamienia to patrzy pytająco na mnie, a ja ją muszę na silę odciągać:placz: be pani - ale to przecież dla jej dobra....

a to zdjęcia pt pan prezes!

a `w końcu....pozbawil mnie fotela...znaczy się zdegradowana zostałam!!!

no więc tak pracujemy w pracy!!!:eviltong:

Posted

k0bieto ile tam petów w popielniczce :crazyeye: :mad:oszczędzaj się!
no chyba,że to Zgredzio popala... skoro już Cie wygryzł to i palenie możliwe... chociaż zdecydowanie bardziej pasowałoby mu cygaro :evil_lol:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
no wreszcie Frodo !!!!!!!!!! dzieki, jak zwykle sliczny !!!!!!!!!!!!

Frodek był tez na poprzedniej stronie - ale widać nie zauważyłaś Henka po chinsku!:eviltong:

Posted

Pani prezes całkiem , całkiem, a jak tam Twoje kolana od tego słodkiego ciężaru????:evil_lol:

Dobrze ,że psica już lepiej się czuje, oby tylko to się nie powtarzało:cool1:

Posted

[quote name='betel']Pani prezes całkiem , całkiem, a jak tam Twoje kolana od tego słodkiego ciężaru????:evil_lol:

Dobrze ,że psica już lepiej się czuje, oby tylko to się nie powtarzało:cool1:

Kolana i cale nogi to mam w siniakach - bo ona się tak gramoli i gramoli - a że nie da rady samemu się wgramolić to ja muszę mu 4 literry podsadzać:mad:

Pani prezes:

i pan prezes:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
A co Ty temu koniowi robilas ?

Ja chce nad morze !!!!!!!!

Beatka - ja odkąd qń a raczej konina mnie zrzuciła zaprzestałam jazdy, choć po upadku wsiadłam na tą cholerę.... ale potem ledwo do domu wróciłam, nie mówiąc o całym boku sinym przez tydzień i bolącej ręce w nadgarstku bo się podparłam:shake: Tak ze ja tylko zdjecia mogę robic;)

A nad morze zapraszam - zreszta jak w zeszłym roku!:eviltong:
Będę już siedziec nad morzem prawdopodobnie od początku czerwca - więc....