basiagk Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Andzia ma racje. Sąsiedzi tylko czekają żeby zadenuncjować na policję albo prezencik podrzucić. Quote
betel Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Andziu , bardzo gustowny z Ciebie fotelik, a Zgredzio - maleństwo, pewnie mało Ci nóg nie połamie, Oj, te psiaki.;) Moja Incia wczoraj w nocy dostała szajby, o pierwszej zaczeła skakać po wyrku jak tygrysek z Kubusia Puchatka i podrzucac sobie piłeczkę, a potem szalec za nia po przedpokoju. myslałam,że ją uduszę.:diabloti:. Pozdrowionka:loveu:. Ps. Nie wygladasz na taką dużą córę:lol: Quote
betel Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Coś się chrzani, wkleiło mi post przed Twoim, choć był późniejszy:angryy: Quote
andzia69 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 a wiecie co mi ktoś uczynny robil, żeby mnie sklócić jeszcze bardziej? lał koło windy, albo w windzie ( no bo tylko moje psy w klatce zjeżdżają - oprocz 2 w tym dog niem) - zawsze sprzatam bo jak mialam debilom tłumaczyć, że suka nie leje po murku (mialam wtedy Torę, Bubcię i Bezę) - no jak??? A raz ktos życzliwy podlożył koło windy kupę psią - też sprzątnęłam, bo co miałam zrobić - ludzie są podli i tyle:angryy: aaa - i jedni zapytali na co mi tyle psów, tyle jest biednych dzieci:angryy::angryy::angryy::angryy: dobra - a teraz specjalnie dla KasiK zdjęcia fotelowe (znaczy się ja robię za fotel oraz moja starsza corka jak wpadla do mamusi do pracy w odwiedziny): tak można pracować: a tu moje dziecko ze Zgredziem na kolanach: syskie 3: a na koniec: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dzis chyba na mnie to nie dziala , mam jakby lekka paranoje i rozdwojenie jazni, to jakas choroba przenoszona droga postów z jednego watku. Quote
andzia69 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Dzis chyba na mnie to nie dziala , mam jakby lekka paranoje i rozdwojenie jazni, to jakas choroba przenoszona droga postów z jednego watku. a co na ciebie nie dziala kochana????:crazyeye: czyżby M siała jakąś zarazę przez neta? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Zajrzyj i nie komentuj. Kocham to. Quote
fridaoo Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='andzia69']nooo - najlepsze miała te uchole, raz jeden klapał, a drugi stawał, to potem obba klapały, czasem oba stały i tak na zmianę:evil_lol: I durni ludzie namówili mnie na obcięcie tych ucholi i w życiu więcej bym tego nie zrobiła - jacy durni ludzie..? wypraszam sobie bardzo!!:diabloti: Sama pańcia chciała, niech teraz nie zwala min. na siostrę. No. Ale za to jaka Torcia sliczna dziewczynka jest. :lol::lol: Quote
andzia69 Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 fridaoo napisał(a): jacy durni ludzie..? wypraszam sobie bardzo!!:diabloti: Sama pańcia chciała, niech teraz nie zwala min. na siostrę. No. Ale za to jaka Torcia sliczna dziewczynka jest. :lol::lol: siostra - chcesz dostać w ucho???? a kto mówił, że taka będzie ładniejsza bo może mieć radary? ps - już wiem co z tym twoim burkiem trzeba zrobić;) Quote
betel Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Cześć, Andziu, co tam u Was oprócz problemów z sąsiadami??? :cool3: ( mam podobne problemy) Jak tam świnka, mam nadzieję, że sobie już poszła w cholerę.;) A co u psiurków???:loveu: Quote
andzia69 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Aj Betelku -a nas choróbska nie odpuszczają, mnie przestała kipa lecieć, to znowu moja córka kaszle, prycha i gardlo ją boli. A świnia nie rozwinęla się na dobre - widac to węzły ja bolaly z przeziębienia. Kiedy będzie lato!!!:placz::placz::placz: Quote
betel Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Teraz Andziu są jakieś idiotyczne choróbska , ja po grypie nie mogę dojść do siebie. W piątek byłam znowu u mojej laryngolożki i "pocieszyła" mnie, że po takiej grypie , będę dochodzić do siebie od 4 do 5 miesięcy Trzymajcie się i zdrowiejcie. Buziaczki:lol: Quote
betel Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Andziu ,teraz mieści się w jednej linijce , ale na pewno jest za długi , uważaj ,zeby moder się nie przyczepił ( łączna wielkość 500x100 pixeli), czyli długość razem wszystkich banerków 500 pixeli:mad:, nawet jak jest miejsce- beznadzieja:shake: Quote
betel Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Andziu, do zobaczenia za 2 tygodnie.Trzymajcie się.:multi::loveu::multi: Quote
andzia69 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Betelku - to się wczasuj!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Zapraszam do ogladania :grins: http://www.youtube.com/watch?v=rHsR0EqtByA http://www.youtube.com/watch?v=FWg1_50_UIA Quote
andzia69 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 a ja wczoraj przeżyłam mały horror z mańką:-( Nie mogła wstać - znowu tylna łapa odmówiła posłuszenstwa i nawet nie była na spacerze w południe bo nie mogła sie ruszyc i piszczała. Na dodatek winda sie popsuła - normalnie myślałam, ze padnę:placz: Przyjechałam wcześniej z pracy, bo dziecko zadzwoniło, ze Tora chodzic nie moze i winda nie czynna - mieszkam na 9 piętrze:angryy: No i wzięłam szalik podłożyłam jej pod brzuch i próbowałam ją postawic na łapy - piszczała, chciała się kłaść. A musiałam ją zatarabanic na "11" pietro coby górą przejsć do następnej klatki i zjechac windą. A więc było częsciowo podtrzymywanie, a częściowo próbowałam niesć - 34 bezwładnego kilo - myslałam, ze zejdę. Ale dzielna byłam i jakos ją dotaszczyłam w pocie czoła do windy. Jak juz wyszła to się troszkę rozruszała i jako tako o własnych siłach doszła do samochodu. Dostała 3 zastrzyki - wit B12 z wit C, jakis przeciwbólowy i przeciwzapalny i do domu. No to jeszcze pochodziliśmy, zby się załatwiła i znowu 2 windą dotarlismy do domu. Najgorzej było ze Zgredziem....chyba mnie przestał lubieć czy jak?:crazyeye: Tora leżała - chciałam ją podnieść, zeby napiła się wody iżeby poszła spac na wyrko - no to jak ją zaczęłam podnosić to zaczęła piszczeć - Zgredek spiący juz na wyrku w te pędy spieprzył do przedpokoju - nie wiem co sobie o mnie pomyślał, ale pewnie nie za dobrze, bo nie chciał juz przyjsc z powrotem tylko siedział pod drzwiami, a potem poszedł do córki do pokoju i się trząsł:shake: Dopiero jak juz wszyscy się położyli to mój mąż poszedł po niego i na siłę normalnie przywlókł go do naszego pokoju i zamkął drzwi - nie miał wyjścia juz i musiał się położyć....ufff Quote
Od-Nowa Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 co jego oczy w życiu widziały:placz: a jak Mania dziś sie czuje? Quote
dariaopole Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 wspólczuję Andziu :-( biedna Torka biedna Andzia :-( biedny Zgrezdziu ja strasznie przeżywam każdy ból mojego zwierzaka więc wiem czym to było dla Ciebie. Dzielna jesteś !! Quote
Vectra Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 ehhh ,Andzia nie zazdroszcze .. widzę , że wszędzie jak nie urok ...... :( Ja mam to samo z Lalką co Ty ze Zgredziem ..... jak któremuś coś , to ona najbardziej poszkodowana wygląda ... jakieś takie poczucie winy dziwne te psy mają ..... życzę zdrówka Quote
andzia69 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 dzisiaj z Mańka lepiej:multi::multi: nawet wariowała ze sznurem ze Zgredziem:mad: ale spacerek to taki krotki i treściwy - kupa, siku i do domu i na smyczy....a ona tak tak patrzyła na to drzewo, co tam chowam kamyczki dla niej:-( no cóz - nie wolno, za bardzo tragicznie to wczoraj wyglądało... W sobotę podjadę jeszcze po zastrzyki, no i w domu bierze Aspicam min. 3 tygodnie:shake: Winda dalej nie naprawiona:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: i nie wiedzą kiedy naprawią, bo mają "problem techniczny" debile:angryy: dzięki za wsparcie buziaczki na dobranoc!:loveu: Quote
doddy Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Wszystkiego najlepsiejszego dla Zgredziosława :loveu: Quote
andzia69 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 doddy napisał(a):Wszystkiego najlepsiejszego dla Zgredziosława :loveu: a dziękujemy!!!:lol: Quote
Tengusia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Zapraszam wszystkich na bazarek dla Abigail http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105185 Quote
Recommended Posts