Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Andziu , bardzo gustowny z Ciebie fotelik, a Zgredzio - maleństwo, pewnie mało Ci nóg nie połamie, Oj, te psiaki.;) Moja Incia wczoraj w nocy dostała szajby, o pierwszej zaczeła skakać po wyrku jak tygrysek z Kubusia Puchatka i podrzucac sobie piłeczkę, a potem szalec za nia po przedpokoju. myslałam,że ją uduszę.:diabloti:. Pozdrowionka:loveu:.

Ps. Nie wygladasz na taką dużą córę:lol:

Posted

a wiecie co mi ktoś uczynny robil, żeby mnie sklócić jeszcze bardziej? lał koło windy, albo w windzie ( no bo tylko moje psy w klatce zjeżdżają - oprocz 2 w tym dog niem) - zawsze sprzatam bo jak mialam debilom tłumaczyć, że suka nie leje po murku (mialam wtedy Torę, Bubcię i Bezę) - no jak??? A raz ktos życzliwy podlożył koło windy kupę psią - też sprzątnęłam, bo co miałam zrobić - ludzie są podli i tyle:angryy: aaa - i jedni zapytali na co mi tyle psów, tyle jest biednych dzieci:angryy::angryy::angryy::angryy:

dobra - a teraz specjalnie dla KasiK zdjęcia fotelowe (znaczy się ja robię za fotel oraz moja starsza corka jak wpadla do mamusi do pracy w odwiedziny):

tak można pracować:

a tu moje dziecko ze Zgredziem na kolanach:

syskie 3:

a na koniec:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Dzis chyba na mnie to nie dziala , mam jakby lekka paranoje i rozdwojenie jazni, to jakas choroba przenoszona droga postów z jednego watku.

a co na ciebie nie dziala kochana????:crazyeye: czyżby M siała jakąś zarazę przez neta?

Posted

[quote name='andzia69']nooo - najlepsze miała te uchole, raz jeden klapał, a drugi stawał, to potem obba klapały, czasem oba stały i tak na zmianę:evil_lol: I durni ludzie namówili mnie na obcięcie tych ucholi i w życiu więcej bym tego nie zrobiła -

jacy durni ludzie..? wypraszam sobie bardzo!!:diabloti: Sama pańcia chciała, niech teraz nie zwala min. na siostrę. No. Ale za to jaka Torcia sliczna dziewczynka jest. :lol::lol:

Posted

fridaoo napisał(a):

jacy durni ludzie..? wypraszam sobie bardzo!!:diabloti: Sama pańcia chciała, niech teraz nie zwala min. na siostrę. No. Ale za to jaka Torcia sliczna dziewczynka jest. :lol::lol:

siostra - chcesz dostać w ucho???? a kto mówił, że taka będzie ładniejsza bo może mieć radary?

ps - już wiem co z tym twoim burkiem trzeba zrobić;)

Posted

Cześć, Andziu, co tam u Was oprócz problemów z sąsiadami??? :cool3: ( mam podobne problemy) Jak tam świnka, mam nadzieję, że sobie już poszła w cholerę.;) A co u psiurków???:loveu:

Posted

Aj Betelku -a nas choróbska nie odpuszczają, mnie przestała kipa lecieć, to znowu moja córka kaszle, prycha i gardlo ją boli. A świnia nie rozwinęla się na dobre - widac to węzły ja bolaly z przeziębienia. Kiedy będzie lato!!!:placz::placz::placz:

Posted

Teraz Andziu są jakieś idiotyczne choróbska , ja po grypie nie mogę dojść do siebie. W piątek byłam znowu u mojej laryngolożki i "pocieszyła" mnie, że po takiej grypie , będę dochodzić do siebie od 4 do 5 miesięcy Trzymajcie się i zdrowiejcie. Buziaczki:lol:

Posted

Andziu ,teraz mieści się w jednej linijce , ale na pewno jest za długi , uważaj ,zeby moder się nie przyczepił ( łączna wielkość 500x100 pixeli), czyli długość razem wszystkich banerków 500 pixeli:mad:, nawet jak jest miejsce- beznadzieja:shake:

Posted

a ja wczoraj przeżyłam mały horror z mańką:-( Nie mogła wstać - znowu tylna łapa odmówiła posłuszenstwa i nawet nie była na spacerze w południe bo nie mogła sie ruszyc i piszczała. Na dodatek winda sie popsuła - normalnie myślałam, ze padnę:placz: Przyjechałam wcześniej z pracy, bo dziecko zadzwoniło, ze Tora chodzic nie moze i winda nie czynna - mieszkam na 9 piętrze:angryy: No i wzięłam szalik podłożyłam jej pod brzuch i próbowałam ją postawic na łapy - piszczała, chciała się kłaść. A musiałam ją zatarabanic na "11" pietro coby górą przejsć do następnej klatki i zjechac windą. A więc było częsciowo podtrzymywanie, a częściowo próbowałam niesć - 34 bezwładnego kilo - myslałam, ze zejdę. Ale dzielna byłam i jakos ją dotaszczyłam w pocie czoła do windy. Jak juz wyszła to się troszkę rozruszała i jako tako o własnych siłach doszła do samochodu. Dostała 3 zastrzyki - wit B12 z wit C, jakis przeciwbólowy i przeciwzapalny i do domu. No to jeszcze pochodziliśmy, zby się załatwiła i znowu 2 windą dotarlismy do domu. Najgorzej było ze Zgredziem....chyba mnie przestał lubieć czy jak?:crazyeye:
Tora leżała - chciałam ją podnieść, zeby napiła się wody iżeby poszła spac na wyrko - no to jak ją zaczęłam podnosić to zaczęła piszczeć - Zgredek spiący juz na wyrku w te pędy spieprzył do przedpokoju - nie wiem co sobie o mnie pomyślał, ale pewnie nie za dobrze, bo nie chciał juz przyjsc z powrotem tylko siedział pod drzwiami, a potem poszedł do córki do pokoju i się trząsł:shake: Dopiero jak juz wszyscy się położyli to mój mąż poszedł po niego i na siłę normalnie przywlókł go do naszego pokoju i zamkął drzwi - nie miał wyjścia juz i musiał się położyć....ufff

Posted

ehhh ,Andzia nie zazdroszcze .. widzę , że wszędzie jak nie urok ...... :(
Ja mam to samo z Lalką co Ty ze Zgredziem ..... jak któremuś coś , to ona najbardziej poszkodowana wygląda ... jakieś takie poczucie winy dziwne te psy mają .....

życzę zdrówka

Posted

dzisiaj z Mańka lepiej:multi::multi: nawet wariowała ze sznurem ze Zgredziem:mad:
ale spacerek to taki krotki i treściwy - kupa, siku i do domu i na smyczy....a ona tak tak patrzyła na to drzewo, co tam chowam kamyczki dla niej:-( no cóz - nie wolno, za bardzo tragicznie to wczoraj wyglądało... W sobotę podjadę jeszcze po zastrzyki, no i w domu bierze Aspicam min. 3 tygodnie:shake:
Winda dalej nie naprawiona:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: i nie wiedzą kiedy naprawią, bo mają "problem techniczny" debile:angryy:

dzięki za wsparcie
buziaczki na dobranoc!:loveu: