andzia69 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 no pięknie, pięknie - to tylko my nie wystrojone:placz::placz::placz: Quote
Vectra Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 nie będę tu szpanować moimi idealnymi psami :diabloti: niech jedną noc od nich odpocznę :evilbat: Quote
Od-Nowa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 no co!! nikt nie widział?? prosze wrócić na poprzednią strone!:eviltong: Betel w czerwonym boa mam nadzieje też była:cool3: oj ludzie ludzie:diabloti: Quote
betel Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Betel była w bardzo grubym i ciepłym stroju nocnym , bo zagrypiona.:cool3: A psiczki już poszły spać, nie doczekają się na tą colę zamiast szampana o 12.00:sleep:. Ale za to nad ranam, jak już wszscy wreszcie wypalą swoje zapasy petard, czeka je dłuuuugi i spokojny spacer:painting:. Mój Tz będzie za nimi lunatykował, ale Incia ma dobry węch i do domu go przyprowadzi :evil_lol:. Quote
pati Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 wow jakie kreacje az nas zazdrośc sciska :loveu: tylko czekam do godziny 0 jak zaczna strzelac na całego to połowa stada mi zejdzie na zawał. Ja tez raz byłam na organizowanej imprezie. Brakowało jedzenia, picia napojow Wyskokowych słowem wszystkiego . Muzyka była do bani brr nie wspominam nawet tego. Teraz za to jeden burek na stopach, jeden za plecami , jeden prawie na klawiaturze... a kota zaraz własnoręcznie zatłuke i nie dozyje biedaczysko Nowego Roku :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 to może przelejecie na moje konto pare groszy :cool3: wyjdzie na to samo! nie gwarantuje jedzenia, muzyki, ani nawet sali :evil_lol: a pare groszy sie przyda:diabloti: Quote
betel Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dobra myś!!!! Robimy zrzutę, może taki sylwestrowy łańcuszek:diabloti:. Pati , a dlaczego Ty chcesz zatłuc kota ???:crazyeye:Co on bidaka zawinił!? Czyżby zjadł myszkę od kompa??? Quote
Od-Nowa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 dobrze,że nikt nie wstawia zdjeć potraw bo u nas pucha! znajdzie sie szampan, korniszonek i czosnek... biała od nalotu kiełbasa i sucza karma w 3 smakach :cool3: sucha znaczy sie.. te literówki Quote
pati Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 betel napisał(a):Dobra myś!!!! Robimy zrzutę, może taki sylwestrowy łańcuszek:diabloti:. Pati , a dlaczego Ty chcesz zatłuc kota ???:crazyeye:Co on bidaka zawinił!? Czyżby zjadł myszkę od kompa??? jak chciałąm zlikwidowac jego męskośc to weci "za mały" "za mały" a teraz ten "mały" serenady do kotki od 3 dni urządza :mad: no jak nic złape go i wyyyfruuunie w daleki swiat :p Quote
Od-Nowa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 hehe jak to iedyś powiedział pewien mąż Aliny z Miodowych lat o jej koledze po fachu Barcisiu: mały ale ptaka ma:diabloti: Quote
betel Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Masz, żeby Ci nie było przykro - tu tylko cebulka i czarny chlebek , ale za to jaka butla (wykończyła faceta):evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 :bigok:przyjme betelczyne z otwartymi rękami:lol::Rose: a wiecie ,ze mi wczoraj połowe części opisowej poszło w kosmos przez awarie kompa:angryy: siedze i pisze od nowa! nie dam się twarda jestem :diabloti: ale co się nabombie potem oj ludzie ludzie:cool3: Quote
andzia69 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 no butla jest niczego sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tu Zgredek świętuje sylwka: a Mańka cala w trzęsawkach bo wlaśnie zaczęli strzelać: Quote
Vectra Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 a czy wy tak raz w roku możecie bez psów ? tylko psy i psy :diabloti: Quote
pati Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 no własnie vectra madrze gadasz to razem z kotem wyyyyfruuuną wszystkie burki :eviltong: Quote
Vectra Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Vectra słynie z błyskotliwości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i z mądrości ma się rozumieć :evilbat: dziewczynki pijecie coś ? :diabloti: Quote
andzia69 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Pati - czy tak wygląda twoj kot???? Quote
andzia69 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 nowa twarz na Sylwestra!:evil_lol: Quote
betel Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jak chcecie bez burków, to zapraszam na eleganckiego wirtualnego szmpana :drink1: Ps. Super "nowa twarz", czy ona coś piła??? Quote
dariaopole Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 moje burki swietuja puszczając bąki :diabloti: a ja tanczę do " YMCA " czy jakos tak , fotki dam jak wytzrezwieje :evil_lol: Quote
pati Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='andzia69']Pati - czy tak wygląda twoj kot???? o matko andzia a to dobre usmiałam sie , ze hej. Nie wygląda zupełnie tak ale kto wie może za kilka godzin i ja takie zdjęcie zrobie .... no poszłam wyciagnac szampana z jedzeniem nie pzresadzam pochowane po kątach bo jakby sie towarzystwo zwiedziało , ze ja tam jem :evil_lol: koniec po imprezie Quote
Vectra Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 weźcie idźcie z tymi psami na jakieś forum psie czy co :diabloti: już mnie na samą myśl wszytsko swędzi Quote
dariaopole Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Vectra : pies Ci lizał mordę :diabloti: po pijanemu bardzo łaskocze Quote
betel Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Myślałam , że mi dzisiaj będzie smutno, a uśmiałam się "jak norka":evil_lol: Quote
Vectra Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 dariaopole napisał(a):Vectra : pies Ci lizał mordę :diabloti: po pijanemu bardzo łaskocze e nie , takich pieszczot się brzydzę :diabloti: :diabloti: kurde oko otworze i się zacznie duszenie mnie jęzorem :shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts