Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Betel była w bardzo grubym i ciepłym stroju nocnym , bo zagrypiona.:cool3: A psiczki już poszły spać, nie doczekają się na tą colę zamiast szampana o 12.00:sleep:. Ale za to nad ranam, jak już wszscy wreszcie wypalą swoje zapasy petard, czeka je dłuuuugi i spokojny spacer:painting:. Mój Tz będzie za nimi lunatykował, ale Incia ma dobry węch i do domu go przyprowadzi :evil_lol:.

Posted

wow jakie kreacje az nas zazdrośc sciska :loveu:

tylko czekam do godziny 0 jak zaczna strzelac na całego to połowa stada mi zejdzie na zawał.

Ja tez raz byłam na organizowanej imprezie. Brakowało jedzenia, picia napojow Wyskokowych słowem wszystkiego . Muzyka była do bani brr nie wspominam nawet tego. Teraz za to jeden burek na stopach, jeden za plecami , jeden prawie na klawiaturze... a kota zaraz własnoręcznie zatłuke i nie dozyje biedaczysko Nowego Roku :diabloti:

Posted

Dobra myś!!!! Robimy zrzutę, może taki sylwestrowy łańcuszek:diabloti:. Pati , a dlaczego Ty chcesz zatłuc kota ???:crazyeye:Co on bidaka zawinił!? Czyżby zjadł myszkę od kompa???

Posted

dobrze,że nikt nie wstawia zdjeć potraw bo u nas pucha! znajdzie sie szampan, korniszonek i czosnek... biała od nalotu kiełbasa i sucza karma w 3 smakach :cool3:

sucha znaczy sie.. te literówki

Posted

betel napisał(a):
Dobra myś!!!! Robimy zrzutę, może taki sylwestrowy łańcuszek:diabloti:. Pati , a dlaczego Ty chcesz zatłuc kota ???:crazyeye:Co on bidaka zawinił!? Czyżby zjadł myszkę od kompa???

jak chciałąm zlikwidowac jego męskośc to weci "za mały" "za mały" a teraz ten "mały" serenady do kotki od 3 dni urządza :mad: no jak nic złape go i wyyyfruuunie w daleki swiat :p

Posted

:bigok:przyjme betelczyne z otwartymi rękami:lol::Rose:

a wiecie ,ze mi wczoraj połowe części opisowej poszło w kosmos przez awarie kompa:angryy: siedze i pisze od nowa! nie dam się twarda jestem :diabloti: ale co się nabombie potem oj ludzie ludzie:cool3:

Posted

[quote name='andzia69']Pati - czy tak wygląda twoj kot????

o matko andzia a to dobre usmiałam sie , ze hej. Nie wygląda zupełnie tak ale kto wie może za kilka godzin i ja takie zdjęcie zrobie ....

no poszłam wyciagnac szampana z jedzeniem nie pzresadzam pochowane po kątach bo jakby sie towarzystwo zwiedziało , ze ja tam jem :evil_lol: koniec po imprezie

Posted

dariaopole napisał(a):
Vectra : pies Ci lizał mordę :diabloti: po pijanemu bardzo łaskocze

e nie , takich pieszczot się brzydzę :diabloti: :diabloti:
kurde oko otworze i się zacznie duszenie mnie jęzorem :shake: :evil_lol: :evil_lol: