dariaopole Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 hahahha widze że tu nadal imprezka !!! andzia zgadałabyś sis z moim jarkiem - on tyż nie lubi pić. Ja wychyliłam tylko kilka drinków ale jakoś takie pieruńsko mocne były :evil_lol: ja żyję, okna całe, psy zaspane. Fotki zrobione tylko ni ma komu je zgrać :diabloti: Wspaniałego 2008 roku !!!!!życzą zabąkane Berdaki : Chilli, Johny, Happy i Seven!! Quote
Od-Nowa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wstali?? na porannym spacerze byli?? :razz: czy dalej słyszą szum fal :evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 wstali już dawno:lol: psy też dawno na spacerku były i teraz śpią:evil_lol: Quote
betel Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Cześć wszystkim. Wczoraj opuściłam Wasze przemiłe grono po angielsku, zaraz po północy , bo mnie śpik ogarnął. A widzę,że wiele straciłam. Andziu, skąd Ty te fotki bierzesz?????. Znowu uśmiałam się jak norka. Tak było miło a tu, cholera - niestety , jutro trzeba iść do roboty, brrr.:diabloti: Quote
andzia69 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 fotki znalazłam na humorystycznych stronkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pootwierane miałam kilka coby wybrac takie odpowiednie do naszych wczorajszych humorkow:lol: Quote
dariaopole Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 andzia - a co tu u Ciebie taka cisza ????? Quote
andzia69 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='dariaopole']andzia - a co tu u Ciebie taka cisza ????? ano nie wiem:shake: troszkę zdjęć jeszcze z nad morza.... Zgredek tak potrafił usnąć na kolankach u tatusia:evil_lol: a tu pozycja "na człowieczka" a tu podziwiam okolice: Quote
dariaopole Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 pozycja na człowieczka jest dobra :evil_lol: u mnie w najbardziej wyrafinowany sposób zasypia Chilli po prostu wszędzie i w każdej pozycji, najchętniej na moim brzuchu na pleckach. Quote
_beatka_ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 na człowieczka to też mój BF uwielbia siadać:evil_lol: zdjęcia piękne, wycałuj ode mnie tą rudą mordkę:loveu: Quote
basiagk Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Zgredzio jesteś przesłodki po prostu!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 slicznosci miodzio i wogole mniam :loveu: Quote
andzia69 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 a to zdjęcia z postoju w drodze (koszmarnej) do domu z nad morza załatwianie spraw na 3..4 i: i takie tam... Quote
basiagk Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Osobiście uważam że Zgredek wygląda niezwykle korzystnie na "leśnych" fotkach. Quote
andzia69 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 taaa Zgredek leśny czlowiek:evil_lol: a tu już jedziemy!!!! Quote
dariaopole Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Zgredzio oczywiście z przodu a Andzia pewnie w bagażniku :evil_lol: Quote
Hippies Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Witam Was tutaj dziewczyny :cool3: W końcu dopadłam Wasz wątek :diabloti: teraz się mnie już nie pozbędzieicie :eviltong: Jakie piękne fotki :loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Strasznie gruby ten Zgredzio. Andzia, gdzie sa zdjecia dla mnie czyli sylwester Frodo ?????????? Quote
dariaopole Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Strasznie gruby ten Zgredzio. Andzia, gdzie sa zdjecia dla mnie czyli sylwester Frodo ?????????? nie czepiaj się Beata :mad: a zdjęcia Frodo z sylwestra sama chętnie zobaczę ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Przeciez ja to dla Was specjalnie robie :) Quote
dariaopole Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Przeciez ja to dla Was specjalnie robie :) wiemy wiemy dlatego sie nie gniewamy :evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 dariaopole napisał(a):Zgredzio oczywiście z przodu a Andzia pewnie w bagażniku :evil_lol: nie - ja tylko z tylu razem z Manką:evil_lol::oops: Quote
andzia69 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Hippies napisał(a):Witam Was tutaj dziewczyny :cool3: W końcu dopadłam Wasz wątek :diabloti: teraz się mnie już nie pozbędzieicie :eviltong: Jakie piękne fotki :loveu: I super, ze jestes - wiecie dziewczyny - to kolejna bullomaniaczka się rodzi - moze ona jeszcze o tym nie wie...ale pomału!:lol: Quote
andzia69 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Beata_Dorobczyńska']Strasznie gruby ten Zgredzio. Andzia, gdzie sa zdjecia dla mnie czyli sylwester Frodo ?????????? niestety dzieci porobily zdjecia.... w tym stylu:angryy: widać byly z lekka...nietomne:mad: Quote
Hippies Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 andzia69 napisał(a):I super, ze jestes - wiecie dziewczyny - to kolejna bullomaniaczka się rodzi - moze ona jeszcze o tym nie wie...ale pomału!:lol: bardziej bokseromaniaczka :oops: ale bullki też mi się podobają :diabloti: i postanowiłam im też pomagać w miarę swoich możliwości :cool3: Quote
Recommended Posts