marta619 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Jak tam Zgredziu i jego łapki i jak sunka sie czuje?? Ja tez slyszalam ze od pogody tak moze byc, nawet cos w stylu bolow reumatycznych itp. Pozdr. Quote
fridaoo Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 marta619 napisał(a):Boze co za fatum :crazyeye: Jak slysze slowo "martwica" to slabo mi sie robi, stracilam przez to mojego foksterierka 6 lat temu, mimo 5 operacji, martwica i tak wygrala... straszne po prostu, ale miejmy nadzieje, ze w tym przypadku bedzie dobrze, trzymam kciuki i pozdr. Przepraszam, a czy ta martwica to też po sterylce? Było czyszczone i co się stało? Dlaczego piesek przegrał? Quote
marta619 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Nie to nie bylo po sterylce, zostal pogryziony przez innego psa w kark i na skorze pojawila siw martwica, bylo czyszczone ale atakowalo dalej, az po miesien i juz nie bylo szans niestety dla mojego niunka. Quote
andzia69 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 niedobre ciotki - nie zaglądają!!!! a my się smażymy znowu nad morzem!:evil_lol: Tora czuje się dobrze po tym zastrzyku i tabletkach. Ona ma niestety dosyć spore zwyrodnienie w tylnej łapie - staw piętowy:shake: No i czasem ja tak dorwie - najwiecej właśnie nad morzem bo sporo biega i mamy strome schody, po których ona ze 100 razy dziennie schodzi i wchodzi...w Kielcach sie to raczej nei zdarzało bo ja nie eksploatuję tak jak kiedys...troszkę za piłeczka, patyczkiem i do domu, niestety... Zgredek, hmmm - przy nim nic się nie da robić - siądzie sirota jak najblizej i nawet łopatą pomachać nie mozna, a jak wyrywa sie chwasty to on myśli,ze zaraz mu cos rzucę i wsadza nochal wszędzie - a jak sie nikt nim nie zajmuje to japę drze! Zdjątek troszkę mam - ale to jak w pracy się dorwę do kompa - a wracam w poniedziałek:lol: Quote
doddy Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Zaglądajom ciotki :eviltong: Anita a Ty wisz, że zaraz zmienie tytuł w wątku Mamby na taki jak Ty masz :razz: Quote
andzia69 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 doddy napisał(a):Zaglądajom ciotki :eviltong: Anita a Ty wisz, że zaraz zmienie tytuł w wątku Mamby na taki jak Ty masz :razz: no - masz szczęście!!!!:eviltong::loveu: Quote
doddy Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 No to w wakacje musimy zrobić wspólne fotki potforom :evil_lol: Quote
andzia69 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 doddy napisał(a):No to w wakacje musimy zrobić wspólne fotki potforom :evil_lol: łoo - to juz się bojem w jakich pozycjach uchwycimy szczególnie nasze suki!!! doddy - ja bardzo prosiem wex na wszelki skombinuj jakaś elektryczna obrozę!:evil_lol: Quote
doddy Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Od elektroniki specjalistka jest Beata Dorobczyńska. Ona dźwiękową na szczekanie kupiła i jak założyłam ją Brenie to wydawała dźwięk jak Brena za szybko biegała a nie szczekała :evil_lol: I mimo wysokich dźwięków na Brenie nie zrobiła wrażenia. Na sukach Beaty tyż nie. Ja jestem tradycjonalista tj. smakołyk i dobre słowo od czasu do czasu :evil_lol: Quote
andzia69 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 a to chyba taka niby antyszczekowa - gdzies słyszałam,ze nic nie warta - no ale moze to od psa zależy:eviltong: Mojej to takie 220V na kpa by się przydało - jak zobaczy sukę to kopa i moze by se usiadła!:evil_lol: Tak Dag uczy Pigę niezjadania kotków!:evil_lol: Zgredek kierowca: a tu Tora -zdechły hipopotam: a to jeszcze padnięty Zgredek w pracy: a taką brzydulę znalazłam w trawie - ale nie mogłam jej adoptowac, boby ja Zgredek zszamał: Quote
doddy Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Tora robi hipcia jak Mamba :evil_lol: Obroża nic nie warta - to fakt. Ale 7 piesków biegających razem u Ciebie na podwórku to będzie wyczyn normalnie, a jeszcze złapać je wszystkie w jednej klatce zdjęcia to już będzie CZAD (jak mawia moj znajomy) :evil_lol: Quote
andzia69 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 a to jeszcze troszke zdjęciufff: głupia minka: a teraz poważny: a resztę jak będziecie grzeczne1:eviltong: Quote
doddy Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Kochana my zawsze jesteśmy grzeczne :eviltong: Zastanawiam się że Togusiowi i Mandolinie to chyba ten sam lekarz ciął uszy, bo mają identyczne :evil_lol: Quote
saga_86 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Najbardziej mi się podoba Zgredzio jako kierowca :loveu: A grzeczne jesteśmy cały czas:eviltong: Quote
andzia69 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 doddy napisał(a):Kochana my zawsze jesteśmy grzeczne :eviltong: Zastanawiam się że Togusiowi i Mandolinie to chyba ten sam lekarz ciął uszy, bo mają identyczne :evil_lol: nooo - uszy to one mają cięte z metra - nozyczkami:angryy: no to zaraz kolejna porcyjka zdjęciuff dla grzecznych cioc!:evil_lol: Quote
andzia69 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 burki na tarasie: Zgredek pilnuje grila: Quote
marta619 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ale on jest zabojczy z ta lapka z tylu, caly czas trzyma po swojemu :) Po prostu mistrzostwo swiata!! slodka mordka :loveu: Quote
andzia69 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 a to mój skalniaczek - manka co rusz wywleka ze Zgredziem w pocie czoła ułozone kamyczki:mad: a to Zgredek - tak sie zachowuje jak nikt się nim nie interesuje: Quote
dariaopole Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 W Zgredku to po prostu się można zakochać bez reszty :loveu: A Tora jako Hipopotam - rewelacja !!! Quote
andzia69 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 a to dla odmiany wieczorne mgły (są czasami): Quote
saga_86 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ile bureczków:lol: :loveu: Aniołek z tego Zgredzia po prostu, na każdym zdjęciu widzę,że dopomina się o uwagę;) Quote
Od-Nowa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Zgreduś pilnujący grila wygląda jak muminek zupełnie ;) oj te zachody/wschody słońca... chciałoby się tak oglądać od zmiany do zmiany.... i nie robić nic....:cool1: Quote
basiagk Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 A ja bym chciała ukochac Zgredka za ta jego przytulasty karczek:loveu: Quote
Recommended Posts