Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Kurde straszny ten artykuł ,a ja akurat wydaje psa teraz, i juz zaczynam myslec sobie ,że to wcale nie zbieg okoliczności żeby się wstrzymac...kurde...

Dobrze ,że Togus czuje się lepiej i że jajecka się goją...

Posted

Witaj piekny Zgredku :) Nadrabiajac zaleglosci podczytuja watki ligockich sierotek uratowanych przez dogomaniakow... szok! Jak wolnych chwil zrobi sie wiecej, warto zrobic male podsumowanie. Przypominam sobie pierwsze obrazki z Ligoty... gdyby ktos mi wtedy powiedzial, jak to sie potoczy... nie uwierzylabym... Andzia dziekuje za opieke nad Zgredkiem :loveu:

Czy Togo wybiera sie na zabieg do Warszawy? Czy moze zasiegnac jezyka u lekarzy z wroclawkiej AR?

Posted

dziuba - już mam wiadomosci od dobrej duszyczki, która się o to dowiadywała - u dr Skrzypczaka. Czekam jeszcze na wiadomości co do Warszawy (bo nie powiem,że dużo bliżej) - doddy miała się dowiedzieć o dr Jagielskiego.
Na razie to może nastąpić nie wcześniej jak po dojściu Zgredka do siebie po odjajczeniu - czyli pewnie najwcześniej za 2 tygodnie moglibyśmy się zoperować.

Posted

Mimo ,że nie uczestniczę w pisaniu postów , często tutaj zaglądam i śledzę losy Zgredka. Trzymam za niego mocno kciuki . andzia trzymam również za dom dom a raczej zamek ze złotymi klamkami / przypominasz sobie forum rottka jak zawsze Magda mówi ,ze odda rottka którego ma na tymczasie tylko własnie w takie warunki;) / i tego zyczę Zgredkowi :loveu: a tobie dużo wiary ,że tak będzie.

Wika

Posted

Byłam ze Zgredkiem w lesie na popołudniowym spacerku. Tak szalał za patykami,że rozkwasił sobie albo język albo dziąsło - wyglądał jakby co najmniej z parę psów pozagryzał, tyle miał krwi w paszczęce no i musiałam skrócić spacerek coby sobie znowu nie uraził.

Posted

A to mały Gagatek... To takie miejsce wrazliwe ,że krew mocno leci... W każdym razie jak tak szalał tz ,że się dobrze czuje??? Kurcze jakies ja mam złe przeczucia co do tej operacji gardła... boje się że sie to skomplikuje..jakis martwy punkt , biedak ma ciągle szczeście w nieszczęsciu..ehhh

Posted

madziara - ty nie kracz!!!:mad:

a ja przypominam,że w sumie z ligockich psiaków wyciągniętych w tym samym mniej więcej czasie z koszmaru to tylko Mamba i Togo szukają domków:-(
jakoś tak wszyscy zapomnieli,ze one też czekają na dom...no cóż:shake:

Posted

ettammm nie kracze..tylko sie boje ,ż e tyle narkoz i tych wszystkich rzeczy sama wiesz, mój Gruby cudnie to znosił,ale jak juz ostatni raz był premedykowany tylko to było niebezpiecznie spadła temperatura ciała i co chwile trzeba było serce sprawdzac wybudzał sie prawie 10 godzin a wczesniej po narkozie wpadał do domu i leciał do misek. Moze ja sie tak boje bo ten mój Grubas tez miał tyle operacji. A teraz chciałam go wykastrowac i boje sie cholera mu narkozy dac...Sama nie wiem ale jak to mu nie przeszkadza to po co ruszac.czasem tak jest ,że jak się cos ruszy to sie pogarsza.Boje się poprostu. Gdyby to było coś złego to by tak szybko na nogi nie stanął, może to jakies wrodzone...
No mam nadzieje,że wszytsko będzie w porzadku. A nie mozna tego zbadac jeszce jakims usg albo cos takiego???

Kurcze ja własnie nie wiem co Ci ludzie....piekności nie dostrzegaja Maba to normlanie pierwsza Dama jak nic ,a Zgreduś tez cudo kochane...

Andzia ,a nie macie u siebie w miescie takiej gazety miastowej czy tam regionalnej ,że za darmo w niej ogłoszenia mozna umieszczac, przewaznie w takich gazetach sa darmowe ogłoszenia tylko tzreba się zmieścic w ilus tam znakach....

Posted

nie udzielam się często na forum raz na jakiś czas śledzę wątek Toga i widzę że to nie ten sam pies co w pierwszym poście wypiękniał trzymam z niego kciuki na pewno znajdzie się jakiś prawdziwy miłośnik rasy i to nie jeden i to Togo wybierze sobie pana trzymam kciuki żeby tak było

Posted

właśnie przejżałam cały wątek Togo (nie wiem czemu dopiero teraz tu trafiłam ??) ale się trochę pośmiałam - na 37 stronie jest takie zdjęcie gdzie wygląda jak Scooby Do...niestety nie wiem jak je tu przekleić ale autentycznie jak jego prototyp :lol:
a tak swoją drogą Andzia zmieniłaś Togo nie do poznania, no i czemu go nikt nie chce??
czy on ma w końcu plakat? może trzeba mu zrobić (tu mogę pomoc swoją zaoferować), może to coś pomoże?

Posted

Scooby Do???

Togus vel Zgredek - plakatów nie ma, ogłoszen w necie parę ma, było w Wyborczej - 3 tel ood niepoważnych osób..., z allegro zero odzewu - widać tylko my go kochamy:-(
i dlatego boję się dawać ogłoszenia - najlepiej by było gdyby trafił od kogos z dogo (marzenia:shake:) i do tego niedaleko - tak do 200 km coby czuwac nad nim mogła!

Posted

Ewelinko - jeśli chcesz to sama mozesz wystawic - to nie jest sztuka:lol:
Zakładasz na bazarku nowy watek z podaniem dla jakiego psiaka się licytuje i tyle. Pieniążki za aukcję idą na AFN z dopieskiem Ligota - Pitbul Togo i jak zobaczysz,ze juz są (dziewczyny tam rozliczaja co trochę) to wysyłasz do tej osoby, która wygrała.:lol:
A Zgreduś dziękuje za pamięc!

Posted

strasznie mnie urzekł jest przesliczny a te oczka, jednak wolałabym wysłać komuś bo szczerze mówiąc nie mam zbytnio czasu śledzić dogo kurcze marzy mi się taki pies a moja czika miałaby towarzysza jednak drugi pies to duża odpowiedzialność nie wiem czy bym podołała ale i tak jest cudny i trzymam za niego kciuki

Posted

Ewelina - drugi pies to faktycznie odpowiedzialnosć, ale za to nigdy się nie nudzisz:evil_lol: A Zgredka poleciłabym nawet osobom nie mającym doswiadczenia z psami w typie bull.