Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

No toż okładam Zgredka okladami z rivanolu, smaruję szwy tribiotykiem, i jeszcze w międzyczasie żelem altacetem - bo daje taki chłodzik. Dzisiaj już były tak jakby mniej obrzęknięte - pewnie i ten zastrzyk p/bolowy też zrobil swoje. Jutro wkleję nowe zdjątka :loveu:

Posted

To dla ciotek koffajacych Zgredka:
Tak wyglądał kiedys:

A tak dzisiaj:

A to moja kolezanka - tylko warczy na mnie, ale ja gentleman jestem i się daję..babie:evil_lol:

A tu widać jakie mam podgardle:

Posted

wczoraj Zgredek biegał luzem (w kagancu) i spotkalismy młodego asta - myslę,ze nie miał wiecej jak rok bo sie chciał ze Zgredkiem bawic. No ale Zgredus się bawic z pieskami nie umie:shake: Ale jak chciałam pogłaskac tamtego i go zawołałam to Zgredek był natentychmiast koło mnie i stanął między mna a tamtym - obronca się znalazł. No i nie pogłaskałam tamtego bo nie wiem coby Zgredek zrobił - po prostu stanął, wyprężył się coby na większego wyglądał (bo tamten był wiekszy od Zgredka:evil_lol:) i stał jak posąg.Bez jezenia, bez warczenia, ale stał:lol:

Posted

Zgredek nie czekał az sie nici rozpuszczą tylko sobie sam je wyjął:mad: Ale obrzęk i zaczerwienienie całkowicei odeszło w niepamięć. Woreczki się powoli obkurczają, rana jeszcze brzydka, ale nie tragicznie. Poza tym humor mu dopisuje. Pracowac nie mogę bo on cały czas przynoso mi rózne rzeczy do zabawy i męczy, albo włazi mi na kolana przenimi łapami i tyż nie mogę nic robic. No to tyle