Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Ciotka zrób Zgredkowi jakieś ładne zdjęcia dobra cyfrówką to zrobimy mu plakaciki i rozwiesimy na wystawie w Katowicach. Do reportażu w psiej gazecie też mi dobre zdjęcia są potrzebne.
Sprawa pilna! :diabloti:

Posted

ja mu mogę zdjęcia dobre zrobic jak śpi - bo wtedy się nie rusza!:eviltong:
a tak to jest taki ruchliwy,ze połowa albo wiecej jest nieostra - ale juto będę próbować!

Posted

Nie załamuj się. :eviltong:
Znalezienie dla niego domu w Kielcach, w dodatku w tej samej dzielnicy, w której Ty mieszkasz nie będzie łatwe - a pewnie nie będzie łatwo komuś go od Ciebie adoptować :evil_lol:

Posted

jak trafię na taką samą szurniętą osobę to będzie latwiej:eviltong: no wiem,że w Kielcach to będzie graniczyć z cudem, ale wszędzie indziej dowiozę osobiście i sprawdzę osobiscie miękkość kanapy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

andzia69 za dużo tych psich nieszczęść :-( . U nas jak sama dobrze wiesz też krucho z adopcją rottków. Od 21.03 bedę miała rottka u siebie , który przez rok był trzymany w piwnicy:angryy: .

Wika

Posted

Wika - wiem,że adopcje kuleją. Jutro ma przyjsć do roboty jakiś gość co buduje zajazd - ponoć chce psa, wybadam go i zobaczę czy to godny zaufania facet i chciałam mu właśnie jakiegoś rottka zaproponować. Zobaczymy.

Wasabi:
A co do plakatów i ogloszeń Togo i Benia - tel. w sprawie adopcji to do doddy:

0-501-797-018

i e-mail:
[email protected]

a faktycznie z nich trzech to tylko Mamba ma zrobiony plakacik...:shake:

wątek do Benia:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40546&page=25

Posted

hmmm, no cóż - od piątku wieczorem jest w dt, chodzę z nim na spacerki - wczoraj byl długoo z moją córką na spacerze - poszalał sobie chlopak że hej, jęzor wisiał mu do kolan:evil_lol: ale jak go córka odprowadziła do dt to już był odpocznięty i gotowy od nowa. A dzisiaj troszkę kulał - chyba przesadziliśmy z nadmiarem ruchu! Jak jutro tak będzie to muszę go pokazać u weta - ja nic nie widzę, nic mu w łapkę nie weszło, może naciągnął scięgno albo cuś...