dariaopole Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ale sie cieszę, gratulacje dla Togusia i jego nowej Pani !! Quote
madziara1983 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: SUPER!!!!!!!!! W KONcu Toguś ma Człowieka!!!!!!!!!!!! Quote
EwelinaJ Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 to juz teraz zostaje tylko termin do ustalenia ja juz się doczekac niemogę Quote
andzia69 Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 No to dla wszystkich ciotek i przyszłej pani - spacerkiem po lesie: siłowanie: a tu cała sfora i moja siostra: "ogary poszły w las" Quote
EwelinaJ Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Togo z dnia na dzien coraz śliczniejszy, andzia69 jak z jego operacja będzie ?? Quote
madziara1983 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 DZIKIE PSY DINGO:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Andzia upasła Toga jak prosiaczka juz :evil_lol: :evil_lol: Quote
EwelinaJ Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 jak zdrówko psiaka?:loveu: uściski i buziaki dla Zgredka Quote
andzia69 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 mam nadzieję,ze dogo juz będzie działac normalnie :angryy: A wiec Zgredek będzie miał operację 11.04 ok. 16 - 17 godz. We wtorek mam potwierdzic termin. Jeszcze bidulek nie wie,ze czeka nas długa droga i na dodatek operacja:shake:. Wiem,ze po operacji zmiana diety na miętkie papu - chyba ryż, warzywka i jakiesik rozdrobnione mięsko - ciekawa jestem czy potem będzie chciał suche źreć:evil_lol: Quote
fox_india Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 jak te piesiulki w domach sie zmieniaja :loveu: sama obserwuje taka przemiane :lol: najcudowniejsza rzecz na swiecie! Quote
EwelinaJ Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 biedaczek to teraz zostaje tylko trzymac kciuki oby wszystko poszło dobrze to długo jeszcze Toga nie zobacze ale najważniejsze teraz jest jego zdrowie trzymam kciuki Quote
andzia69 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 no właśnie - ja bym chciała przed świętami,ale widac nie dało rady, bo pan dr musiał tak wszystko dograć,ze w razie jakby miał zostac na obserwacji to musi byc dla niego miejsce więc widac wcześniej się nie dało:shake: Quote
madziara1983 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 andzia69 napisał(a):mam nadzieję,ze dogo juz będzie działac normalnie :angryy: A wiec Zgredek będzie miał operację 11.04 ok. 16 - 17 godz. We wtorek mam potwierdzic termin. Jeszcze bidulek nie wie,ze czeka nas długa droga i na dodatek operacja:shake:. Wiem,ze po operacji zmiana diety na miętkie papu - chyba ryż, warzywka i jakiesik rozdrobnione mięsko - ciekawa jestem czy potem będzie chciał suche źreć:evil_lol: Andzia kup kilka puszek karmy dla rekonwalescentów. I odzywi go dobrze i łatwiej będzie się jadło. A wiadomo juz ,która opcja operacji bedzie??Czy okaze się jak przyjdzie co do czego??I kto będzie operował?? Quote
andzia69 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 EwelinaJ napisał(a):uściski dla Zgredka:loveu: Uściskam!!!!! Jutro w pracy!!!:lol: A co do opcji operacji - lekarz musi na miejscu zobaczyć jak i co - ja już na to żadnego wpływu nie mam:shake: A jutro porcja nowych zdjątek z dzisiejszego rzucania bele czym byle daleko!:evil_lol::evil_lol: Quote
madziara1983 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kurcze no to oby jak naj mniej inwazyjna metoda była.Czekamy na wieści cały czas. Quote
EwelinaJ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :calus: uściski dla Zgredka i trzymam kciuki oby wszystko poszło dobrze najgorsze jest tylko te czekanie Quote
andzia69 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 no właśnie - najgorsze to czekanie....:shake: ale mam nadzieję,ze wszystko zakonczy się happy end em!!!:lol: MUSI!!!!!!! Quote
EwelinaJ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 inaczej być nie może musi byc dobrze mam szelki dla Toga tylko nie wiem czy nie będą za małe bo na moja czike musiałam na maksa zmniejszyć, wziełam je teraz powiększyłam myslę że powinny być dobre Quote
_beatka_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 zgredus to silny chlopak i na pewno wszystko się uda!!:multi::multi::multi: Quote
EwelinaJ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 czemu ten czas tak wolno leci powinien byc juz poniedziałek Quote
andzia69 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 EwelinaJ napisał(a):czemu ten czas tak wolno leci powinien byc juz poniedziałek wiesz, ja bym chciała,żeby już był co najmniej czwartek.... byłoby już po... Ewelinko - a może masz zdjęcie twojej suni - pokażę Zgredkowi! Quote
EwelinaJ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [img=http://img457.imageshack.us/img457/2133/dsc000181jz6.th.jpg] [img=http://img180.imageshack.us/img180/601/dsc00023ca9.th.jpg] Quote
Recommended Posts