rencia42 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Zapisze sobie biedaka,będę trzymać kciuki za zdrowie i domek dla niego. Quote
Basia1244 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 i ja zaglądam do Ślimaka on jest w fatalnym stanie po tym pogryzieniu :( ledwo człapie bidul, sączy mu się z rany , choć regularnie dostaje zastrzyki i ma codziennie przegląd weterynaryjny :( doktor kazał go jednak ciągać na spacer - ma go to motywować do życia Quote
justika Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Straszny biedaczek. Jeśli będziecie zbierać deklaracje, to ja dam 20 zł stałej Quote
piescofajnyjest Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 witam...tez sie melduje na watku Slimaczka............. Quote
Kamila Proc Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 piescofajnyjest napisał(a):witam...tez sie melduje na watku Slimaczka............. w kazdym razie fajny nick Quote
Kocurek Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 ja tez sie zadeklaruje stala....tylko gdzie tych deklarowiczow szukac.....no i DT... Quote
karolina175 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Jak zbieracie stala deklaracje to ja tez dam 30zl stalej :) Quote
JOHANNALIND Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Zapisuję się u ślimaczka...do staruszków, zw względu na moją 13-letnią sunię, mam szczególny sentyment :) Quote
Beta&Czata Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Zapisuję. Stałej nie mogę zadeklarować, ale jednorazowo coś uskrobię (też mam sentyment do staruszków - moja starowinka w zeszłym roku skończyła 15 lat). Ktoś zbiera ? Quote
Cantadorra Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ja z kolei podrzucę wątek i jutro zadzwonię w dwa miejsca popytać o ceny ogłoszeń dla biedaczka. Quote
Basia1244 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 on potrzebuje dt domowego, do kojca w tym stanie się nie nadaje - potrzebuje wsparcia także psychicznego musi mieć ciepło, żadnej budy, bo nie da rady teraz siedzi w izolatce i ma ciepło, czysto i spacerki, ale przydałby się taki człowiek na własność Quote
mimblunka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Przepraszam, miałam ruszyć z ogłoszeniami, ale zabrakło mi w ten weekend czasu. Postaram się jutro... Macie dziewczyny jakieś pomysły na to domowe dt? Co z nim robimy? Szukamy tymczasu? Bo nie wiem czy spamować i zbierać deklaracje? Strasznie żal chłopaka... Quote
sunia2000 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Mam miejsce dla dziadka, domowy dt z ogródkiem, 250zł/miesiąc. Mamy 50zł stałych deklaracji, mogę przejąć finanse Ślimaka ale jeśli będą deklaracje na co najmniej 200zł ( mam już na utrzymaniu jedną sukę która kiepsko stoi z deklaracjami i ciężko nieraz uzbierać z bazarków kasę). Quote
Kocurek Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 A wiec ja sprecyzuje-dam dla dziadziusia 20 zl stalej.I od razu zaznaczam,ze moge wyslac na koniec miesiaca dopiero niestety. Tule mocno Slimaczka. Quote
sunia2000 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 justika napisał(a):Straszny biedaczek. Jeśli będziecie zbierać deklaracje, to ja dam 20 zł stałej karolina175 napisał(a):Jak zbieracie stala deklaracje to ja tez dam 30zl stalej :) Kocurek napisał(a):A wiec ja sprecyzuje-dam dla dziadziusia 20 zl stalej.I od razu zaznaczam,ze moge wyslac na koniec miesiaca dopiero niestety. Tule mocno Slimaczka. Mamy 70zł:) Dobry początek:) Quote
Guest Conraddo Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 A moze lepiej znalezc inny DT? Na ogol jezeli ktos przyjmuje psa do DT, to za darmo. To ma byc pomoc, a nie zaplata za miejsce w hotelu. Ja rozumiem,ze osoba chcaca przyjac psa moglaby prosic o srodki na leczenie czy bude, ale moim zdaniem prawie 10 zl na dzien, kazdego miesiaca to dosc duzo dla zdrowego psa. Wg tego, co napisaliscie, on jest generalnie zdrowy; ma rany - ale one sie szybko zagoja i jest potrzebna tylko pomoc weterynaryjna dorazna. NAprawde ta oferta jest dosc podejrzana. sunia2000 napisał(a):Mam miejsce dla dziadka, domowy dt z ogródkiem, 250zł/miesiąc. Mamy 50zł stałych deklaracji, mogę przejąć finanse Ślimaka ale jeśli będą deklaracje na co najmniej 200zł ( mam już na utrzymaniu jedną sukę która kiepsko stoi z deklaracjami i ciężko nieraz uzbierać z bazarków kasę). Quote
Cantadorra Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Conrado, a masz jakiś BDT na oku? Jeśli tak, to w każdej chwili możemy Ślimaczka przenieść. Sunia, deklaruję dla Ślimaczka 50 zł deklaracji. Quote
Recommended Posts