Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i ja zaglądam do Ślimaka
on jest w fatalnym stanie po tym pogryzieniu :(
ledwo człapie bidul, sączy mu się z rany , choć regularnie dostaje zastrzyki i ma codziennie przegląd weterynaryjny :(
doktor kazał go jednak ciągać na spacer - ma go to motywować do życia

Posted

on potrzebuje dt domowego, do kojca w tym stanie się nie nadaje - potrzebuje wsparcia także psychicznego
musi mieć ciepło, żadnej budy, bo nie da rady
teraz siedzi w izolatce i ma ciepło, czysto i spacerki, ale przydałby się taki człowiek na własność

Posted

Przepraszam, miałam ruszyć z ogłoszeniami, ale zabrakło mi w ten weekend czasu. Postaram się jutro...

Macie dziewczyny jakieś pomysły na to domowe dt? Co z nim robimy? Szukamy tymczasu? Bo nie wiem czy spamować i zbierać deklaracje? Strasznie żal chłopaka...

Posted

Mam miejsce dla dziadka, domowy dt z ogródkiem, 250zł/miesiąc. Mamy 50zł stałych deklaracji, mogę przejąć finanse Ślimaka ale jeśli będą deklaracje na co najmniej 200zł ( mam już na utrzymaniu jedną sukę która kiepsko stoi z deklaracjami i ciężko nieraz uzbierać z bazarków kasę).

Posted

justika napisał(a):
Straszny biedaczek. Jeśli będziecie zbierać deklaracje, to ja dam 20 zł stałej

karolina175 napisał(a):
Jak zbieracie stala deklaracje to ja tez dam 30zl stalej :)

Kocurek napisał(a):
A wiec ja sprecyzuje-dam dla dziadziusia 20 zl stalej.I od razu zaznaczam,ze moge wyslac na koniec miesiaca dopiero niestety.
Tule mocno Slimaczka.

Mamy 70zł:) Dobry początek:)

Guest Conraddo
Posted

A moze lepiej znalezc inny DT? Na ogol jezeli ktos przyjmuje psa do DT, to za darmo. To ma byc pomoc, a nie zaplata za miejsce w hotelu. Ja rozumiem,ze osoba chcaca przyjac psa moglaby prosic o srodki na leczenie czy bude, ale moim zdaniem prawie 10 zl na dzien, kazdego miesiaca to dosc duzo dla zdrowego psa.

Wg tego, co napisaliscie, on jest generalnie zdrowy; ma rany - ale one sie szybko zagoja i jest potrzebna tylko pomoc weterynaryjna dorazna.

NAprawde ta oferta jest dosc podejrzana.

sunia2000 napisał(a):
Mam miejsce dla dziadka, domowy dt z ogródkiem, 250zł/miesiąc. Mamy 50zł stałych deklaracji, mogę przejąć finanse Ślimaka ale jeśli będą deklaracje na co najmniej 200zł ( mam już na utrzymaniu jedną sukę która kiepsko stoi z deklaracjami i ciężko nieraz uzbierać z bazarków kasę).