Figunia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Iguniu, cos ty zrobila gluptasiatko... Pokaz sie chociaz... Trzymam kciuki za odnalezienie sunki i zeby nic zlego jej sie nie przydazylo... Quote
paula_t Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ma ktoś kontakt bezpośredni i stały z karmelcią? Quote
Paula95 Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 W końcu mogę wrócić do świata dogo za sprawą naprawionego komputera... Prosiłam Karmęlcię, żeby jak tylko coś byś się zmieniło, ktoś zobaczyłby choć przez chwilę Igę, to żeby zadzwoniła albo do mnie, albo do pani Ali, ale cisza cały czas, a ja co po chwilę patrzę na telefon... :( Ja nie mam totalnie pomysłu, gdzie ona mogła uciec, czy wprost przed siebie na oślep, czy wraca nocą, kiedy nie ma nikogo w pobliżu... Ale jedzenie nie znika... Kiedyś w pierwszy dzień uciekł pies lękliwy, ale nie tak jak Iga i na drugi dzień rano czekał pod blokiem, czemu nie może być tak z Igą... Ja nie chcę się kłócić, bo kiedyś na dogo przeżyłam już taką kłótnię i nie chce, żeby to się powtórzyło, bo Idze to na pewno nie pomoże. Możecie mi wierzyć lub nie, ale ja mam okropne wyrzuty sumienia i na niczym mi teraz bardziej nie zależy niż na odnalezieniu Iguni... ;( Quote
dexterka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='lika1771']Czy ktos ostatnio rozmawial z karmelcia?[/QUOTE] no właśnie. zero informacji od dt Quote
Basieńka1997 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Kurczę.. Iguniu gdzie jesteś?! :placz: Nie mogę przestać myśleć o bidulce.. Quote
Paula95 Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 [quote name='dexterka']no właśnie. zero informacji od dt[/QUOTE] Tak, jak pisałam telefon milczy, więc bez zmian... Iguni nigdzie nie było widać...:( Quote
Poker Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Cholera, ona ma taką wyróżniającą się urodę? Rozpłynęła się czy co ? Czy ktoś pomaga Karmelce czy sama walczy? Quote
Paula95 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='Poker']Cholera, ona ma taką wyróżniającą się urodę? Rozpłynęła się czy co ? Czy ktoś pomaga Karmelce czy sama walczy?[/QUOTE] Sąsiedzi pomagają... Quote
lika1771 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Paula95']Sąsiedzi pomagają...[/QUOTE]kurcze i nic?Nikt przez te tygodnie jej nie widzial?Moze trzeba pozno w nocy pochodzic,moze jak bedzie cicho,zadnych ludzi to wyjdzie do karmelci jak ja zawola... Quote
lika1771 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 karmelcia wczoraj byla na dogo o godz. 08:19 tylko czemu nie weszla na watek? Quote
Anula Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Niekiedy bywa tak,że psiak krąży wokół tego miejsca gdzie był zostawiony albo mieszkał.To jest już sporo czasu jak Iga znikła.Czy na plakatach jest wyznaczona nagroda? Jak zrozumiałam to nie jest Opole w takim razie czy pobliskie wsie są też oplakatowane? Biedna mała,w nocy już zimno,jak ona sobie daje radę,całe życie miała podane jedzonko.Może ktoś z Opola by mógł pomóc szukać Igi tam jest dość spory wolontariat. Quote
maja7 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Boję się, że ona z tego strachu poleciała na oślep byle dalej i teraz może być już bardzo daleko od miejsca gdzie uciekła:-( Iguniu daj sobie pomóć! Quote
Lolalola Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 o matkooooooooooooo...............tak dawno nie bylam na dogo i od razu taka zla wiadomosc:(........Iguniu dziecko cos ty narobila???wroc!!!!!!!! Quote
dexterka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 za każdym razem gdy tu zaglądam liczę na dobre wieści..... Quote
Paula95 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Nie wiem, czemu Karmelcia tu nie zaglądnęła... :( Telefon nadal milczy... Quote
Awit Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Weszłam na jej wątek, Karmelcia mieszka na wsi, dużo lasów i łąk dookoła. Dziewczyny, Iga była od urodzenia w schronisku, tak? Całe swoje życie miała jedzenie podawane, czy znajdując się w takim miejscu jak wieś Karmelci Iga jest w stanie sama znaleźć pożywienie....? W schronisku miała swoje miejsce, były inne psy, było "ciepło" a czy tu da radę przeżyć sama na odludziu, bez posłanka, bez dachu nad główką....? Noce są zimne, za kilka dni będą mrozy. Mnie to przeraża. Iga nie błąkała się nigdy, nie ma umiejętności jakie mają niektóre psy... Quote
lika1771 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Daje nagrode 200zl wiecej nie dam rady.Karmelcia zagladasz na dogo napisz cokolwiek..... Quote
dexterka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 czy ktoś wie czy Iga ma porobione internetowe ogłoszenia?? może wrzucę ją na tablice.pl, gumtree i 24opole. Pisać o nagrodzie? Quote
Paula95 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Awit, niestety jest tak, jak piszesz... :( Myślę, że warto pisać o nagrodzie, to ludzi zmobilizuje. Ja zrobiłam ogłoszenia na tych najczèściej odziedzanych portalach, ale ich nigdy nie za wiele... Quote
maja7 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Zaglądam licząc ciągle na lepsze wieści.:-( Quote
Lolalola Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 kurczeeeee.................Karmelciu gdzie jestes????? no i Igunia mnie powalila totalnie:(gdzie Ty jestes dziecinko?? Quote
ulka 1108 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Karmelcia ma w dupie Was i psy, zapomnijcie, że tu wejdzie i powie prawdę co się stało, a tak pięknie reklamowała swój dt " wkoło są lasy i pieski biegają sobie luzem " Quote
Awit Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Dziewczyny jeśli nagroda, to napisać wielkimi literami i porozwieszać tam w okolicy gdzie zginęła. I napisać by nie łapali tylko dzwonili, że jest tu czy tu. Ludzie na wsi nie siedzą na necie a tym bardziej na stronach z psami. Młodzi jak siedzą to też nie na psich. Quote
lika1771 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='ulka 1108']Karmelcia ma w dupie Was i psy, zapomnijcie, że tu wejdzie i powie prawdę co się stało, a tak pięknie reklamowała swój dt " wkoło są lasy i pieski biegają sobie luzem "[/QUOTE]Nie wiem slyszalam wiele dobrego o dt karmelci.Jedno co mi sie nie podoba to,ze byla na dogo i nic nie napisala. Quote
Recommended Posts