Awit Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Ja wpłacę też jakiś grosik. Biedny Polarek. Jeśli nie widać po nim tak ciężkiego stanu na jaki wskazują wyniki, to mam nadzieję, że ogólnie dobrze się czuje i jak najdłużej mu takie samopoczucie zostanie. Quote
Amadorka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Tak jak mówiłam Mai-Polarek dobrze się czuje i nie widać po nim ,że ma takie złe wyniki.Najbardziej było mi go szkoda jak go wiozłam ze szpitalika,był taki zrezygnowany i wycofany,a teraz znów jest zadowolony,macha ogonkiem,biega ze swoją koleżanką.Kroplówki tylko są bardzo dla nas męczące,musimy siedzieć 3 godz,trzymam go za łapkę żeby dobrze płyn schodził,nieraz musimy zrobić przerwę jak dziadziowi się chce siusiu.Też bym chciała,żeby Polarek jak najdłużej czuł się dobrze. Quote
Maia Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Zrobiłąm dla Polarka wydarzenie na fb. [url]https://www.facebook.com/events/352203868230481/[/url] proszę o udostęonianie i rozsyłanie, może uda się choć częściowo pokryć koszty leczenia pieska. Quote
Maia Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 hmm Awit a masz profil na FB? nie wiem ja kilikam na link który wstawilam i wszytsko działa może poprzez mój profil [url]https://www.facebook.com/kasia.m.prz[/url] Quote
takasobieagatka Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ja tez nic nie widzę,tzn tego wydarzenia nie widzę Quote
Maia Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 to co ja mam zrobić żeby było widać to wydarzenie? może ktoś spotrafi pomóc? [url]https://www.facebook.com/events/352203868230481/[/url] Quote
sybillas Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Miałam kota, który miał tragiczne wyniki, niewydolność nerek i jeszcze olbrzymią anemię. Codzienne kroplówki go wypłukały, potem dieta nerkowa (bardzo droga niestety) i ipakityna (nie chciał jeść czego innego- kot to nie pies, nie oszukasz go) bardzo mu pomogly. Mam nadzieje, że Polarek też dojdzie do siebie i jeszcze długo będzie się cieszył nowym życiem. Quote
takasobieagatka Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='Maia']to co ja mam zrobić żeby było widać to wydarzenie? może ktoś spotrafi pomóc? [URL]https://www.facebook.com/events/352203868230481/[/URL][/QUOTE] Maia,a moze tam jakis ustawienia dostępnosci są? moze to wydarzenie nie jest publiczne? nie znam się na tym.. Quote
Amadorka Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='Maia'][B] Amadorko[/B] jak piesek?[/QUOTE] Polarek-dobrze nic się nie zmieniło siedzę co dziennie po 4 godz z kroplówkami zostały jeszcze 2. Przez to że jest zabierany do domu to przynajmniej szybko się oswaja z nowym otoczeniem.Nie boi się już wszystkiego zaczął nawet szczekać na koty.Trudno uwierzyc że jest taki chory. Quote
Maia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='takasobieagatka']Maia,a moze tam jakis ustawienia dostępnosci są? moze to wydarzenie nie jest publiczne? nie znam się na tym..[/QUOTE] Dzięki właśnie o tochyba chodziło, teraz powinno być widać, także zapraszam, bo pusto na wydarzeniu Polarka [URL]https://www.facebook.com/events/352203868230481/[/URL] Quote
takasobieagatka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Udostępnilam :) Mogę pomóc przy bazarku,jak cos....Tylko zdji opisy do mnie na email i zrobie Quote
Awit Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Teraz widzę wydarzenie. Wysłałam wczoraj 20zł dla Polarka. Quote
Maia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Osobom z fb które zadeklarowały wpłatę dla Polarka podam na razie mój numer konta, fakturę za pobyt Polarka w klinice też będę opłacała z mojego konta z pieniędzy które były zbierane na Trisię i Polarka wcześniej, myślę że tak będzie mniej zamieszania. Quote
bakusiowa Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Jak będzie bazarek cegiełkowy mogę wysyłać zaproszenia. Quote
Amadorka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 U Polarka bez zmian wziął ostatnią kroplówkę zażywa lek Rubenal 300,który zaraz się skończy i będzie musiał dostawać inny,w czwartek lub piatek będzie miał nowe badania i wtedy lekarz ma ustawić leczenie.Jutro też wezmę od lekarki zamówione próbki suchej karmy na nerki,ciekawe czy będzie chciał jeść? Quote
sybillas Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Mam przysłać ten chitofos? Jeśli to aktualne to poproszę o odres. Quote
Randa Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Kasia, jak chcesz zbierać pieniądze, jeżeli ani tu w pierwszym poście wydarzenia, ani w evencie na FB nie ma podanego konta do wpłat??? Quote
Amadorka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='sybillas']Mam przysłać ten chitofos? Jeśli to aktualne to poproszę o odres.[/QUOTE] Spytam jutro lekarza,to powiem. Quote
Maia Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='Randa']Kasia, jak chcesz zbierać pieniądze, jeżeli ani tu w pierwszym poście wydarzenia, ani w evencie na FB nie ma podanego konta do wpłat???[/QUOTE] Jeśli ktoś zadeklaruje wpłatę na PW wyślę mój numer konta. Do tej pory tak robiłam rónież wtedy gdy zbierałam pieniądze na wyciągnięcie Trisi i Polarka ze schroniska, na transport i na utrzymanie w DT i hoteliku. Dziękuję Ci, że zapytałaś Kastor o ewentualne udostępnienie ich konta na wpłaty na Polarka, ale doszłam jednak do wniosku, że to nie będzie potrzebne. Polarek był doraźnie leczony, fakturę- 413 zł już opłaciłam z pieniędzy Trisi i Polarka, wpłaty które teraz otrzymam mam nadzieję że pokryją chociaż w części ten wydatek ze wspólnej skarpety Trisi i Polarka. Quote
Awit Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 A ja wpłaciłam na Kastor...... I co teraz będzie? Quote
Amadorka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Potrzebna jest karma dla Polarka na chore nerki wypróbowałam próbki K/D Hillsa renal i w miarę je, myśle że będzie musiał się przyzwyczaić mogę mu mieszać trochę z kleikiem ryżowym na początku. Quote
elik Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 (edited) [quote name='Awit']A ja wpłaciłam na Kastor...... I co teraz będzie?[/QUOTE] Fundacja zwróci wpłaconą kwote na konto, z którego wpłynęła wpłata. Edited March 15, 2013 by elik Quote
Recommended Posts