Maia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Polarek pozdrawia i mimo że jest słabiutki cieszy się z ciepłych promyków słońca Właśnie tak spiącego Polarka pamiętam jak mieszkał na terenie jednostki wojskowej w Białymstoku Quote
Poker Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Na tym zdjęciu wygląda jakby miał dość życia http://i1.fmix.pl/fmi481/9f1bd9bd001293135179773c/zdjecie.jpg ale na słońcu wygląda znacznie lepiej. Quote
Amadorka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Tak on w domu nie jest zbyt szczęsliwy,kojarzy mu się niestety z braniem kroplówek których on nie lubi.Za to na dworzu jest ożywiony i jak się trochę lepiej czuje nawet obszczekuje inne psy.To pies z wolności dlatego jest szczęśliwszy w ogrodzie.Dlatego nie chciałam jak o nim usłyszałam zeby był zamknięty w schronisku. Quote
Vicky62 Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Polarek w schronie był bardzo nie szczęśliwy, jednak większość ...jak nie całe swoje życie spędził na wolności. Amadorko jesteśmy Ci bardzo wdzięczne,ze dałaś jemu BDT. Mam nadzieję,ze jeszcze pożyje na tym słoneczku...widać, że tego potrzebuje. Quote
Amadorka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Oby jak najdłużej,ale codziennie z niepokojem patrzę jak jest coraz słabszy i i choć jest tak krótko u mnie wszyscy go kochamy. Quote
Vicky62 Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 (edited) A o to nowe zdjęcie szczęśliwej Trisi, zainteresowanych zapraszam na FB (link w pierwszym poście) można tam obejrzeć więcej takich zdjeć tej cudownej suni.:lol: Przypominam... osoby, które jeszcze nie wpłaciły deklaracji za m-c kwiecień o dokonanie wpłat. Edited May 1, 2013 by Vicky62 Quote
bakusiowa Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Amadorko czy Polarek ma pieniądze na kroplówki? Quote
Pipi Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Trisia jak nie ta sama. nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszlo. Poszczescilo sie sunieczce,az wierzyc sie nie chce, Rewelacja jestes jej Aniolem, dziekuje Ci z calego serca. Amadorko, Tobie tez dziekuje z calego serca za Polarka. Kochany chlopczyk dzieki Tobie moze cieszyc sie zyciem. KOchani Wszyscy jestescie, dziekuje . Quote
Amadorka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 bakusiowa napisał(a):Amadorko czy Polarek ma pieniądze na kroplówki? Właściwie to już się skończyły tamte, miałam właśnie Maię poprosić o jakieś pieniądze na dalsze kroplówki ostatnio sama kupowałam,a Polarek znów trochę słabszy choroba postępuje niestety ,a on biedaczek tak się cieszy że może chodzić gdzie chce ,spać pod swoim ulubionym świerkiem,choć mam trochę kłopotów z jego zdrowiem nie żałuję że tu jest, bo choć na chwilę znalazł dom i jest przytulany.głaskany i tylko będzie nam cholernie przykro jak odejdzie. Quote
Vicky62 Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Bardzo smutne jest to,ze Polarek jest chory...nie chcę nawet myśleć o jego odejściu i co przeżyjecie. Przechodziłam juz odejscie mojej ukochanej suni (nowotwór) i nikomu nie życzę tego. Amadorko jakieś pieniądze są też chyba na Polarka w fundacji z tego co mi wiadomo.Zadzwonię potem do Mai i zapytam jak z tym jest no i przekażę że potrzebujesz na kroplówki. Quote
Evelin Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Dajcie znac co z tymi kroplówkami..On musi je mieć. Quote
bakusiowa Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Amadorko, jutro przeleję trochę pieniędzy na kroplówki. Quote
Amadorka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Dziś wieczorem po kroplówce Polarek bardzo źle się czuł miał wymioty, nie chciał nic zjeść martwi mnie jego stan.Dzwoniłam do lekarki to nie mówi nic pocieszającego tylko że jak takie objawy to znaczy następuje pogorszenie i nerki wysiadają.Zobaczę jak jutro z nim będzie,biedaczek-śpi teraz taki osłabiony. Quote
Maia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 strasznie jest mi smutno :-( Dzisiaj w nocy Polarek umarł :-( :-( :-( Amadorko Ty przez ostanie miesiące byłaś przy nim najbliżej współczuję Ci z całego serca, dziękuję Ci za opiekę nad Polarkiem, dzięki Tobie zaznał spokoju i troski dobrego człowieka, szkoda że dane mu to było tylko na tak krótko. Quote
bakusiowa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Właśnie miałam przelać pieniądze dla Polarka. Szkoda, że nie mógł cieszyć się życiem. Żegnaj Polarku.:-( Quote
Amadorka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Strasznie przykro,bo jednak cały czas był przy mnie i tak się zmienił w domowego psiaka,dobrze tylko że się nie męczył tylko jak zasnął taki słabiutki wczoraj to w nocy przez moment zaczął ciężej oddychać i tak zasnął,pocieszam się że chociaż ostatnie dni pomimo choroby miał szczęśliwe cieszył się ciepłymi dniami i całe spędzał w ogrodzie i czuł się już na tyle u siebie że nawet obszczekiwał jak ktoś przyszedł.Miałam go krótką chwilę a przeżywam jakby był od zawsze. Quote
bakusiowa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Amadorka napisał(a):Strasznie przykro,bo jednak cały czas był przy mnie i tak się zmienił w domowego psiaka,dobrze tylko że się nie męczył tylko jak zasnął taki słabiutki wczoraj to w nocy przez moment zaczął ciężej oddychać i tak zasnął,pocieszam się że chociaż ostatnie dni pomimo choroby miał szczęśliwe cieszył się ciepłymi dniami i całe spędzał w ogrodzie i czuł się już na tyle u siebie że nawet obszczekiwał jak ktoś przyszedł.Miałam go krótką chwilę a przeżywam jakby był od zawsze. Ile wydałaś na kroplówki za swoich pieniędzy? Quote
Pipi Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Amadorko, dziekujemy Ci za Polarka. Pocieszam, wspolczuje. Wiem co czujesz. Polarek umarl przy czlowieku, nie samotnie gdzies pod plotem. Mial imie i poczuc zdazyl, ze czlowiek jest przyjacielem. Żegnaj Polarku (*) :-(, bardzo mi przykro. Quote
Poker Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Dobrze,że się nie męczył, odszedł w spokoju. Dzięki Ci Amadorko. Quote
Vicky62 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Żegnaj kochany Polarku [*] :-( Amadorko bardzo Ci dziękuję za opiekę nad nim, jednocześnie współczuję, bo wiem jak przeżywasz odejście tego kochanego psiaka. Quote
psi Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Polarku pociesza mnie myśl,że zaznałeś co znaczy miłość człowieka .... [*] Amodorko współczuję i dziękuję Quote
elik Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Amodorko może pocieszy Cie to, że nie jesteś sama w tym smutku. Myślę, że wszyscy, którzy choć trochu poznali Polarka łączą się z Tobą i są Ci wdzięczni za to co dla niego zrobiłaś. Quote
Amadorka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Bardzo wszystkim dziękuję,na razie trudno mi tu coś pisać,zbyt świeże to dla mnie. Quote
Recommended Posts