Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deklarowałam wpłatę 10 zł / miesięcznie, i właśnie chciałam ją wpłacić - przeszukałam moją skrzynkę, ale nie mam numeru konta :(
Przesyłałyście mi? Jeśli nie, to poproszę :)

Posted

Triśkowe wieści z dziś..
Wyżera drogą karmę mikrusom ( kazałam zmienić na biedronkową Pufi :))...zwariowala mna punkcie śmierdzących smaczków- jakiś hot dog z jelenia czy inne wariactwo- do tego stopnia,że siedzącej dziewczynie stawała na na uda na dwóch łapkach ( powiedziałam,że to kwestia wychowania psa :))..zachęca Nanę do zabawy...No i co jeszcze? Maddalena zamierza w najbliższym czasie przestawić Triskę z szelek na obrózkę, bo z chodzeniem coraz lepiej...

za styczeń - 100 zł na Mikruski..

Posted

Kochana Trisia wyleguje sie sobie na kanapie...cudowny widok
Amadorko pisz nam co u Polarka, Ty na dogo chyba bywasz często?
Evelin, czy podałaś Mai numer konta, bo jak ostatnio z nia rozmawiałam na temat wpłacenia kasy na mikropsy, mówiła że nie ma konta.

Posted

O Polarku miałam napisać jutro bo jeśli nic nie wypadnie z pogodą to jedziemy jutro do weta na badania i obejrzenie tego guzka bo on go rozlizuje i rozkrwawia.Tak to psiak ma sie dobrze.Ma dobry apetyt dużo spaceruje biega na długiej lince i podkochuje sie w suczce.Chciałby z nią biegac swobodnie a tu linka w pewnym momencie go stopuje-odwraca się i patrzy na mnie z wyrzutem.

Posted

wysłałam Mai nr konta..żeby nie było- ogólnodostępne konto Mikrusów

Fundacja MIKROPSY
Ul. Idźkowskiego 3 lok. 26
00-442 Warszawa
KRS 0000442940
nr konta 22 1090 1043 0000 0001 2026 4644

Posted

Już uzupełniłam wpłaty za luty i wypłatę na Mikropsy na pierwszej stronie.

Randa nie wpłynęła Twoja deklaracja za styczeń...pewnie zapomniałaś więc ja nieśmiało przypominam.

Posted

Z Polarkiem jest wszystko dobrze ma dobry apetyt,ładne qoopki nie jest jakiś osowiały cieszy się na spacerki.Wet go widział przy okazji jak był u mnie na wizycie u innego psa, ta narośl to ciężko mu określić na oko co to jest czy tłuszczak,włókniak i czy to cos złośliwego to bez biopsji i wycinka nie powie a nawet wtedy jest to miarodajne na 60% tak powiedział.Mam ciężki przypadek suczki z interwecji jeżdżę z nią na kroplówki i siedzę po 2 godz to nie mogę wziąć psa na badania na tak długo.Nic się nie dzieje pilnego więc na razie poczeka ale napewno do końca miesiąca wyniki będą.
Guzki ma dwa drugi na karku mały i trochę inny taki twardszy i bardziej pod skórą.Lekarz mówi że oba trzeba wyciąć na jedną narkozę ,co do kastracji to nie wiem ,bo faktycznie to starszy psiak jeszcze z lekarką skonsultuję.

Posted

[quote name='Vicky62']Dziekuje [B]Amadorko[/B],za wieści o Polarku.
A co do kastracji to myślę,ze trzeba dobrze zastanowić się, bo to jednak wiekowy psiak.[/QUOTE]

Już kiedyś pisałam że dać mu spokój z kastracją.
Mój pies musiał mieć kastrację w wieku dziesięciu lat ponieważ dostał dolegliwości prostaty.

Posted

Iwo naszego kastrowałam w wieku 10 lat (ma ciut więcej lub ciut mniej) kastracje przeszedł bez żadnych komplikacji.Ja jestem za kastracją będzie mu łatwiej żyć "bez amorów" no i docelowy domek nie będzie się musiał martwić o "wojaże cieczkowe".

Posted

Z tymi "amorami" to jest bardzo róznie. Mam psa, w wieku około 7 lat (znajda), który jest wykastrowany od ponad 2 lat, ale wcale mu to nie przeszkadza w "kopulacji" gdy moje suki maja cieczki.