Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za każdym razem z biciem serca zaglądam do Barika, biedak...tak bardzo go żal, wygląda na to, że nie ma sił walczyć.
Trzeba podjąć decyzję żeby się biedak nie męczył.

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak bardzo żal...Kochany Bariczku, biegaj szczęśliwy za TM z Łatką, Sakusiem, być może z Nerusiem i z innymi z którymi bardzo się zżyłam...będzie mi Ciebie brakować.

Posted

niesamowicie smutno, mimo że tak jest dla niego lepiej, że już się nie męczy... :(
bardzo był już Bariczek wyniszczony i zmęczony życiem :(

pa, pa kochany mój...

dziękuje Ulu, że mógł u Ciebie spokojnie przeżyć końcówkę życia i za wspaniałą opiekę.

Posted

znalazłam parę zdjęć z zimy, jeszcze z zabrza.

na tych pamiętam, że Bari miał naprawdę wyjątkowo dobry dzień, był zainteresowany otoczeniem, obwąchiwał, obsikiwał i człapał żwawo, oddaliliśmy się spory kawałek od schroniska.

Posted

"Zostań ze mną, zostań choć na niby,
w moich gestach,
w tym jak głowę noszę,
zostań ze mną, nawet gdybym
zapomniała o co proszę..."

Trudno napisać, jak bardzo mi żal...bardzo żal.

Posted

weszlam na dogo zobaczylam tytul i struchlalam..to nie tak mialo byc:(((((((((((((((zegnaj dzielny psie ....poplakalam sie ....dobrze ze chociaz koniec zycia mial godny ...
[*]

Posted

Barisiu biedaczku:-(...............dobrze że sobie chociaż w domciu w spokoju odeszłeś

podziękujmy też Ani ona jedna walczyła o DT dla bariczka i załatwiła go w ekspresowym tempie , to ona wypatrzy i otacza w schronie tych dziadziów niedołężnych, bez szans opieką !
ANIA !! DZIĘKI CI

Posted

Kochani, ja wiem, że to tak nieelegancko - gdyby jednak ktoś zechciał, bardzo by nam to pomogło... Koleżanka Bariego ze schroniska psitulmnie, wróciła po 9 latach od adopcji, wysłaliśmy ją do hoteliku, ale deklaracje już się bardzo wykruszyły. Gdyby ktoś zechciał kawałek deklaracji Bariczkowej przekazać Kaji - to by było super... http://www.dogomania.pl/forum/threads/187891-%C5%9Aliczna-Kaja-wr%C3%B3ci%C5%82a-z-adopcji-uda%C5%82o-si%C4%99-Kaja-jedzie-do-hoteliku-%29