Jump to content
Dogomania

3 SZCZENIAKI - porzucone w parku - WRESZCIE w nowych domach !

Recommended Posts

Posted

Wizyta odbyła sie. Nawet przeciagła. Tak sie miło rozmawiało . Jednym zdaniem. ŻYCZE WSZYSTKIM PIESKOM TAKIEGO DOMU.

Koszyczek pieska (*) nadal na swoim miejscu .Miseczka także ,tylko pieska nie ma. Oboje państwo zwierzolubni. Zdarzało sie nawet ,ze pan wychodził z jednym psem ,a wracał z dwoma. Bo jakiś nieszczesnik był głodny,wychudzony. Zaopiekowali sie i i szukali domów. Nawet z dobrym skutkiem.

Pani szukała w naszym schronisku ,ale akurat nie było szczeniaków . Od wczoraj jest 5. Jagusia podbiła im serce i już o niczym innym nie mysla ,tylko o niej.Duzo jeżdzą w góry ,bo tam gdzies mają rodzine. Jagusia będzie podróżować.

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Roszpunka']Dziękuję pięknie za wizytę :loveu:

Jagusia, pakuj się :multi::multi::multi:[/QUOTE]

Tak jest .pakuj to co najwazniejsze.Reszte dostaniesz :)

Posted

[quote name='Roszpunka']Dziękuję pięknie za wizytę :loveu:

Jagusia, pakuj się :multi::multi::multi:[/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][SIZE="4"]Ja dziękuję Figannie ,ze zechciała ze mną jechać .[/SIZE][/FONT]

Posted

Jagusia gratulujemy !!!! ślicznotko
i zazdrościmy, bo u nas jakoś cisza :( i co raz trudniej nam sie bedzie z czasem pożegnać ze sobą
ale Joko na pewno za moment równie wspaniałych opiekunów na stałe znajdzie którzy ją pokochają i za żadne skarby nie oddadzą, mi jest strasznie przykro że w tej roli będę ale cóż... siła wyższa
tylko gdzie ten domek?

DoPi dziękujemy ślicznie!!!
również za to że zawsze możemy liczyć na Ciebie i Łukasza, szkoda tylko ze tak krótko się widziałyśmy ale nadrobimy jeszcze :)
pozdrowionka

Posted

Taaaak, dziś miałam ofertę nie do odrzucenia. Najpierw dzwonił zięć w imieniu teściowej, odesłałam na bambus po tym jak usłyszałam, że chce jej zrobić niespodziankę ... na końcu języka miałam, że teściowej w niespodziance to arszenik lepiej ... Więc zadzwoniła owa teściowa lat 67, po jej wykładzie nt. sterylek i tego, że raczej jest przeciwna, bo różne razy różnie znoszą ten zabieg i że jej sunia jak urodziła ... usłyszałam, że "pani to chyba nie chce wydać tego psa", więc powiedziałam, że owszem chcę i to bardzo, ale do najlepszego z możliwych domu, a pani tych cech nie wykazuje ...

Posted

Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy 50 ogłoszeń 10 zł 25 ogłoszeń 5 zł
[url]http://www.dogomania.pl/threads/224052-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-25-og%C5%82osze%C5%84-5z%C5%82-50-og%C5%82osze%C5%84-10-z%C5%82-do-20.03.2012[/url]

Posted

[quote name='eliza_sk'] ....więc powiedziałam, że owszem chcę i to bardzo, ale do najlepszego z możliwych domu, a pani tych cech nie wykazuje ...[/QUOTE]

[IMG]http://forum.e-sznaucery.pl/images/smiles/rotfl.gif[/IMG] [IMG]http://forum.e-sznaucery.pl/images/smiles/cool.gif[/IMG] [IMG]http://forum.e-sznaucery.pl/images/smiles/laughing.gif[/IMG]

Posted

bardzo dziekuję Elizko za wrzucenie zdjęć tych z głową i nogami :razz: sama sobie jedź z tym cudnym aparatem i rób małej zdjęcia, zobaczymy co ustrzelisz:cool3:, ( to tak sobie żartuje i nie napadam) bardzo się cieszę, że Jagula jedzie do domku. :multi:kiedy wyjazd??
i czy dobrze się już czuje??

Posted

[quote name='DoPi'] bardzo się cieszę, że Jagula jedzie do domku. :multi:kiedy wyjazd??
i czy dobrze się już czuje??[/QUOTE]

Yyyyyy pojechała ? Evelka, czy oddałaś Jagę ? Miała dziś jechać.
Ale piękne fotki Dorotko zrobiłaś, wywaliłam tylko te zdjęcia z psem, które nie zawierały psa :diabloti:

Posted

Dzwoniłam do p.Asi. Jagusia jest super dziewczynką.;) Spała całą noc w koszyczku.;)Tylko dwa razy zrobiła siku ,ale na polku załatwia sie bezbłednie. :lol:Dostaje za to smaczki. Trafia sama do swojej klatki . Apetyt dopisuje.:lol: Zadomowiła sie od razu. Dzis miała test 20 -to min. :cool3:Państwo wyszli na cmentarz. Jagusia została sama i nic nie nabroiła. :-o Witała państwa medając ogonkiem:):multi:

Posted

Przepraszam, że wczoraj już się nie odezwałam, ale nie miałam jak.
W każdym razie jak już wiecie -> Jagulec już w SWOIM domu:)
Choć nie powiem, że ciężko mi się było rozstawać z tą trikolorową pięknotą...:roll: Ale jak poznaliśmy p.Asię i p.Sławka to już nie mieliśmy wątpliwości, że Jaga na pewno będzie tam z Nimi bardzo szczęśliwa! Trafiła naprawdę rewelacyjnie!:multi:
Wstępnie umawialiśmy się już na rewizyty, więc na pewno będziemy w kontakcie:)

Eliza - współpraca z Tobą to sama przyjemność:)

Posted

[quote name='Roszpunka']Mall, Eliza nie będzie miała nic przeciwko pozostawieniu Joko u Was na stałe.
Myśl szybko, bo jak się domek znajdzie dla malutkiej, to już będzie za późno ;)[/QUOTE]

dobra dobra już prosze bez takich...proszę szukać Joko domu i to szybko bo ja zaraz do pracy bede jezdzic i wtedy całymi dniami nas w domu nie ma a przez okno
Joko wychodzić raczej nie będzie wiec, prosze nawet nie myślec o tym że mogłaby u mnie zostać.
bardzo prosze o zdwojone siły w poszukiwaniu bo naprawde czas sie kończy mojego otwartego domu dla zwierzaków...(niestety zima to jedyny na to moment)...jak sie dorobie i domek z polem sobie sprawie to wtedy gromadę mieć będę napewno!!
takze proszę mi przykrości nie robić takimi słowami
pozdrawiam... i ogłoszenia roznoszę