Javena Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Wizyta odbyła sie. Nawet przeciagła. Tak sie miło rozmawiało . Jednym zdaniem. ŻYCZE WSZYSTKIM PIESKOM TAKIEGO DOMU. Koszyczek pieska (*) nadal na swoim miejscu .Miseczka także ,tylko pieska nie ma. Oboje państwo zwierzolubni. Zdarzało sie nawet ,ze pan wychodził z jednym psem ,a wracał z dwoma. Bo jakiś nieszczesnik był głodny,wychudzony. Zaopiekowali sie i i szukali domów. Nawet z dobrym skutkiem. Pani szukała w naszym schronisku ,ale akurat nie było szczeniaków . Od wczoraj jest 5. Jagusia podbiła im serce i już o niczym innym nie mysla ,tylko o niej.Duzo jeżdzą w góry ,bo tam gdzies mają rodzine. Jagusia będzie podróżować. Quote
Roszpunka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Dziękuję pięknie za wizytę :loveu: Jagusia, pakuj się :multi::multi::multi: Quote
Javena Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Roszpunka']Dziękuję pięknie za wizytę :loveu: Jagusia, pakuj się :multi::multi::multi:[/QUOTE] Tak jest .pakuj to co najwazniejsze.Reszte dostaniesz :) Quote
majowa Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 bardzo się cieszę z nowego domku Jagi i trzymam kciuki za nietoperka ;) niskopodłogowego Quote
Javena Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Roszpunka']Dziękuję pięknie za wizytę :loveu: Jagusia, pakuj się :multi::multi::multi:[/QUOTE] [FONT="Arial Black"][SIZE="4"]Ja dziękuję Figannie ,ze zechciała ze mną jechać .[/SIZE][/FONT] Quote
eliza_sk Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Super domek, ja również rozmawiałam z Panią Asią, zaraz wysyłam jej wątek i może nas odwiedzi na dniach. Javena i Figanna - dziękuję bardzo za wizytę :) Quote
Figanna Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 ta wizyta to była czysta przyjemność:) lepszego domku sobie nie można wymarzyć:) Quote
mall... Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Jagusia gratulujemy !!!! ślicznotko i zazdrościmy, bo u nas jakoś cisza :( i co raz trudniej nam sie bedzie z czasem pożegnać ze sobą ale Joko na pewno za moment równie wspaniałych opiekunów na stałe znajdzie którzy ją pokochają i za żadne skarby nie oddadzą, mi jest strasznie przykro że w tej roli będę ale cóż... siła wyższa tylko gdzie ten domek? DoPi dziękujemy ślicznie!!! również za to że zawsze możemy liczyć na Ciebie i Łukasza, szkoda tylko ze tak krótko się widziałyśmy ale nadrobimy jeszcze :) pozdrowionka Quote
Roszpunka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Mall, Eliza nie będzie miała nic przeciwko pozostawieniu Joko u Was na stałe. Myśl szybko, bo jak się domek znajdzie dla malutkiej, to już będzie za późno ;) Quote
Becia66 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 ale się cieszę że kolejny maluch ma domek :lol:. Quote
Javena Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Czekam z niepokojem na wiadomosci. Jak przyjmie Jagusia nowych właścicieli? Quote
eliza_sk Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Taaaak, dziś miałam ofertę nie do odrzucenia. Najpierw dzwonił zięć w imieniu teściowej, odesłałam na bambus po tym jak usłyszałam, że chce jej zrobić niespodziankę ... na końcu języka miałam, że teściowej w niespodziance to arszenik lepiej ... Więc zadzwoniła owa teściowa lat 67, po jej wykładzie nt. sterylek i tego, że raczej jest przeciwna, bo różne razy różnie znoszą ten zabieg i że jej sunia jak urodziła ... usłyszałam, że "pani to chyba nie chce wydać tego psa", więc powiedziałam, że owszem chcę i to bardzo, ale do najlepszego z możliwych domu, a pani tych cech nie wykazuje ... Quote
Bazyliszek Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy 50 ogłoszeń 10 zł 25 ogłoszeń 5 zł [url]http://www.dogomania.pl/threads/224052-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-25-og%C5%82osze%C5%84-5z%C5%82-50-og%C5%82osze%C5%84-10-z%C5%82-do-20.03.2012[/url] Quote
kasia_jot Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='eliza_sk'] ....więc powiedziałam, że owszem chcę i to bardzo, ale do najlepszego z możliwych domu, a pani tych cech nie wykazuje ...[/QUOTE] [IMG]http://forum.e-sznaucery.pl/images/smiles/rotfl.gif[/IMG] [IMG]http://forum.e-sznaucery.pl/images/smiles/cool.gif[/IMG] [IMG]http://forum.e-sznaucery.pl/images/smiles/laughing.gif[/IMG] Quote
DoPi Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 bardzo dziekuję Elizko za wrzucenie zdjęć tych z głową i nogami :razz: sama sobie jedź z tym cudnym aparatem i rób małej zdjęcia, zobaczymy co ustrzelisz:cool3:, ( to tak sobie żartuje i nie napadam) bardzo się cieszę, że Jagula jedzie do domku. :multi:kiedy wyjazd?? i czy dobrze się już czuje?? Quote
eliza_sk Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='DoPi'] bardzo się cieszę, że Jagula jedzie do domku. :multi:kiedy wyjazd?? i czy dobrze się już czuje??[/QUOTE] Yyyyyy pojechała ? Evelka, czy oddałaś Jagę ? Miała dziś jechać. Ale piękne fotki Dorotko zrobiłaś, wywaliłam tylko te zdjęcia z psem, które nie zawierały psa :diabloti: Quote
Becia66 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Javena']No i nic nie wiemy.[/QUOTE] ale niecierpliwie czekamy z nadzieją, że się dowiemy :lol:. Quote
Javena Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Dzwoniłam do p.Asi. Jagusia jest super dziewczynką.;) Spała całą noc w koszyczku.;)Tylko dwa razy zrobiła siku ,ale na polku załatwia sie bezbłednie. :lol:Dostaje za to smaczki. Trafia sama do swojej klatki . Apetyt dopisuje.:lol: Zadomowiła sie od razu. Dzis miała test 20 -to min. :cool3:Państwo wyszli na cmentarz. Jagusia została sama i nic nie nabroiła. :-o Witała państwa medając ogonkiem:):multi: Quote
eliza_sk Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Ja też dostałam mmsa, p. Asia dzwoniła, ale nie mogłam odebrać, teraz oddzwaniam, ale pewnie są z sunią na spacerze. Quote
Evelka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Przepraszam, że wczoraj już się nie odezwałam, ale nie miałam jak. W każdym razie jak już wiecie -> Jagulec już w SWOIM domu:) Choć nie powiem, że ciężko mi się było rozstawać z tą trikolorową pięknotą...:roll: Ale jak poznaliśmy p.Asię i p.Sławka to już nie mieliśmy wątpliwości, że Jaga na pewno będzie tam z Nimi bardzo szczęśliwa! Trafiła naprawdę rewelacyjnie!:multi: Wstępnie umawialiśmy się już na rewizyty, więc na pewno będziemy w kontakcie:) Eliza - współpraca z Tobą to sama przyjemność:) Quote
mall... Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Roszpunka']Mall, Eliza nie będzie miała nic przeciwko pozostawieniu Joko u Was na stałe. Myśl szybko, bo jak się domek znajdzie dla malutkiej, to już będzie za późno ;)[/QUOTE] dobra dobra już prosze bez takich...proszę szukać Joko domu i to szybko bo ja zaraz do pracy bede jezdzic i wtedy całymi dniami nas w domu nie ma a przez okno Joko wychodzić raczej nie będzie wiec, prosze nawet nie myślec o tym że mogłaby u mnie zostać. bardzo prosze o zdwojone siły w poszukiwaniu bo naprawde czas sie kończy mojego otwartego domu dla zwierzaków...(niestety zima to jedyny na to moment)...jak sie dorobie i domek z polem sobie sprawie to wtedy gromadę mieć będę napewno!! takze proszę mi przykrości nie robić takimi słowami pozdrawiam... i ogłoszenia roznoszę Quote
Recommended Posts