Jump to content
Dogomania

Psiak-marzenie ("Kosmo") ma już PAŃCIĘ i DOM - też jak marzenie ;-))))

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabina02 napisał(a):
Marka, trzeba ludziom mowic ze mozemy pieska dowiesc (jesli oczywiscie sa pewni w 100% ze go zabiora). Na dogo zawsze sie znajedzie jakis transport. Nie widzialam jeszcze przypadku zeby trasport sie nie znalalzl. Jak jest szansa to trzeba ja "chwytac". A jakies cioteczki z okolic Krakowa moglyby przeciez domek wczesniej sprawdzic...Jesli jest to dla Ciebie klopot, to ja bym cos pokombinowala w takich sytuacjach i poszukala transportu oraz lokalnych cioteczek do sprawdzenia domku, tylko daj mi znac...;)

Sabinko - ja już ponad dwa lata wyadoptowuję psy i wyczuwam, kiedy ludziom naprawdę zależy - gdyby w tym przypadku tak było, to oczywiście że dałoby się coś zorganizować - ale na siłę nie można nikogo uszczęśliwiać żywym stworzeniem, wiesz przecież...

Posted

Marka napisał(a):
Sabinko - ja już ponad dwa lata wyadoptowuję psy i wyczuwam, kiedy ludziom naprawdę zależy - gdyby w tym przypadku tak było, to oczywiście że dałoby się coś zorganizować - ale na siłę nie można nikogo uszczęśliwiać żywym stworzeniem, wiesz przecież...

Oczywiscie masz racje! Ja poprostu myslalam ze ludzie byli zdecydowani na Kosmusia i problem tkwil jedynie w niemoznosci dojechania przez nich do Warszawy...ale jesli krecili nosem, to nie ma co sobie nimi glowy zawracac...

Posted

Sa jakies nowe zdjecia Kosmusia?:lol: Bardzo posze o info jaki dokladnie wzrost ma piesek i ile wazy oraz w jakich relacjach pozostaje z innymi psami. Ale on sliczny, dlaczego nie ustawia sie po niego kolejka?:placz:

Posted

Przypomnę najważniejsze informacje:
"Kosmo" ma max. 4 lata, wys. jakieś 25-30 cm, waży 7 kg, no i nie ma jednego oczka - czego w ogóle nie widać, bo ma ładne zagojone. Ogólnie jest zdrowy, zaszczepiony, w tej chwili ostrzyżony, ale za kilka miesięcy odrośnie mu piękny, długi włos i będzie nie do odróżnienia od rasowego hawańczyka ;). Jest miły i grzeczny, ale zazdrosny o inne pieski i na spacerach zawzięcie odgania je od "swojego człowieka" (ale z jakąś miłą sunią na pewno by się dogadał).

W sprawie jego ADOPCJI można dzwonić do mnie: 0-507920043 lub pisać: [email protected]

Posted

[quote name='Marka']Przypomnę najważniejsze informacje:
"Kosmo" ma max. 4 lata, wys. jakieś 25-30 cm, waży 7 kg, no i nie ma jednego oczka - czego w ogóle nie widać, bo ma ładne zagojone. Ogólnie jest zdrowy, zaszczepiony, w tej chwili ostrzyżony, ale za kilka miesięcy odrośnie mu piękny, długi włos i będzie nie do odróżnienia od rasowego hawańczyka ;). Jest miły i grzeczny, ale zazdrosny o inne pieski i na spacerach zawzięcie odgania je od "swojego człowieka" (ale z jakąś miłą sunią na pewno by się dogadał).

W sprawie jego ADOPCJI można dzwonić do mnie: 0-507920043 lub pisać: [email protected]

Jak wyglada ta zazdrosc o inne pieski? Czy Kosmo moglby byc w domu z drugim lagodnym pieskiem?

Posted

CZeść,
Myślę, że Marka nie będzie miała nic przeciwko temu.

Sabina02 napisał(a):
Widze ze aukcja na Allegro jest zakonczona. Czy to Allegro bylo z opcja z wyroznieniem? ...bo to jest najefektywniesze...
Czy chcecie zebym zrobila mu Allegro w wyroznieniem?

Posted

qroqiet napisał(a):
Jak wyglada ta zazdrosc o inne pieski? Czy Kosmo moglby byc w domu z drugim lagodnym pieskiem?

Z tego co mówiła pani na spacerach jest raczej bojowo nastawiony ale trzebaby było sprawdzić , bo to nigdy nie wiadomo.

Posted

asiaf1 napisał(a):
Z tego co mówiła pani na spacerach jest raczej bojowo nastawiony ale trzebaby było sprawdzić , bo to nigdy nie wiadomo.

Masz jakis pomysl na sprawdzenie?:lol: Musze to wiedziec na 100%.

Posted

[quote name='Sabina02']Widze ze aukcja na Allegro jest zakonczona. Czy to Allegro bylo z opcja z wyroznieniem?
Jak to zakończona - przecież jeszcze 3 dni do końca?
http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=3621567
(to jest aukcja ulokowana na stałe w czołówce całej kategorii :razz:)

[quote name='qroqiet']Masz jakis pomysl na sprawdzenie?:lol: Musze to wiedziec na 100%.
qroqiet - i tak nie sprawdzi się tego na każdym psie, a mały może być bojowy do jednych, a przyjazny do innych :roll: Wiadomo też, że z suczką prędzej czy później każdy pies się dogada, a z samcem niekoniecznie. Napisz lepiej z jakim ew. psem miałby mieszkać - to się wspólnie zastanowimy...

Posted

Mialam wlasnie baaardzo obiecujacy telefon w sprawie Kosmo! :multi: Psiak ma szanse zamieszkac w Lodzi z niezwykle uczuciowa Pania - wielka wielbicielke psiakow, jako jedyny pupil w rodzinie :p Chyba nalezy zaczac trzymanie kciukow - jest szansa na to, ze w czwartek lub sobote Kosmo zamieszka u siebie! :kciuki: