Bodziulka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Aukcja na psiaki Asif1, czyli też na Kosmo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3431781 Quote
Marka Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Sabina02 napisał(a):Marka, trzeba ludziom mowic ze mozemy pieska dowiesc (jesli oczywiscie sa pewni w 100% ze go zabiora). Na dogo zawsze sie znajedzie jakis transport. Nie widzialam jeszcze przypadku zeby trasport sie nie znalalzl. Jak jest szansa to trzeba ja "chwytac". A jakies cioteczki z okolic Krakowa moglyby przeciez domek wczesniej sprawdzic...Jesli jest to dla Ciebie klopot, to ja bym cos pokombinowala w takich sytuacjach i poszukala transportu oraz lokalnych cioteczek do sprawdzenia domku, tylko daj mi znac...;) Sabinko - ja już ponad dwa lata wyadoptowuję psy i wyczuwam, kiedy ludziom naprawdę zależy - gdyby w tym przypadku tak było, to oczywiście że dałoby się coś zorganizować - ale na siłę nie można nikogo uszczęśliwiać żywym stworzeniem, wiesz przecież... Quote
Sabina02 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Marka napisał(a):Sabinko - ja już ponad dwa lata wyadoptowuję psy i wyczuwam, kiedy ludziom naprawdę zależy - gdyby w tym przypadku tak było, to oczywiście że dałoby się coś zorganizować - ale na siłę nie można nikogo uszczęśliwiać żywym stworzeniem, wiesz przecież... Oczywiscie masz racje! Ja poprostu myslalam ze ludzie byli zdecydowani na Kosmusia i problem tkwil jedynie w niemoznosci dojechania przez nich do Warszawy...ale jesli krecili nosem, to nie ma co sobie nimi glowy zawracac... Quote
Marka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 ...i swojego miejsca na rączkach ukochanej Pańci..! :sadCyber: Quote
Marka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Prosimy nie zapominać o Kosmulku! :sadCyber: Quote
ruda76 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Marka napisał(a):Prosimy nie zapominać o Kosmulku! :sadCyber: Cały czas pamiętamy..... Quote
qroqiet Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Sa jakies nowe zdjecia Kosmusia?:lol: Bardzo posze o info jaki dokladnie wzrost ma piesek i ile wazy oraz w jakich relacjach pozostaje z innymi psami. Ale on sliczny, dlaczego nie ustawia sie po niego kolejka?:placz: Quote
Sabina02 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 No wlasnie...tak malo o nim ostatnio informacji na watku...Prosimy o zdanie relacji....:lol: Quote
terra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Śliczny hawańczyk potrzebuje domku! Kto go pokocha? Quote
Marka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Przypomnę najważniejsze informacje: "Kosmo" ma max. 4 lata, wys. jakieś 25-30 cm, waży 7 kg, no i nie ma jednego oczka - czego w ogóle nie widać, bo ma ładne zagojone. Ogólnie jest zdrowy, zaszczepiony, w tej chwili ostrzyżony, ale za kilka miesięcy odrośnie mu piękny, długi włos i będzie nie do odróżnienia od rasowego hawańczyka ;). Jest miły i grzeczny, ale zazdrosny o inne pieski i na spacerach zawzięcie odgania je od "swojego człowieka" (ale z jakąś miłą sunią na pewno by się dogadał). W sprawie jego ADOPCJI można dzwonić do mnie: 0-507920043 lub pisać: [email protected] Quote
Sabina02 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Widze ze aukcja na Allegro jest zakonczona. Czy to Allegro bylo z opcja z wyroznieniem? ...bo to jest najefektywniesze... Czy chcecie zebym zrobila mu Allegro w wyroznieniem? Quote
qroqiet Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Marka']Przypomnę najważniejsze informacje: "Kosmo" ma max. 4 lata, wys. jakieś 25-30 cm, waży 7 kg, no i nie ma jednego oczka - czego w ogóle nie widać, bo ma ładne zagojone. Ogólnie jest zdrowy, zaszczepiony, w tej chwili ostrzyżony, ale za kilka miesięcy odrośnie mu piękny, długi włos i będzie nie do odróżnienia od rasowego hawańczyka ;). Jest miły i grzeczny, ale zazdrosny o inne pieski i na spacerach zawzięcie odgania je od "swojego człowieka" (ale z jakąś miłą sunią na pewno by się dogadał). W sprawie jego ADOPCJI można dzwonić do mnie: 0-507920043 lub pisać: [email protected] Jak wyglada ta zazdrosc o inne pieski? Czy Kosmo moglby byc w domu z drugim lagodnym pieskiem? Quote
asiaf1 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 CZeść, Myślę, że Marka nie będzie miała nic przeciwko temu. Sabina02 napisał(a):Widze ze aukcja na Allegro jest zakonczona. Czy to Allegro bylo z opcja z wyroznieniem? ...bo to jest najefektywniesze... Czy chcecie zebym zrobila mu Allegro w wyroznieniem? Quote
asiaf1 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 qroqiet napisał(a):Jak wyglada ta zazdrosc o inne pieski? Czy Kosmo moglby byc w domu z drugim lagodnym pieskiem? Z tego co mówiła pani na spacerach jest raczej bojowo nastawiony ale trzebaby było sprawdzić , bo to nigdy nie wiadomo. Quote
qroqiet Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 asiaf1 napisał(a):Z tego co mówiła pani na spacerach jest raczej bojowo nastawiony ale trzebaby było sprawdzić , bo to nigdy nie wiadomo. Masz jakis pomysl na sprawdzenie?:lol: Musze to wiedziec na 100%. Quote
Marka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Sabina02']Widze ze aukcja na Allegro jest zakonczona. Czy to Allegro bylo z opcja z wyroznieniem? Jak to zakończona - przecież jeszcze 3 dni do końca? http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=3621567 (to jest aukcja ulokowana na stałe w czołówce całej kategorii :razz:) [quote name='qroqiet']Masz jakis pomysl na sprawdzenie?:lol: Musze to wiedziec na 100%. qroqiet - i tak nie sprawdzi się tego na każdym psie, a mały może być bojowy do jednych, a przyjazny do innych :roll: Wiadomo też, że z suczką prędzej czy później każdy pies się dogada, a z samcem niekoniecznie. Napisz lepiej z jakim ew. psem miałby mieszkać - to się wspólnie zastanowimy... Quote
Sabina02 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Marka']Jak to zakończona - przecież jeszcze 3 dni do końca? http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=3621567 (to jest aukcja ulokowana na stałe w czołówce całej kategorii :razz:) Tak, tak potem to zauwazylam. Nacisnelam jakis link do Allegro we wczesniejszym poscie i tam byla jakas inna stara aukcja Kosmusia... Quote
Marka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Mialam wlasnie baaardzo obiecujacy telefon w sprawie Kosmo! :multi: Psiak ma szanse zamieszkac w Lodzi z niezwykle uczuciowa Pania - wielka wielbicielke psiakow, jako jedyny pupil w rodzinie :p Chyba nalezy zaczac trzymanie kciukow - jest szansa na to, ze w czwartek lub sobote Kosmo zamieszka u siebie! :kciuki: Quote
Recommended Posts