Jump to content
Dogomania

Psiak-marzenie ("Kosmo") ma już PAŃCIĘ i DOM - też jak marzenie ;-))))

Recommended Posts

Posted

Legion23 napisał(a):
to edytuj tamten post z adresem, bo jeszcze ktoś się natnie... ;)

To bylo poprostu skopiowane z ogloszenia...a tam taki e-mail byl podany...
Ale usunelam caly ten post, bo moze ktos sobie nie zyczy zebym go wszedzie pokazywala...:roll:

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam do p. Sylwii Kosmo ma się bardzo dobrze. Na spacerach jest zadziorka, startuje do wszystkich psów.
A poza tym jest kochanym przytulaskiem.

Prosimy o pomoc w jego utrzymaniu.:modla: Hotelik miał opłacony do 10.02.07.

Posted

asiaf1 napisał(a):
Hotelik jest za 15 za dobę.

A mnie to się chyba coś pomyliło, bo myślałam, że Kosmo jest w domu tymczasowym! Jutro, najpóżniej pojutrze założę aukcję, a dodatkowo wpłacę trochę grosza.

Posted

[quote name='qroqiet']A mnie to się chyba coś pomyliło, bo myślałam, że Kosmo jest w domu tymczasowym! Jutro, najpóżniej pojutrze założę aukcję, a dodatkowo wpłacę trochę grosza.
Kosmo jest w domowym hoteliku - to znaczy mieszka u pewnej miłej Pani, która pomaga w ten sposób psom schroniskowym, ale za opłatą - właśnie 15 zł/dobę.
Więc psiak ma po prostu opłacany "jakby domek"...

Czy Kosmus ma skarpete na AFN????
Nie - bo pieniądze kierujemy bezpośrednio do Asif1, która płaci za psiaka gotówką.

Posted

Sabina02 napisał(a):
Sa jacys zaintersowani?

Dzwoniła do mnie tylko jedna Pani, ale mieszkająca za Krakowem - i widać że nie zdecydowali się przyjechać do W-wy, bo już nie dzwonią :shake:

Posted

Marka napisał(a):
Dzwoniła do mnie tylko jedna Pani, ale mieszkająca za Krakowem - i widać że nie zdecydowali się przyjechać do W-wy, bo już nie dzwonią :shake:

Marka, trzeba ludziom mowic ze mozemy pieska dowiesc (jesli oczywiscie sa pewni w 100% ze go zabiora). Na dogo zawsze sie znajedzie jakis transport. Nie widzialam jeszcze przypadku zeby trasport sie nie znalalzl. Jak jest szansa to trzeba ja "chwytac". A jakies cioteczki z okolic Krakowa moglyby przeciez domek wczesniej sprawdzic...Jesli jest to dla Ciebie klopot, to ja bym cos pokombinowala w takich sytuacjach i poszukala transportu oraz lokalnych cioteczek do sprawdzenia domku, tylko daj mi znac...;)