Marka Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 i pedicurzystą - a co! :eviltong: :biggrina: Quote
Bodziulka Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 a czy ktoś już wspominał o masażyście :cool3: :evil_lol: Quote
Lucilla Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Sochaczewski Kosmuś do góry P.S.warto w tytule dodać-AZOREK-schronisko Sochaczew Quote
Marka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Kosmo ma na jutro umówionego fryzjera! :multi: (wprawdzie nie prywatnego, ale za to w pełni profesjonalnego :p) Zrobimy z niego bóstwo - i mam nadzieję, że wtedy się po niego kolejka ustawi ;) Quote
qroqiet Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Czy potrzebne są jakieś pieniądze na kosmetyki i akcesoria fryzjerskie?:lol: Quote
Ania-Sonia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Czekamy na info od Marki i foty z postrzyżyn :lol: Quote
zasadzkas Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Marka, wysyłamy do zainteresowanego pana z Wawy, który może dać dobry domek w stolicy. Trzymać kciuki proszę ;) Quote
asiaf1 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 qroqiet napisał(a):Czy potrzebne są jakieś pieniądze na kosmetyki i akcesoria fryzjerskie?:lol: Pieniądze zawsze się przydadzą. Na fryzjera wydałyśmy 50 PLN, na tabletki na odrobaczenie 7,00 (nie wiem ile Marka wydała na przegląd weterynaryjny) Potrzebna będzie też kasa na opłatę hotelu dla niego. Więc jeżeli chciałabyś wspomóc Kosmo to bardzo dziękujemy:-) Psiak bardzo dzielnie zniósł wszystkie zabiegi, które trwały prawie 2 g Może nie wygląda rewelacyjnie ale jest czysty i pachnący a włosy mu niedługo odrosną. Dzwoniłam do Pani która się nim opiekuje więc mały nic nie zjadł oprócz szyneczki i teraz cały czas śpi. Musi odespać te schroniskowe dni i noce oraz trudy i stresy dzisiejszego dnia. Quote
eurydyka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 znalazlyscie mu hotel czy tymczas? dzielny psiak, zniesc 2 godzinne strzyzenia, moj beagle na widok szczotki ucieka Quote
asiaf1 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 jest w prywatnym mieszkaniu, ale Pani bierze za przechowywanie psa pieniądze. Zdjęcia wstawi Marka ale nie wiem kiedy. eurydyka napisał(a):znalazlyscie mu hotel czy tymczas? dzielny psiak, zniesc 2 godzinne strzyzenia, moj beagle na widok szczotki ucieka Quote
qroqiet Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 W jaki sposób można przekazać pieniądze? Quote
Bodziulka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 a wiecie co ja powiem ;) głosujcie na Azorka ;) http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=5627 Quote
asiaf1 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 qroqiet napisał(a):W jaki sposób można przekazać pieniądze? Można wpłacić na moje konto. podam na priva. dziękuje. Dziś dostałam smsa od p. Sylwii, że Kosmo spał z jej synem w lóżku, trochę zjadł ale jeszcze nie jest taki wesoły jak powinien być. Mam nadzieję, że niedługo sie rozbryka:cool3: Quote
Marka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Taaak, malutki Kosmo przeszedł wczoraj ogromną metamorfozę - nie przypomina już shi-tzu, tylko raczej jakiegoś małego terierka ;) Ale jego sierść była złożona w większości z tak zbitych, brudnych dredów, że nie sposób było ich rozczesywać - musiałoby to chyba trwać całą dobę, czego chyba żaden psiak by nie wytrzymał, a Kosmo był tak maksymalnie zestresowany, że wszystkie zabiegi po prostu przetrwał sztywny z napięcia (ale na nikogo nawet nie warknął - to kochane, przestraszone stworzonko). Tak jechał sobie do stolicy w kontenerku: zaczyna się wycinanie dredów: płukanie po kąpieli: a tu już po całych postrzyżynach - psiak zasypia na stole :lol: : po wyschnięciu spacerek: jestem słodkim, maleńkim, uroczym, puchatym psiaczkiem :loveu: a kudełki odrosną mi za jakieś pół roku - i wtedy będzie kolejna "metamorfoza" ;) :p Quote
Bodziulka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 to teraz powinien sie nazywać Szczotek :evil_lol: Quote
Kam Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 piękny!!:loveu: jak byłam mała chciałam mieć białego psa-chłopaka w czarne łaty, żeby móc nazywać go "Krówek" :cool3:, dla mnie więc Kosmo zostanie Krówkiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts