Sabina02 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Marka napisał(a):Nie ważne gdzie - ale ważne dzięki KOMU! :multi: Dzięki wielkie, Sabina, za tak skuteczną pomoc temu maluchowi :calus: I dzięki wielkie Asif1 za pomoc w piątek, którego się nie możemy już doczekać :multi: I dzieki wielkie Tobie Marka za watek na dogo i za tak ogromne zaangazowanie w szukanie domku dla Kosmusia!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bodziulka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ania14p napisał(a):Brakuje mu też towarzystwa na czterech nogach :evil_lol: ! Mówisz o Kosmku czy Bracie? ;) Quote
annag Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Najmilsi !! nie wierzylam że uda mi sie do WAS napisać ale udalo mi sie zarejestrowac Bardzo bardzo Wam wszystkim dziekuje za Kosmusia i za to ,ze jestescie . Nawet nie ma Pani pojęcia Magdusiu jaka mam treme przed pierwszym spotkaniem z Kosmusiem!! żałuje ,ze nie poznam Pani sie osobiscie ,ale co się odwlecze to nie uciecze...Wszystkich was chciałabym poznac i ucalowac serdecznie za to co robicie ..mam nadzieje ,ze wypijemy lampke szampana za pomyslnosc Kosmusia ( ja co prawda nie lubie alkoholu ,ale z takiej okazji to ..) Kiełbaska będzie i szyneczka tez !! ściskam WAS wszystkich na forum Jak to fajnie poznac LUDZI!! Quote
annag Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Najmilsi udalo mi sie dostac na FORUM co jest niezwykłym moim sukcesem bo jestem jeszcze komputerowy osesk !! Juz jeden post wyslalam ale wkleil mi sie gdzies na 20 strone Zatem jeszcze raz > Bardzo Wam wszystkim dziekuje za to ,ze jestescie !! cudownie poznac LUDZI!! Mam treme przed pierwszym spotkaniem z Kosmusiem jak nigdy !! Obiecuje Kielbaska bedzie i szyneczka tez A teraz trzymajcie kciuki za nasza pierwsza randke z Kosmusiem Quote
Sabina02 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 annag napisał(a):Najmilsi udalo mi sie dostac na FORUM co jest niezwykłym moim sukcesem bo jestem jeszcze komputerowy osesk !! Juz jeden post wyslalam ale wkleil mi sie gdzies na 20 strone Zatem jeszcze raz > Bardzo Wam wszystkim dziekuje za to ,ze jestescie !! cudownie poznac LUDZI!! Mam treme przed pierwszym spotkaniem z Kosmusiem jak nigdy !! Obiecuje Kielbaska bedzie i szyneczka tez A teraz trzymajcie kciuki za nasza pierwsza randke z Kosmusiem dobrze Ci sie wkleil...zawsze sie wkleja na koncu...;) Quote
annag Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 no to pysznie teraz juz bede z wami !! mam przyjaciela na czterech lapach na powitanie ogonem macha a kiedy czasem jest smutno mi cieplym ozorkiem wyciera lzy .. ale biedulek ten Dyzio tez rozejrze sie za jakims domkiem dla niego Quote
Sabina02 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 annag napisał(a):no to pysznie teraz juz bede z wami !! mam przyjaciela na czterech lapach na powitanie ogonem macha a kiedy czasem jest smutno mi cieplym ozorkiem wyciera lzy .. ale biedulek ten Dyzio tez rozejrze sie za jakims domkiem dla niego Tu niestety wiele jest takich biedulek...:-(. Jak wejdziesz na glowna strone forum do dzialu "psy w potrzebie" to sama zobaczysz... Ale dzieki Tobie jest o jednego mniej!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sabina02 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Co za dzien!!!! Nastepny moj "ogloszeniowiec" dostal (a raczej dostala) domek! Nie moge w to uwierzyc! Moja Aldunia w banerka! Aniu, zajrzyj tam moze prosze (naciskajac na Alde w moim banerku)...Pani ktora zabiera Aldunie tez sie troche denerwuje... Mozecie sie wymienic doswiadczeniami zwiazanymi z tym oczekiwaniem...;) . Quote
Sabina02 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ALE SUPER TYDZIEN!!!!!! AHHHH!!!! :laola: :drink1: :beerchug: Quote
Reno2001 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Kosmuś jest prześliczny. ja tez go widziałam wczesniej, ale w naszym wypadku wchodziła w grę tylko sunia. Każdy weekend spędzamy poza miastem. Zjeżdża sie tam cała rodzinka, w tym moja siostra z najkochańszym labradorem Argusiem.A Argo choć najcudowniejszy, nie lubi psów:angryy: ( chodzi o płeć). Każda sunia ustawi go sobie po swojemu( taki pantoftarz:lol: ), ale z psem będzie wojna. Bez dwóch zdań. Gratuluję, bo pieseczek jest cudowny. Annag, napisz, proszę czy ty też tak przeżywasz przed adopcją:razz: ? Mnie szwankuje żołądek, a to u mnie ewidentna oznaka stersu. Tak bardzo bym chciała aby Aldka szybciutko nas zaakceptowała.:modla: Quote
Marka Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Sabina02 napisał(a):I dzieki wielkie Tobie Marka za watek na dogo i za tak ogromne zaangazowanie w szukanie domku dla Kosmusia!!! :loveu: :loveu: :loveu: Nie żeby się niepotrzebnie krygować - tylko żeby było jasne: ja tylko wypatrzyłam Kosmo w schronisku i szepnęłam o tym biedulku Asif1 - i to ona wszystko zorganizowała, wynalazła mu ten domek tymczasowy, przewiozła, pilotowała sprawę i teraz zorganizuje szczęśliwe mam nadzieję, piątkowe spotkanie :multi: Asif1 to znana wszyskim psia Anielica :angel: i dlatego warto wspierać jej działalność - choćby na dogomaniackim bazarku ;) :D * * * PS. Pani Aniu - witam serdecznie na dogomanii :bye: i trzymam kciuki :kciuki: za piątkowe spotkanie! :) Quote
qroqiet Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Oby wszystkie wątki miały takie wspaniałe zakończenie!:multi: :multi: :multi: Quote
mulinka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Sabinko, zajrzałam kiedyś na wątek tego ślicznego psiaczka ale nie wiedziałam, ze go ogłaszałaś, jesteś kochana :loveu: bardzo się cieszę że kudłaczek znalazł dom :multi::multi::multi: Quote
Sabina02 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 mulinka napisał(a):Sabinko, zajrzałam kiedyś na wątek tego ślicznego psiaczka ale nie wiedziałam, ze go ogłaszałaś, jesteś kochana :loveu: bardzo się cieszę że kudłaczek znalazł dom :multi::multi::multi: Mulinka, bo w tym przypadku Allegro ktos inny mu zrobil, ja wkleilam go w kilka innych ogloszen. Moze dlatego nie wiedzialas...;) Quote
Sabina02 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Marka napisał(a):Nie żeby się niepotrzebnie krygować - tylko żeby było jasne: ja tylko wypatrzyłam Kosmo w schronisku i szepnęłam o tym biedulku Asif1 - i to ona wszystko zorganizowała, wynalazła mu ten domek tymczasowy, przewiozła, pilotowała sprawę i teraz zorganizuje szczęśliwe mam nadzieję, piątkowe spotkanie :multi: Asif1 to znana wszyskim psia Anielica :angel: i dlatego warto wspierać jej działalność - choćby na dogomaniackim bazarku ;) :D * * * PS. Pani Aniu - witam serdecznie na dogomanii :bye: i trzymam kciuki :kciuki: za piątkowe spotkanie! :) Marka, "Tylko" wypatrzylas??? Pomysl co by bylo gdybys go nie wypatrzyla...:shake: Asif1, Wielkie uklony dla Ciebie ze Twoje ogromniaste serducho!!!!:loveu: Quote
Bodziulka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 annag napisał(a):mam nadzieje ,ze wypijemy lampke szampana za pomyslnosc Kosmusia ( ja co prawda nie lubie alkoholu ,ale z takiej okazji to ..) ja proponuję miodek pitny ;) Marka na pewno się ucieszy, że trafił on do mnie :diabloti: ;) Witamy wśród nas!! :multi: Quote
Sabina02 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dostalam e-maila od Ani: Cytuje: "Sabinko Ratuj znowu sie nie moge dostac na dogomanie i odpowiedziec na forum !! Moze Tobie słonko sie uda !! ucałuj ode mnie wszystkie cioteczki i wujaszków na forum !! Juz tak czekam na Kosmusia i mam taka treme ...żeby mnie tylko zaakceptowal !! i tak sie ciesze ,ze sunia tez ma domeczek!!Łódz sie spisała w tym tygodniu aby tak dalej !! ania" Quote
Ania-Sonia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ale fajnie! :multi: Sabinko, gratulacje, świetnie się spisałaś! :lol: Widzę, że i wspaniały domek dla Kosma i nowych dogomaniaków nam znalazłaś! ;) :loveu: Witamy Panią Kosmusia! :multi: Trzymamy kciuki za dzisiejszą akcję! (ja też mam jednooczkowca z tego samego schroniska i bardzo sobie chwalę!!! :loveu: ) Quote
ania14p Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 To już dzisiaj, czekamy na wiadomości. Aniu, w ostatnich dniach coś się na dogomanii przytkało i dlatego miałaś trudności z logowaniem, w takie dni trzeba dużo cierpliwości! No i witam oczywiście "Kosmiczną" Panią! Quote
Bodziulka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dziś wielki dzień - pewnie Kosmata/Kosmkowa/Kosmiczna ;) Pańcia już w drodze :cool3: Quote
Sabina02 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ciekawe czy Ania juz jest w drodze po Kosmusia.... Czy ktos wie ile jedzie pociag z Lodzi do Warszawy????? Za dwie godziny Ania ma byc w Warszawie... O Jezusicku!!! Ja tu chyba jajo zniose!!!! :jumpie: :roflt: :tard: :confused: :mdleje: :laugh2_2: :madgo: :siara: :???: :nerwy: :errrr: :megagrin::sweetCyb: Quote
Bodziulka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 biorąc pod uwagę, że od kilkuuuu miesięcy są roboty na torach, to koło 2h:roll: Quote
Sabina02 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Bodziulka napisał(a):biorąc pod uwagę, że od kilkuuuu miesięcy są roboty na torach, to koło 2h:roll: No to juz jest w drodze...Jeszcze godzina!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Caly czas czekam i sie troche denerwuje....:roll: Quote
Recommended Posts