Jump to content
Dogomania

Psiak-marzenie ("Kosmo") ma już PAŃCIĘ i DOM - też jak marzenie ;-))))

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cos sie niby szykowalo, ale chyba nic z tego:-( :-( . Jestem w konakcie z Pania ktora ma hodowle hawanczykow. To wlasnie od Niej kupilam moja hawanke. Prosilam ja zeby popytala o Kosmusia. Ludzie do niej dzwonia pytajac o hawanczyki, ale nie kazdego stac, wiec myslalam ze moze ktos by przygarnal Kosmusia...i byla taka Pani, ale... cytuje:

Cytat:
Napisał(a) Sabina02
Iwonka, Czy rozmawialas z ta Pania????

:shake: Rozmawiałam ,ona jest zdecydowana przygarnąć, ale jej mąż się nie zgadza na pieska bez oka,Kobieta go prubuje przekonać,ale wątpie czy coś wskóra, bo to bardzo nie przyjemny facet(rozmawiałam z nim przez tel.):placz:

Tak wiec...zobaczymy...

Posted

tym bardziej, że w tym przypadku i pies widzi - tylko że na jedno oczko :p

PS. a ja tam się cieszę, że Kosmo nie jest taki "idealny" fizycznie - bo dzięki temu weźmie go ktoś, kto będzie go kochał za to, że jest właśnie taki jaki jest, a nie dlatego, że to śliczna psia maskotka :razz:
PS2. a jak tamten facet jest "nieprzyjemny" to i tak mu nie dam tego psa :shake:

Posted

Masz racje, dlatego odpisalam tak:

Cytat:
Napisał(a) bursztynki
:shake: Rozmawiałam ,ona jest zdecydowana przygarnąć, ale jej mąż się nie zgadza na pieska bez oka,Kobieta go prubuje przekonać,ale wątpie czy coś wskóra, bo to bardzo nie przyjemny facet(rozmawiałam z nim przez tel.):placz:

O kurcze!:placz:

Ale wiesz co? Jesli to nie przyjemny facet, to moze lepiej dobrze ze Kosmus tam nie pojdzie...bo moze nie mialby tam dobrze...ale z kolei, moze ten facet zakochalby sie w cudnym Kosmusiu...Zobaczymy...dobrze by bylo jakby chociaz go zobaczyli przed skresleniem bidulka przez brak oczka...:shake:

Posted

Marka napisał(a):
Sabina - ależ Ty masz szokujące te godziny wpisów - mam nadzieję, że te nieprzespane noce to nie z powodu Kosma? ;)

Haha...:evil_lol: bo ja jestem 6 godzin do tylu od was, mieszkam w USA...:cool3: . Chyba se to wpisze w profil...;)

Posted

Tak, Kosmuś jest na allegro, na miejscu promowanym w czołówce, ma już 1600 wyświetleń, 3 osoby obserwujące - ale jak na razie żadnego kontaktu :shake: Boję się, że ten brak jednego oczka tak ludzi zniechęca (ależ to głupota swoją drogą :cool3: piesek cudny, grzeczny, "narączkowy", jak marzenie - co ma do tego brak oczka? :razz:).

PS. Wystawiłam aukcję na jego rzecz na bazarku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2957142#post2957142

Posted

[quote name='Marka']Tak, Kosmuś jest na allegro, na miejscu promowanym w czołówce, ma już 1600 wyświetleń, 3 osoby obserwujące - ale jak na razie żadnego kontaktu :shake: Boję się, że ten brak jednego oczka tak ludzi zniechęca (ależ to głupota swoją drogą :cool3: piesek cudny, grzeczny, "narączkowy", jak marzenie - co ma do tego brak oczka? :razz:).

PS. Wystawiłam aukcję na jego rzecz na bazarku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2957142#post2957142

Brak oczka zniecheci tylko tych ktorzy szukaja maskotki do zabawy...powaznym ludziom nie bedzie to przeszkadzac, a takiego czlowieka potrzebuje Kosmus...Wiec nie martwmy sie tym! :lol: