Jump to content
Dogomania

Psiak-marzenie ("Kosmo") ma już PAŃCIĘ i DOM - też jak marzenie ;-))))

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu-Soniu,
Dziękuję Ci za aukcję.
I Bodziulce też bardzo dziękuję za przekazanie pieniążków z aukcji:multi: :multi: :multi:

Na naszego Kosmo wpłaciała też pieniążki Qroqiet -30 PLN.
Bardzo dziękujemy:multi: :multi: :multi:

Posted

asiaf1 napisał(a):
Aniu-Soniu,
Dziękuję Ci za aukcję.
I Bodziulce też bardzo dziękuję za przekazanie pieniążków z aukcji:multi: :multi:

Szykuję już następne, może będą szły lepiej :razz: Wiszę Ci jeszcze Asiu za album Bodziulki 10 zł. Pamiętam, ale dołożę tą dychę przy jakiejś większej sumie, może za gumy.

Posted

Marka napisał(a):
W piątek będzie ogłoszenie o Kosmo w GW (mam nadzieję, że jako pierwsze w kolumnie ;)) więc oby dało efekt!

To świetna wiadomość! Trzymam kciuki!

Posted

To w piątek od rana :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: i tak na wszelki wypadek jeśli będzie więcej sensownych ludzi, to trzeba ich spisać do WIELKIEJ KSIĘGI POTENCJALNYCH RODZICÓW, a pies się znajdzie!

Posted

Marka napisał(a):
bo w tym adresie niepotrzebnie podano www na początku - trzeba spróbować wysłać bez tego :razz:

Masz racje, ale ja jestem durna!:oops: Z wrazenia nie dostrzeglam tego...Wysle jeszcze raz...

Posted

Ok, e-mail poszedl!

Cioteczki, chce zebyscie wiedzialy ze o Kosmusiu nie zapomnialam. Ciagle cos kombinuje w jego sprawie. Moze nie wiele pisze na watku, ale za to zajmuje sie ogloszniami i szukaniu chetnych...:lol: