Sabina02 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 annag napisał(a):Sabinko posłam Ci 2 zdjatka i sama widzisz co ta moja komorka robi trzeba by to obrobic na photo . Dzisiaj Pancio dumny bo kosmus mu zamerdal ogonkiem na powitanie A do mnie juz leci z pokoiku jak go tylko zawolam..i jak szybko! Teraz pisze jednym palcem ,bo musze miziac maluszka wtula lepek w reke albo szturcha pyszczkiem ... Dzieki za fotki! Sliczniusi taki ten Kosmus!!!!!!!!! Ale sobie fajnie spi w podusiach!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 o nie, tak nie można ;) proszę mi też przesłać zdjęcia ( [email protected] ) - to obrobię i wrzucę na forum - my wszyscy też chcemy zobaczyć malucha :p Quote
Sabina02 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Marka']o nie, tak nie można proszę mi też przesłać zdjęcia ( [email protected] ) - to obrobię i wrzucę na forum - my wszyscy też chcemy zobaczyć malucha :p Juz Ci wysylam, mam nadzieje ze sie Ania nie obrazi...;) Napisz czy dostalas... Quote
Sabina02 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ze schroniska.... Do cudnego domciu... Hurrraaaa!!!!!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
asiaf1 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ale cudaśny ten Kosmulek:loveu::loveu::loveu: Aniu szczęściara z Ciebie, że nasz takiego przystojniaka:loveu: A jak dumnie się prezentuje:cool3: chyba wszystkie suczki mdleją na jego widok.:evil_lol: Quote
asiaf1 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Aniu a czy byłaby szansa, żebyś przesłał mi kaganiec mojego Murzynka (chyba że Kosmuś go zakłada to wtedy kupię nowy) Quote
annag Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Asienko ,oczywiscie juz o tym myslalam ,zeby ten kaganczyk Ci zwrócic. Moze uda mi sie jutro wieczorkiem wysłac priorytetem .Daj mi tylko adres sms na moia komóre Szeleczki tez moze przyniosa szczescie jakies innej "Biedzie " Takie szeleczki szczscia na transport - przechodnie. Mój przystojniak chodzi slicznie na smyczce i obróżce a tak to sie czuje jak w spioszkach Dzisiaj sie bawil w chowanego po mieszkaniu i sie smiał cała mordką !Jeszcze mi nie daje buzi ,ale sie tuli , macha ogonkiem cudeńko i kladzie lepek na kolana. Marchewka zaczyna kluc w zabki , miesko wybieram jak Kopciuszek Ale jest niezwykle posłuszny. I bardzo duzo rozumie " do łozeczka " . "hopaj ' ' spacerek ' A kiedy chce wejsc na tapczan to siaada przed i patrzy i dopiero jak powiem " hopaj " to wskakuje do łozka Panci .Asienko czekam na sms z adresem Quote
Sabina02 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Widze ze sie nasz Kosmus slicznie zadamawia...:loveu: Quote
Bodziulka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Marka']dostałam :D Ale sierściuchowaty :evil_lol: normalnie kilkudniowy zarost ;) :lol: :loveu: Quote
annag Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='asiaf1']Ale cudaśny ten Kosmulek:loveu::loveu::loveu: Aniu szczęściara z Ciebie, że nasz takiego przystojniaka:loveu: A jak dumnie się prezentuje:cool3: chyba wszystkie suczki mdleją na jego widok.:evil_lol: Kosmus wtedy spal kiedy mu pstryknelam to zdjecie mam jeszcze pare ,ale jakosc do niczego co widac na tym ktore wkleila Sabinka. A mdleja suczki owszem ..a co ! Ten kocyk to przy komputerze bardzo go polubił ..(kocyk nie komputer ) Teraz do Was pisze a on kołami do gory spi na tym kocyku . a moze marzy ..nie wiem .Koszyczek lubie tak sobie wole tapczan Panci .. Jak juz bedzie mial przyzwoite zdjecia to przesle caly serwis ..A pewno ,ze jestem szczesciara!! Quote
Sabina02 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ja mysle ze on sie rozkoszuje nowym domkiem i oczywiscie swoja Pancia...marzyc to juz chyba nie musi, bo ma raj na ziemi...:loveu: Quote
annag Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Sabina02 napisał(a):Juz Ci wysylam, mam nadzieje ze sie Ania nie obrazi...;) Napisz czy dostalas... jasne ,ze sie nie obraze tylko mi wstyd ,ze takie slabe zdjecia Teraz bede słała wsiem niech wszyscy wiedza jakie mamy cudo dzieki WAM Quote
Sabina02 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jak sie nasz pupilek dzisiaj miewa??? :loveu: Quote
annag Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Świetnie mamy apetyt , lubimy spacerki i leciemy do przedpokoju witac Pancie i pancia. Teraz lezymy na tapczaniku . Juz nie boimy sie , ze pancia mi zginie . Wie ,ze jest na kazde zawolanie albo pod reka . AKURAT ! juz przyszedlem do panci . wytrzymalem 5 minut w drugim pokoiku koncze ,bo musze miziac..pieszczoszka pa.pa. Quote
eurydyka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 jak czytam te posty ani, to tak mi powraca pomysl, zeby stworzyc broszurke o psach z sochaczewa, tj to co pisala o nich Marka jak je poznawala i to jak opisuja je ich nowi wlasciciele jeszcze tylko nie wiem jak to dalej wykorzystac ale to tyle szczesliwych historii i tyle psiakow ktore nadal czekaja na swoje szczesliwe domy Quote
Sabina02 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Kosmus juz 6 dni w nowym domku!!! A Aldunia jedzie dzisiaj!!! Quote
annag Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Sabina02 napisał(a):Kosmus juz 6 dni w nowym domku!!! A Aldunia jedzie dzisiaj!!! Jutro lecimy na szczepionki do kochanego dr Wojtka Łopaty . Pan dr sie ucieszył z adoptowanego Kosmusia - Kubusia _ Puchatka _ Bemolka _Hamlecika i powiedział ,ze ze wszystkim sobie damy radę - jutro napisze jak sie sobie spodobali nawzajem ...Maluszek już nabrał zaufania to można te wizytę zaryzykować Merdam ogonkiem , polubiłem spacerki , tule sie do pani i pana .. tylko jeszcze jestem Rejent Milczek - ach on bardzo lubi muzykę i reaguje na sygnał " klezmerski " - to taka specjalna gwizdana melodyjka - sygnał muzyków . Wszystkie nasze psy znały ten gwizd ( tata był muzykiem i stryj jest muzykiem i brat stryjeczny )i reagowały na te dźwięki I okazuje sie ,ze Maluszek tez ! Lubi tez śpiew -jak mu coś nucę to sie przytula i słucha - naprawdę całuję Was i trzymam kciuki za podróż Alduni Quote
annag Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Sabina02 napisał(a):Kosmus juz 6 dni w nowym domku!!! A Aldunia jedzie dzisiaj!!! Jutro lecimy na szczepionki do kochanego dr Wojtka Łopaty . Pan dr sie ucieszył z adoptowanego Kosmusia - Kubusia _ Puchatka _ Bemolka _Hamlecika i powiedział ,ze ze wszystkim sobie damy radę - jutro napisze jak sie sobie spodobali nawzajem ...Maluszek już nabrał zaufania to można te wizytę zaryzykować Merdam ogonkiem , polubiłem spacerki , tule sie do pani i pana .. tylko jeszcze jestem Rejent Milczek - ach on bardzo lubi muzykę i reaguje na sygnał " klezmerski " - to taka specjalna gwizdana melodyjka - sygnał muzyków . Wszystkie nasze psy znały ten gwizd ( tata był muzykiem i stryj jest muzykiem i brat stryjeczny )i reagowały na te dźwięki I okazuje sie ,ze Maluszek tez ! Lubi tez śpiew -jak mu coś nucę to sie przytula i słucha - naprawdę całuję Was i trzymam kciuki za podróż Alduni Quote
Sabina02 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ojojoj...Muzykalny ten nasz Kosmus!:loveu: Cudenko malutkie! Jak bede w Waszych okolicach to Was odwiedze (oczywiscie jesli nie masz nic przeciwko)...;) . Tak bym go chciala poznac osobiscie... Powodzenia u weta!!! A co do szczekania, to moja sunka tez pierwszy raz zaszczekala po jakims miesiacu...A teraz do daje czadu ze szczekaniem, widac polubila to...;) Quote
Marka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Wklejam pozostałe fotki malucha :loveu: (przepraszam za opóźnienie, ale mam straszną grypę i ledwo zipię :tard:) Quote
Ania-Sonia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kosmo w raju! :loveu: :multi: :loveu: Ale mu się trafiło!!! Rejent Milczek :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Ania-Sonia'] Kosmo w raju! :loveu: :multi: :loveu: Ale mu się trafiło!!! jeszcze tylko pilot od tv i puszka piwa :lol: :evil_lol: Quote
annag Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Właśnie wróciliśmy od pana doktorka . Chłopak ogólnie zdrowy ,tylko jeszcze zestresowany ( pozytywnie - bardzo sie stara ,żeby być naj, naj - żeby go nikt nie wyrzucił ) Oczko ślicznie zagojone i pięknie ta operacja zdaniem pana doktorka była zrobiona ( wielkie dzięki )Stwierdził ,że: ( puchnę z dumy !) 1 ) Kosmus - Kubus jest bardzo rezolutny i odważny 2 ) będzie z niego DUUUŻA pociecha 3 ) ma bardzo dobry charakter 4) jest bardzo inteligentny Dzielnie zniósł zastrzyki i obcinanie pazurków . trochę sie potem boczył na pana doktora ,ale niedługo bo zaczął zwiedzać gabinet w każdy kącik zajrzał .Chcieliśmy żeby sie poczuł swojsko bo pod opieka dr Łopaty będzie - tak samo jak Gapcio i Ferduś , które sa za TM z moją Mama i Tatą. Chcieliśmy mu dobrać pelerynkę na deszcz ,ale nie bylo jego rozmiaru . Asienko ,jednak szeleczek jeszcze nie odeślę - poślę Ci za nie pieniążki . Jednak na dalsze wyprawy to bezpieczniejsze . Wystraszył sie szczeku psa za płotem - ja też . bo to był jakiś bas głęboki i huczący i sie szarpnął . Potem wskoczył na raczki pani. Natomiast już samochody , tramwaje , autobusy -nie straszą .Grzecznie idę obok nogi Cudo !! No oczywiście pilnujemy sie jak oczka w głowie . Zastrzyki - ani pisnął Dzielny chłopak !!Ach ! przemówiłem ! na razie bardzo cichutko. To było takie AAACh bo zobaczył w poczekalni szczeniaczka wilczka i merdał ogonkiem bo tak sie nim zachwycił Teraz odsypiamy wrażenia bo to była daleka wyprawa na STOKI . z centrum gdzie mieszkamy to daleko ale po pierwsze świetny wet po drugie tam drzewka domki jednorodzinne dużo trawki - no jak na eleganckiej wsi . nie jechałam taxi bo chce ,żeby jak najwięcej poznał i sie oswajał z odgłosami miasta . Po wizycie mieliśmy jeszcze długi spacerek - bardzo byłem zadowolony . Szukaliśmy wiosny w polu bo w sercach już mamy!! Quote
Recommended Posts