malawaszka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 hahahaha świetny :lol: te oczy :loveu: a super im razem bo widać że Liz to panna delikatniejsze rysy ma a Ryjec ma takie już bardziej męskie :D Quote
Jasza Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Napisz mi szybko Zerduszko, jak Ty to robisz, że on nie tyje ;-) Ryjek jest świetny. I z Lizką i bez Lizki. Quote
zerduszko Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='malawaszka']a super im razem bo widać że Liz to panna delikatniejsze rysy ma a Ryjec ma takie już bardziej męskie :D[/QUOTE] No dokładnie... dlatego wszyscy ich biorą za jedną rasę, bo mimo iż się różnią, to tak odpowiednio płciowo ;) [quote name='Jasza']Napisz mi szybko Zerduszko, jak Ty to robisz, że on nie tyje ;-)[/QUOTE] Na razie to co on robi, ze nie tyje ;) Nie ma w tym mojego udziału. Dziś byłam z nim na indywidualnym spacerze, w celu nauki chodzenia bez smyczy. Idealnie mu szło. Spotkaliśmy suczki Aguchy, ładnie się z dziewczynami przywitał, ale poszedł za mną :) Quote
Stevie Rae Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ciekawe zdjęcia, Ryjek to naprawdę piękny psiaczek - gdzie domek ?! :mad: I cudna obróżka :loveu: Quote
Jasza Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Pocieszam się zatem, że w tyciu Miśki też mojego udziału nie ma...:diabloti: Mały już ogłaszany? Quote
Stevie Rae Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Kiedy Ryjek był jeszcze w schronisku zrobiłam mu tablicę, teraz wyedytowałam i wygląda tak: http://tablica.pl/oferta/szczeniak-ryjek-pokochaj-mnie-IDoVbd.html Czy może być? :) Quote
zerduszko Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Jasza']Pocieszam się zatem, że w tyciu Miśki też mojego udziału nie ma...:diabloti: Hmmm, też sie tak pocieszam. Aczkolwiek... ;) [quote name='Jasza']Mały już ogłaszany? Nie jest, nie ma tekstu. Nie wiem co pisać o tym wyciu :shake: Zaraz coś spłodzę. [quote name='Nat - Mare']Kiedy Ryjek był jeszcze w schronisku zrobiłam mu tablicę, teraz wyedytowałam i wygląda tak: http://tablica.pl/oferta/szczeniak-ryjek-pokochaj-mnie-IDoVbd.html Czy może być? :) Trzeba będzie zmienić ten tekst... jak już napiszę nowy ;) Quote
Jasza Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Zerduszko, znajdź Ty mu dom blisko Ciebie, będzie miała Liz przyjaciela a Ty - Ryjka na oku ... Quote
zerduszko Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Do przyjaciela Liz to mu dużo brakuje. A na oku nie chcę go mieć, nie mogłabym patrzeć, jak ludzie popsują tak dobrze rokującego psa :p Jednego już mam i mi wystarczy ;) I nie napisałam tego tekstu, ale dziś nadrobię. Sporo pracujemy i doszliśmy już do 25 minut ciszy :lol: Zobaczymy jak dziś. Jak ja oddam psa nad którym tyle się napracowałam? ;) Quote
zerduszko Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Do tego co zawsze, nie lubię być dt :( Nie lubię ich oddawać :( Quote
malawaszka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='zerduszko']Do tego co zawsze, nie lubię być dt :( Nie lubię ich oddawać :([/QUOTE] a kto lubi :( ale czego ryczysz już? są chętni? Quote
zerduszko Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='malawaszka']a kto lubi :( ale czego ryczysz już? są chętni?[/QUOTE] Nie ma :D Ale czuję, że mi będzie b.b.b.b. ciężko. Z dnia na dzień jest coraz gorzej, więc mogliby już być. To powinno być tak, że ktoś mi powinien zasponsorować dom, utrzymywać nas i nie musiałabym się rozstawać z żadnym :lol: Z tych najukochańszych oczywiście ;) Quote
wilczy zew Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='zerduszko'] To powinno być tak, że ktoś mi powinien zasponsorować dom, utrzymywać nas i nie musiałabym się rozstawać z żadnym :lol: Z tych najukochańszych oczywiście ;)[/QUOTE] popieram!!!! Quote
zerduszko Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Ryjek potrafi już 1-2h wytrzymać w ciszy. A może więcej? Mądry chłopak :) A tymczasem, zapraszam na bazarek na Ryjka, proszę o podnoszenie http://www.dogomania.pl/threads/221280-Ciuchowisko-dla-dziewczyn-i-kobiet-na-mojego-tymczasa-do-29.01.2012-g.22 Quote
sylwija Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 a ja z bazarku, tutaj zajrzałam, bo Ryjek jest niebywale przystojny :) Quote
zerduszko Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 sylwija napisał(a):a ja z bazarku, tutaj zajrzałam, bo Ryjek jest niebywale przystojny :) Przystojny, mądry i do wzięcia. Dobra partia :D Quote
Jasza Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 To pokazuj się na pierwszej Ryjku :-)! (P.S. Imię ma boskie). Quote
zerduszko Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Mi się to imię nie podoba :lol: Ryjek jest rezolutny chłopina, zawsze w nocy uskutecznia wędrówki, na które ja nie mam cierpliwości ;) Jedna noc w klatce i już sam idzie spać do swojej budki, dzięki czemu może mnie budzić buziakiem, wskakując do łóżka jak tylko usłyszy budzik ;) Quote
Agucha Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 zerduszko napisał(a):Ryjek potrafi już 1-2h wytrzymać w ciszy. A może więcej? Mądry chłopak :) A tymczasem, zapraszam na bazarek na Ryjka, proszę o podnoszenie http://www.dogomania.pl/threads/221280-Ciuchowisko-dla-dziewczyn-i-kobiet-na-mojego-tymczasa-do-29.01.2012-g.22 A ja nic nie wiem?? Quote
zerduszko Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Agucha napisał(a):A ja nic nie wiem?? Ty mnie ostatnio też o niczym nie informujesz :D ;) Quote
Agucha Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 zerduszko napisał(a):Ty mnie ostatnio też o niczym nie informujesz :D ;) Ot, Zaraza jaka! :mad: Quote
Recommended Posts