Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']a super im razem bo widać że Liz to panna delikatniejsze rysy ma a Ryjec ma takie już bardziej męskie :D[/QUOTE]
No dokładnie... dlatego wszyscy ich biorą za jedną rasę, bo mimo iż się różnią, to tak odpowiednio płciowo ;)
[quote name='Jasza']Napisz mi szybko Zerduszko, jak Ty to robisz, że on nie tyje ;-)[/QUOTE]
Na razie to co on robi, ze nie tyje ;) Nie ma w tym mojego udziału.

Dziś byłam z nim na indywidualnym spacerze, w celu nauki chodzenia bez smyczy. Idealnie mu szło. Spotkaliśmy suczki Aguchy, ładnie się z dziewczynami przywitał, ale poszedł za mną :)

Posted

[quote name='Jasza']Pocieszam się zatem, że w tyciu Miśki też mojego udziału nie ma...:diabloti:
Hmmm, też sie tak pocieszam. Aczkolwiek... ;)
[quote name='Jasza']Mały już ogłaszany?
Nie jest, nie ma tekstu. Nie wiem co pisać o tym wyciu :shake: Zaraz coś spłodzę.
[quote name='Nat - Mare']Kiedy Ryjek był jeszcze w schronisku zrobiłam mu tablicę, teraz wyedytowałam i wygląda tak:
http://tablica.pl/oferta/szczeniak-ryjek-pokochaj-mnie-IDoVbd.html
Czy może być? :)
Trzeba będzie zmienić ten tekst... jak już napiszę nowy ;)

Posted

Do przyjaciela Liz to mu dużo brakuje. A na oku nie chcę go mieć, nie mogłabym patrzeć, jak ludzie popsują tak dobrze rokującego psa :p Jednego już mam i mi wystarczy ;) I nie napisałam tego tekstu, ale dziś nadrobię.

Sporo pracujemy i doszliśmy już do 25 minut ciszy :lol: Zobaczymy jak dziś. Jak ja oddam psa nad którym tyle się napracowałam? ;)

Posted

[quote name='malawaszka']a kto lubi :( ale czego ryczysz już? są chętni?[/QUOTE]
Nie ma :D Ale czuję, że mi będzie b.b.b.b. ciężko. Z dnia na dzień jest coraz gorzej, więc mogliby już być.

To powinno być tak, że ktoś mi powinien zasponsorować dom, utrzymywać nas i nie musiałabym się rozstawać z żadnym :lol: Z tych najukochańszych oczywiście ;)

Posted

[quote name='zerduszko']

To powinno być tak, że ktoś mi powinien zasponsorować dom, utrzymywać nas i nie musiałabym się rozstawać z żadnym :lol: Z tych najukochańszych oczywiście ;)[/QUOTE]

popieram!!!!

Posted

Mi się to imię nie podoba :lol:

Ryjek jest rezolutny chłopina, zawsze w nocy uskutecznia wędrówki, na które ja nie mam cierpliwości ;) Jedna noc w klatce i już sam idzie spać do swojej budki, dzięki czemu może mnie budzić buziakiem, wskakując do łóżka jak tylko usłyszy budzik ;)