Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli chodzi o mnie to ja tylko wyraziłam obawę o maluchy w drodze....ale jezeli osoby, które mają doświadczenie wypowiadają się, że ok to ja nie widze problemu....

gorszy problem pewnie będzie z samym transportem...ja niestety...nie jestem w stanie dołozyć się finansowo...z własnych pieniędzy założyłam transport Julka i tez jakoś jeszcze się nie uzbierało...:oops:

Posted

wiem, że jestem upierdliwa nieco :cool3:, ale wiadomo coś?
wystawiam ją cały czas na allegro, skończyła się kolejna aukcja, wystawiać ją? czy poczekać aż odchowa szczeniorki, czy może ze szczeniorkami aukcję zrobić? dajcie znać...

Posted

ta sa dwie dziewczynki i jeden chlopaczek. Wielkosci wiekszego chomika lub malej swinki morskiej . Mona jest bardzo zywiolowa, uwielbia ganiac z innymi psiakami. To chyba jej pierwszy miot, bo ma jeszcze bardzo szczeniackie zachowanie, ale dzieci bardzo broni i zadnemu psu sie nie pozwala zblizyc. Do ludzi ma wielkie zaufanie i pozwala szczeniaczki na rece brac. Maluchy sa bardzo dobrze odzywione, prawdziwe kulki, wciaz leza przy cycku i ciagna. :lol:

Posted

jeszcze troche za wczesnie, maluchy musza jeszcze co najmniej z 5 tygodni z mama zostac.. A o domki sie nie martwcie,w tym juz moja glowa, ze je znajda.:evil_lol:

Posted

Dobrze to juz nie będe za mocno się martwić (tylko trochę), ale kciuki będe trzymac za powodzenie Mony i dogodzieci...:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

Kochani, Troche wiadomosci o Monie i maluchach. Mona jest kochanym psiakiem, Mona biega juz bez smyczy, bardzo trzyma sie Michaeli, uwielbia ganiac, biegac, ale jest tez bardzo dobra mamusia. Nigdy zbyt daleko sie od maluchow nie oddala, i gdy te zapiszcza, zaraz leci z powrotem. Bardzo sie slucha i reaguje na swoje imie Mona. Maluchy sa slodkie i bardzo grubasne. jedna z tych dziewczynek, to by tylko przy cycku wisiala, tak samo ten chlopaczek. Zostal nazwany Buda, ta grubaska Treczi, a ta najmniejsza, najdrobniejsza, to Kama. Na sobote mam obiecane zdjecia i przypuszczam, ze domkow nie bedziemy dlugo szukali, gdyz juz do Michaeli przychodza ludzie i sie o te maluchy pytaja. Mona bedzie tez idealnym towarzyszem dla mlodszej rodziny. Mona dostaje 5 razy dziennie jesc, troche przytyla, ale niezbyt duzo. Maluchy wszystko z niej ciagna. Mona jest mlodziutka, chyba kjescze roku nie ma. Dzis ogladala je wetka i byla zachwycona ta rodzinka. Treczi dostaje juz zabki.

Posted

Brawo piękności ostródzkie - tak trzymać...

I nareszcie Mona jest po tylu cierpieniach szczęśliwa... Nareszcie... Pajuniu nie wiem, jak dziękować...za Twoją pomoc i serce...

Uwierzyłam, że wszystko jest możliwe i nie ma rzeczy bez znaczenia...