Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może jak spadnie śnieg, to uda się zrobić ładniejsze, jaśniejsze zdjęcia, bo teraz od rana do wieczora panuje półmrok, chmury są jak z ołowiu. Ech, paskudny ten styczeń!

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest dom,który chce Lina...:) Pan przyjedzie w niedzielę do schronu poznać psiaka i ...zobaczymy-jest z woj.podkarpackiego...

Szczegóły-jutro.

Wysyłam Panu link do Linowego wątku...

Posted

[quote name='jostel5']Jest dom,który chce Lina...:) Pan przyjedzie w niedzielę do schronu poznać psiaka i ...zobaczymy-jest z woj.podkarpackiego...

Szczegóły-jutro.

Wysyłam Panu link do Linowego wątku...[/QUOTE]

Nareszcie dobra wiadomość :) to czekamy z niecierpliwością na efekty wizyty.

Posted

[quote name='Gapka']Witam Wszystkich na wątku Lino! Mam dzisiaj zrobić wizytę przedadopcyjną.Jadę ok.11.Trzymajcie kciuki!:)))[/QUOTE]

Witaj,Gapko....:)

Rozmawiałyśmy rano....:) Czekam na info od Ciebie!:) No i zaciskam kciuki za ...Pana i Jego Rodzinę!:) Niech okażą się Linolubni i odpowiedzialni!:)

Posted

Dom z ogłoszeń.:)

Jest już po wizycie,wszystko w jak najlepszym porządku.Gapka jest bardzo odpowiedzialną osobą,więc ostrzegła Państwa o wszystkim,co może się zdarzyć w przypadku adopcji psa ze schronu-tu ważnym elementem jest też odległość.Pan i Jego Mama bardzo Lina chcą,Tato-też,ale w czasie wizyty nie było go w domu.Kiedy wróci z pracy,przedyskutują jeszcze raz adopcję Lina (biorąc pod uwagę wszystkie "za" i "przeciw") i podejmą ostateczną decyzję.Gdyby była na TAK,na pewno będę jutro w schronie....:)

Posted

Decyzja zapadła,Państwo przedyskutowali i cała Rodzina chce dać Linusiowi dom....!:)

No to jutro jadę do schronu,by poznać Pańcia,porozmawiać z Nim jeszcze ,wimiziać na pożegnanie Lina.
Pan psiaka ma zarejestrować się na DGM i pisać nam,co i jak u chłopaka.:)

Aha,Lino będzie mieszkał na pierwszym piętrze,nigdy nie będzie zostawał sam,w domu nie ma innych zwierząt,są za to trzy psiolubne,dorosłe osoby .Bywa w nim też często dziewczyna Pańcia,która ma psiakowi udostępniać swój duży ogród do pobiegania.

Lino zamieszka w Krośnie w woj.podkarpackim-blisko Rzeszowa.

Dziękuję bardzo wszystkim,którzy tak bardzo zaangażowali się w szukanie psiakowi domu,zaciskali kciuki,myśleli o nim cieplutko!:loveu::loveu::loveu:

Jestem szczęśliwa!

Posted

Czyli jednym słowem domek idealny!! :multi::multi::multi:
Nawet nie wiesz Jolu jak ja się cieszę...dzisiaj cały dzień nie mogłam usiedzieć na miejscu bo się zastanawiałam co z tym naszym Linem :loveu:

P.S. Mam nadzieję że niedługo i Tina będzie miała tyle szczęścia.

Posted

Byłam dzisiaj u Lina. On uwielbia ludzi. Parzył na mnie spod tej swojej grzyweczki śmiejącymi się oczyma i cieszył się, że w końcu człowiek do niego podszedł.
To przeuroczy psiak. Jak go Pańciostwo zobaczą na żywo, to będą szczęśliwi, że właśnie jego wybrali.
Bardzo, bardzo się cieszę, że od jutra Lino nie będzie musiał tęsknić za bliskością człowieka i zza krat błagać o chwilę zainteresowania.

Posted

Pan przyjedzie po Lina jutro około 12-tej....Jest chyba bardzo przejęty swoim niespodziewanym "ojcostwem",przynajmniej tak mi brzmi...;) Bo tempo jest nieprawdopodobne-wczoraj późnym wieczorem natknął się na ogłoszenia Lina....:)