Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

As_ko,dostałam o Dogo07 wiadomość,że pan z FB przeznaczył jednak swoje 70 zł na potrzeby innego kudłaczka,dlatego odeślij mu te pieniądze.A resztę do mnie-Greta i Joker z radością się nimi podzielą.

Lino,no! Pamietaj-grzecznie!;)

Posted

Dzisiaj będąc w pracy (jadąc "L") zobaczyłam na spacerze Lino z Rafałem i Pauliną.Odsunęłam szybę i zawołałam LINO! a on podszedł,powąchał moją rękę-ucieszył się,pogłaskałam go i poszedł dalej...wyglądał na bardzo zadowolonego:) Fajny psiak:)

Posted

Gapka napisał(a):
Dzisiaj będąc w pracy (jadąc "L") zobaczyłam na spacerze Lino z Rafałem i Pauliną.Odsunęłam szybę i zawołałam LINO! a on podszedł,powąchał moją rękę-ucieszył się,pogłaskałam go i poszedł dalej...wyglądał na bardzo zadowolonego:) Fajny psiak:)

Oby więcej takich pozytywnych wiadomości :)

Posted

arabiansaneta napisał(a):
Sorki, ze offuje, ale dawno nie było żadnych wiadomości od Żaby. Masz może kontakt z jej Pańcia?

Mam stały kontakt....:) Wieczorkiem napiszę o suczynie na jej wątku.:)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Gapka']Wczoraj spotkałam Rafała z Linem na spacerze.Wszystko ok! :))) Suuuper![/QUOTE]

Nawet nie wiesz,jak bardzo się cieszę!:)

Lino-jak widać- potrzebował czasu ! No i ogarnął się w "ustawowym" terminie-na szczęście!:)

• 2 months later...
Posted

Rozmawiałam z Rafałem,czyli Pańciem Lina.:)

Psiuk jest już zupełnie udomowiony i "u siebie".
Okropnie traci sierść,więc jest skrupulatnie wyczesywany.Strzyżenia nie będzie,bo "szkoda tak ślicznego futerka"!:)

Cieszę się bardzo,że wszystko tak dobrze się skończyło!:)

I jeszcze jedna "formalność" finansowa.Na konto As_ko przyszło od p. Ewy (znajomej Gapki) 70 zł na potrzeby Lina.Psiak już nie potrzebuje tych pieniędzy,czy możemy zatem przekazać je jakiejś naszej chorej bidzie?Rexowi,który czeka na poważny zabieg i bardzo cierpi albo malutkiej Kajce,którą też czeka operacja łapki albo....Jest ich wiele!

• 2 weeks later...
Posted

Myślę,że moja koleżanka Ewa nie będzie miała nic przeciwko...;) Ona pewno nie wie,że Lino ma już dom i dlatego wysyła pieniązki dla Lino...