Onaa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 On tylko kudłate. Oczywiście podam potrzebujące pieski. Quote
Gapka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Błagam zajrzyjcie!!! http://www.dogomania.pl/threads/222285-pies-i-za-ma%C5%82a-buda-na-dworze-przy-20-st.-zmar%C5%82-opiekun-KROSNO Quote
jostel5 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 As_ko,dostałam o Dogo07 wiadomość,że pan z FB przeznaczył jednak swoje 70 zł na potrzeby innego kudłaczka,dlatego odeślij mu te pieniądze.A resztę do mnie-Greta i Joker z radością się nimi podzielą. Lino,no! Pamietaj-grzecznie!;) Quote
as_ko Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Przelewy poszły. 70zł zwróciłam p. Bartoszowi 260zł poszło na konto Jostel5 Quote
jostel5 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 as_ko napisał(a):Przelewy poszły. 70zł zwróciłam p. Bartoszowi 260zł poszło na konto Jostel5 Dziękuję,Asiu! To co? 130 zł-dla Grety i 130-dla Jokera??? Quote
Gapka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Dzisiaj będąc w pracy (jadąc "L") zobaczyłam na spacerze Lino z Rafałem i Pauliną.Odsunęłam szybę i zawołałam LINO! a on podszedł,powąchał moją rękę-ucieszył się,pogłaskałam go i poszedł dalej...wyglądał na bardzo zadowolonego:) Fajny psiak:) Quote
as_ko Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Gapka napisał(a):Dzisiaj będąc w pracy (jadąc "L") zobaczyłam na spacerze Lino z Rafałem i Pauliną.Odsunęłam szybę i zawołałam LINO! a on podszedł,powąchał moją rękę-ucieszył się,pogłaskałam go i poszedł dalej...wyglądał na bardzo zadowolonego:) Fajny psiak:) Oby więcej takich pozytywnych wiadomości :) Quote
arabiansaneta Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Sorki, ze offuje, ale dawno nie było żadnych wiadomości od Żaby. Masz może kontakt z jej Pańcia? Quote
jostel5 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 arabiansaneta napisał(a):Sorki, ze offuje, ale dawno nie było żadnych wiadomości od Żaby. Masz może kontakt z jej Pańcia? Mam stały kontakt....:) Wieczorkiem napiszę o suczynie na jej wątku.:) Quote
Gapka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Wczoraj spotkałam Rafała z Linem na spacerze.Wszystko ok! :))) Suuuper! Quote
jostel5 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Gapka']Wczoraj spotkałam Rafała z Linem na spacerze.Wszystko ok! :))) Suuuper![/QUOTE] Nawet nie wiesz,jak bardzo się cieszę!:) Lino-jak widać- potrzebował czasu ! No i ogarnął się w "ustawowym" terminie-na szczęście!:) Quote
jostel5 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Rozmawiałam z Rafałem,czyli Pańciem Lina.:) Psiuk jest już zupełnie udomowiony i "u siebie". Okropnie traci sierść,więc jest skrupulatnie wyczesywany.Strzyżenia nie będzie,bo "szkoda tak ślicznego futerka"!:) Cieszę się bardzo,że wszystko tak dobrze się skończyło!:) I jeszcze jedna "formalność" finansowa.Na konto As_ko przyszło od p. Ewy (znajomej Gapki) 70 zł na potrzeby Lina.Psiak już nie potrzebuje tych pieniędzy,czy możemy zatem przekazać je jakiejś naszej chorej bidzie?Rexowi,który czeka na poważny zabieg i bardzo cierpi albo malutkiej Kajce,którą też czeka operacja łapki albo....Jest ich wiele! Quote
Gapka Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Myślę,że moja koleżanka Ewa nie będzie miała nic przeciwko...;) Ona pewno nie wie,że Lino ma już dom i dlatego wysyła pieniązki dla Lino... Quote
jostel5 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Pewnie wie...:) Wysłała raz,chwilę przed tym,gdy Rafał stwierdził,że pies zostaje i niepotrzebna mu pomoc behawiora.:) Quote
Recommended Posts