kasiask Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 (edited) [quote name='Roszpunka']Kasiu, jak ręka Maksa?[/QUOTE] Przez pierwsze trzy dni robiłam opatrunki z maścią z antybiotykiem. A potem tak ładnie zaczęło się goić, że zostawiłam samo i teraz ma jeszcze resztki strupka. Wygląda na to, że wszystko ok. Natomiast znajomej, którą ugryzł pies na wakacjach - tyle, że to był jakiś obcy - i ona sama to leczyła i nie pojechała do szpitala - to po miesiącu rany się otworzyły i teraz chodzi do chirurga na czyszczenie ran i zastrzyki przeciwko wściekliźnie! Mam nadzieję, że u nas tak nie będzie.:) A Kikuś po fajnych wakacjach teraz ma ciężko, bo wpadliśmy w taki szkolny młyn, że nie ma dla niej wiele czasu. Dużo siedzi sama w domu i śpi, a potem wszystkich zmusza do zabawy piłką. W ogóle zrobiła się bardzo kontaktowa. Nie znasz jej takiej. :) Podchodzi, trąca nosem, łapą zaczepie, wskakuje na kolana przednimi łapami, a jak czegoś bardzo chce, to znacząco warczy i szczeka. :)) Edited September 22, 2012 by kasiask Quote
kasiask Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 A to z dzisiejszego spaceru. Takiej tez jej chyba nie znacie. :)) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kasiask Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Ona na tym spacerze to nieźle rozrabiała - wytarzała się w czymś, jakimś piknikującym ludziom coś wyżarła, a dziecku ukradła patyk - ten z którym ma to wściekłe zdjęcie. :)) Quote
kasiask Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 A to zdjęcia z dzisiejszego spaceru. Czy ktoś je jeszcze ogląda poza mną? :)) Uploaded with ImageShack.us Quote
Martika&Aischa Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 śliczna panienka :) i przepiękne zdjęcia :) radość na pycholu bezcenna :lol: Quote
Ziutka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Oglądamy....ale się nie ujawniamy :eviltong: Quote
kasiask Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Kika pozdrawia tych, którzy jeszcze czasami tutaj zaglądają! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Nutusia Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Urocze pozdrowienia - dziękujemy i również pozdrawiamy :) Quote
Incia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Pozdrowionka dla Kikusławy i Jej Rodzinki! Quote
kasiask Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Ale sobie dzisiaj pobiegałam!! :)0 Teraz śpię, bo się zmęczyłam. Pogoniłam wszystkie spotkane ptaki, biegałam za patykiem i bawiłam się z nowymi kolegami. :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kasiask Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Kikusia wszystko potrafi, bo to bardzo mądry pies jest. Tylko musi chcieć, bo jak nie chce, to wygląda na najgłupszego psa pod słońcem. :)) Quote
Nutusia Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Dla pocieszenia dodam, że większość za znanych mi psów jest baaaaaaardzo podobna do opisu powyżej - np. moich obecnie 6! ;) Quote
kasiask Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 A kuku!!! Gdzie jest Kikusia?? :))) Uploaded with ImageShack.us Quote
Luna14 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Piękna dziewczyna i mądra ale tylko dla tego bo ma mądrych muszkietrów i panią koło siebie :loveu: Quote
Incia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Komu pomidorki, komu? Zapraszam na ekspresowy bazar ekologiczny: http://www.dogomania.pl/forum/thread...dz-23%21%21%21 Quote
kasiask Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Kika życzy Wesołych Świąt!! :)) URL=http://imageshack.us/photo/my-images/267/kikawigilijna.jpg/] Uploaded with ImageShack.us Quote
Nutusia Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Kikuniu - dziękujemy! I wszystkim innym psiaczkom życzymy, by znalazły tak cudowne domki, jaki Ty masz :) Quote
kasiask Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Kika świąteczna. :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Roszpunka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Kasiu, Kikuniu - wybaczcie moją tak długą nieobecność na wątku... Napatrzeć się nie mogę na szczęśliwe pyszczydło Kiki :loveu: Czy mogła sobie wymarzyć lepszy DOM, kiedy leżała zmarznięta w stercie liści? Czy ja mogłam jej wymarzyć lepszych LUDZI, kiedy zabierałam ją przerażoną, z zaropiałymi oczkami w podróż w nieznane, bez konkretnego planu, bez pomysłu co dalej? Dziękuję z całego serca - wszystkim, którzy pomogli ją uratować, opiekowali się nią osobiście albo wsparli finansowo, trzymali kciuki za szczęśliwe zakończenie. I Tobie Kasiu, Twoim mężczyznom - za serce i za stworzenie temu wspaniałemu psu miejsca o jakim śnią bezdomniaki na ulicach i w schroniskach. Quote
kasiask Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Roszpunko Kochana! Odezwałaś się w końcu!! Już się zaczęłam martwić o Ciebie i nawet dzwonić chciałam, ale te dni tak uciekają, że aż strach! A czy Ty wiesz, że 15 stycznia minie rok, jak Kikusia jest z nami???? :)) Quote
Recommended Posts