Tola Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Toska wciąż prosi o pomoc w szukaniu domu - tego jedynego. Quote
DONnka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Pracujemy nad domkiem :) Dziś będę znowu dzwonić w tej sprawie :) Trzymajcie kciuki :) Tamten domek z sunią jamniczką, o którym pisałam cioci Toli na PW na razie odłożył decyzję o adopcji, ale całkiem nie zrezygnował. Nawet jeśli nie Tosca, to inna bida skorzysta, bo domek wydaje się świetny Quote
Tola Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 DONnka napisał(a):Pracujemy nad domkiem :) Dziś będę znowu dzwonić w tej sprawie :) Trzymajcie kciuki :) Tamten domek z sunią jamniczką, o którym pisałam cioci Toli na PW na razie odłożył decyzję o adopcji, ale całkiem nie zrezygnował. Nawet jeśli nie Tosca, to inna bida skorzysta, bo domek wydaje się świetny To wciąz trzymamy kciuki! Dzieki za starania:) Wczoraj napisala do mnie pani od beki; rozmawiałysmy wieczorem, ale chyba nic z tego nie będzie - pani nie jest jeszcze zdecydowana na adopcję psa. Quote
Tola Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='Havanka']http://tablica.pl/oferta/apel-wolanie-o-pomoc-dla-toski--IDAqFB.html http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Apel-wolanie-o-pomoc-dla-Toski-W0QQAdIdZ340524709 Kto może pomóc i zrobić wydarzenie na FB ? Mozna skorzystac z tresci zacytowanych ogłoszeń... Quote
DONnka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='DONnka']Pracujemy nad domkiem :) Dziś będę znowu dzwonić w tej sprawie :) Trzymajcie kciuki :) Tamten domek z sunią jamniczką, o którym pisałam cioci Toli na PW na razie odłożył decyzję o adopcji, ale całkiem nie zrezygnował. Nawet jeśli nie Tosca, to inna bida skorzysta, bo domek wydaje się świetny Dzwoniłam i długo rozmawiałam, ale niestety i ten domek odpada na razie :shake: Fb mogę zrobić dziś wieczorem :) Ale myślę, że potrzebna będzie akcja ogłoszeniowa na szerszą skalę Ciotka Hitoshi robiła 130 ogłoszeń za 20 zł Może warto się zastanowić Ja dorzucę 5 zł, więcej teraz nie dam rady, bo mam kupę stałych deklaracji i innych zobowiązań Quote
bela51 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ja tez dorzuce 5 zl, trzeba tylko napisac tekst i juz złozyc zamowienie. Quote
Tola Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='DONnka']Dzwoniłam i długo rozmawiałam, ale niestety i ten domek odpada na razie :shake: Fb mogę zrobić dziś wieczorem :) Ale myślę, że potrzebna będzie akcja ogłoszeniowa na szerszą skalę Ciotka Hitoshi robiła 130 ogłoszeń za 20 zł Może warto się zastanowić Ja dorzucę 5 zł, więcej teraz nie dam rady, bo mam kupę stałych deklaracji i innych zobowiązań [quote name='bela51']Ja tez dorzuce 5 zl, trzeba tylko napisac tekst i juz złozyc zamowienie. Bardzo dziękuję:) To ja z zadra dorzucimy resztę:) Czy jest wątek, gdzie mozna zamówic te ogłoszenia, czy mam napisac pv do Hitoshi? Quote
DONnka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Tola napisał(a):Bardzo dziękuję:) To ja z zadra dorzucimy resztę:) Czy jest wątek, gdzie mozna zamówic te ogłoszenia, czy mam napisac pv do Hitoshi? Ja kontaktowałam się z Hitoshi na PW Dajcie namiary, to wpłacę tego piątaka :):):) Quote
Weimaromaniaczka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Dokładam tą brakującą dyszke do ogłoszeń. Mam tylko pytanko,czy mogę ją przesłać listownie,bo na razie innej możliwości ni mam :-( Jeśli taka opcja wchodzi w rachubę to prosiła bym o namiary na PW Quote
DONnka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Wydarzenie Toski na fb zrobione :) http://www.facebook.com/events/160759664030980/ Udostępniajcie i rozsyłajcie Quote
zadra Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 DONnka napisał(a):Ja kontaktowałam się z Hitoshi na PW Dajcie namiary, to wpłacę tego piątaka :):):) Bardzo dziekujemy! Proponuję pieniadze wyslać bezpostednio do Hitoshi.Nie ma sensu przelewac ich z konta na konto. Quote
zadra Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Weimaromaniaczka napisał(a):Dokładam tą brakującą dyszke do ogłoszeń. Mam tylko pytanko,czy mogę ją przesłać listownie,bo na razie innej możliwości ni mam :-( Jeśli taka opcja wchodzi w rachubę to prosiła bym o namiary na PW Dzięki!!! Proszę ,wyślij pieniądze bezposrednio do Hitoshi. Quote
joteska Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 oby w ogłoszenia przyniosły suni domek:modla: a jak ona sie miewa? polepszył się trochę stan psychiczny? Quote
DONnka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 zadra napisał(a):Bardzo dziekujemy! Proponuję pieniadze wyslać bezpostednio do Hitoshi.Nie ma sensu przelewac ich z konta na konto. Cioteczki, Hitoshi nie odpowiada :shake: Sprawdziłam, że logowała się ostatnio na dogo 3 grudnia :shake: Napisałam do Niej jeszcze maila z zapytaniem czy zrobi dla Toski ten mega pakiet. Jeśli do jutra nie odpowie, to trzeba będzie szukać jakiegoś bazarku Quote
Tola Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='DONnka']Cioteczki, Hitoshi nie odpowiada :shake: Sprawdziłam, że logowała się ostatnio na dogo 3 grudnia :shake: Napisałam do Niej jeszcze maila z zapytaniem czy zrobi dla Toski ten mega pakiet. Jeśli do jutra nie odpowie, to trzeba będzie szukać jakiegoś bazarku No nic - jeszcze chwilkę poczekajmy... A ja poproszę kogos o allegro [quote name='DONnka']Wydarzenie Toski na fb zrobione :) http://www.facebook.com/events/160759664030980/ Udostępniajcie i rozsyłajcie Bardzo dziękujemy! [quote name='joteska']oby w ogłoszenia przyniosły suni domek:modla: a jak ona sie miewa? polepszył się trochę stan psychiczny? Sunia jest trochę zywsza, nie tak osowiała, ale ten ogromny smutek w oczach pozostał:( Quote
DONnka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Na wydarzeniu Toski na fb obecnych jest 36 osób :) Blisko 600 osób jest już zaproszonych :) Oby ktoś wypatrzył bidulę :modla: Quote
Tola Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 DONnka napisał(a):Na wydarzeniu Toski na fb obecnych jest 36 osób :) Blisko 600 osób jest już zaproszonych :) Oby ktoś wypatrzył bidulę :modla: Czarujmy Cioteczki, czarujmy - to ten magiczny czas.... Quote
Energy Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Tola napisał(a):Czarujmy Cioteczki, czarujmy - to ten magiczny czas.... :ghost_2: Czarujmy!!! Quote
Havanka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Tola napisał(a):Czarujmy Cioteczki, czarujmy - to ten magiczny czas.... Oczywiście, że czarujemy i kciukamy ze wszystkich sił ! Quote
wapiszon Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Czarujemy , czarujemy :) Słoneczko, życzę znalezienie nowego domku a Cioteczkom szczęśliwego Nowego Roku:) Quote
zadra Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 DONnka napisał(a):Na wydarzeniu Toski na fb obecnych jest 36 osób :) Blisko 600 osób jest już zaproszonych :) Oby ktoś wypatrzył bidulę :modla: Wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!! Quote
wolf122 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Podniesiemy,a nuż ktoś dojrzy:crazyeye: Quote
Recommended Posts