Bodziulka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Aganiok napisał(a):W pełni się zgadzam ;] ale nie praktykuję raz przyszłam do pracy z królikiem ale mój ówczesny szef chciał zrobić z niego pasztet :angryy: :evil_lol: ja mam psiarzy w pracy, tylko do budynku administrator chyba zabronił wprowadzania zwierząt :roll: tak to byśmy mieli w pokoju carne corso, bernardyna, astka no i może kiedyś boksia... Quote
marlena.gda Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Zdjęcia Gordonka wstawimy wieczorem. A nas też ścigał pan z ochrony ale Misio jakby wiedział i boczkiem, tylnym wyjściem przemykaliśmy. Karuś dziś jedzie na krótkie wczasy do lasu, tam jest ogrodzony teren więc dziewczyny spróbuja go zwolnić ze smyczy - dotychczas miały trochę stracha. Quote
Bodziulka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 A Karuś będzie chipowany? Bo wiem, że w Trójmieście jest jakiś program chipowania, i znacznie lepiej to funkcjonuje, niż u nas ;) Baw się Karusiu dobrze i grzecznie wróć na wołanie :) Quote
Bodziulka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Kubki już są u mnie, Marlena, zaraz Ci wyślę pw (prywtną wiadomość) z informacjami, co dalej ;) Quote
marlena.gda Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Bodziulka przepraszam ale pieniadze prześlę w środę - nie mogłam wcześniej dotrzeć na pocztę a przez te gromy i błyskawice cały czas coś u nas się dzieje z internetem więc poczta najpewniesza - jutro na 100%. Karuś z lasu wrócił bardzo zmęczony, chodził bez smyczy i pilnował się. Nowe zdjęcia w przyszłym tygodniu - pancia zapomniała zabrać z lasu aparatu. A Gordonka zdjęcia też w sobotę - bo ja znowu sama jestem a moje umiejętności są żadne więc bez męża nic nie zdziałam Jutro spodziewam się gościa z Warszawy - kudłaty i przyjeżdża na noc. Quote
Bodziulka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Spokojnie, nie pali się ;) Ja dopiero dzisiaj dostałam kartony do wysyłek - i się okazało, że się rąbnęłam w obliczeniach długości boków kartonów :evil_lol: i zamówiłam za małe do wysyłek większych paczek (po kilka kubków) :oops: ale potrzeba matką wynalazków, a jak wiadomo taśma klejąca jest dobra na wszystko, i paczki jutro trafią na pocztę :cool3: Jakto aparat został w lesie, zgubuli go? :crazyeye: :placz: Quote
Bodziulka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69331 zobaczcie jakie fajne cudo ;) będę miałą Bolka (bo tak się nazywa Fafel z breloczka) przy kliczach :evil_lol: Quote
marlena.gda Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 zostawili nie zgubili całe szczęście w domku Quote
Bodziulka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 marlena.gda napisał(a):zostawili nie zgubili całe szczęście w domku uffff :evil_lol: Quote
marlena.gda Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Pieniądze też. A teraz czekam z niecierpliwością na Mopika bedzie u mnie około 22 wieczorem - ugotowane udka z kurczaka już stygną. A jutro Mopik będzie już u nowej Panci. Quote
Bodziulka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 czylki noc spędzi z Gordonem - czy Gordon "na wygnaniu" siedzi ;) Quote
marlena.gda Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Gordon na kanapowym wygnaniu u "Babci" .Mopiczek przyjechał wciągnął trzy miski kurczaczka z symboliczną ilością ryżu, wymizialiśmy się a teraz leży pod biurkiem łepek na mojej noce a jak się schylam to machanie ogonkiem. Jest taki delikatny w porównaniu z Gordonem i bardzo grzeczny ale czuje że noc spędzimy w jednym łóżku bo podczas zwiedzania sypialni bez niczego od razu się na nie wpakował. Quote
deszczowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 a więc to tak? :crazyeye: To ciocia deszczowa się z forum musi wszytskiego dowiadywać? Tropić, niuchać, węszyć jak ten pies? (bo już na wątku Mopika przeczytałam, że się wziął i wyadoptował) :evil_lol: :mad: Asia:boom: :nono: :calus: ale suuuper, że Mopikowi się udało i że pomogliście :multi: :loveu: :sweetCyb: Quote
asiaf1 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 ciociu, trzeba się orientować:evil_lol: dalsze dzieje Mopika w jego wątku. Quote
deszczowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 asiaf1 napisał(a):ciociu, trzeba się orientować:evil_lol: dalsze dzieje Mopika w jego wątku. wiem :angryy: :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 asiaf1 napisał(a):ciociu, trzeba się orientować:evil_lol: dalsze dzieje Mopika w jego wątku. Ja to nawet chyba nie wiedziałam, ze Mopik ma tu swój wątek :eviltong: ;) Ale o domku Mopowym wiedziałam na bieżąco ! :lol: Wielkie dzięki dla Marleny za wszelką pomoc. Tylko zdjęć ciągle nie ma! :placz: :shake: Quote
deszczowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Ja to nawet chyba nie wiedziałam, ze Mopik ma tu swój wątek :eviltong: ;) Ale o domku Mopowym wiedziałam na bieżąco ! :lol: o, nie! :obrazic: :sadCyber: Quote
Ania-Sonia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 deszczowa napisał(a):o, nie! :obrazic: :sadCyber: Ostatnio często kontaktujemy się z Asią w sprawie Muszki. A wieści o domu Mopa to zawsze było takie pocieszenie w tej ciężkiej sytuacji :lol: Obrażalska :eviltong: :evil_lol: ;) Quote
deszczowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 to trochę usprawiedliwia olanie mojej skromnej osoby w przekazaniu mi taaakich wspaniałych wieści, więc łaskawie wybaczam:evil_lol: Quote
marlena.gda Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Po wspólnej nocy odwiozłam Mopiczka do nowego domku - był jescze tochę zakrecony i tupał za mna - ale Pancia jest tak miła,że za chwilę będzie cały jej. Noc spędzaliśmy trochę razem w jednym łóżku ale spało się ciężko bo Mopik cały czas się całuje albo rozkłada się do drapania. Dzięki Wam mimo nieprzyjemności jakie go spotkały to pogodny i wesoły psiak. Cały czas nie wiem jak mozna było go "zgubić". U Panci ma duży dom z jeszcze wiekszym ogrodem a w okrodzie stawik, w którym Mopik ogladał ryby. Pani obiecała, że bedzie się kontaktowac z Asią i zdjęcia też będą. Jak będę coś wiedziała dale bedę pisała na Mopikowej stronie - tu tak z rozpędu. Quote
deszczowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 marlena.gda napisał(a):spało się ciężko bo Mopik cały czas się całuje :diabloti: Quote
Recommended Posts