Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marlena.gda napisał(a):
Chyba znowu zjadło to co napisałam. Bodziulka pewnie, że można wykreślić chyba z tematu. Mam jeszcze prośbę gdzie możemy kupić kubek z Karusiem dla jego Panci.

Jak gdzie ?. Tylko magiczny kubek z Karusiem na aukcjach Bodziulki !!!:evil_lol:

Posted

marlena.gda napisał(a):
Chyba znowu zjadło to co napisałam. Bodziulka pewnie, że można wykreślić chyba z tematu. Mam jeszcze prośbę gdzie możemy kupić kubek z Karusiem dla jego Panci.

Na razie oba są sprzedane, ale z części zysków z nich rozkręcimy dalej akcję kubeczkową (to już chyba 4 zamówienie na kubeczki :cool3:), więc pewnie w przyszłym tygodniu będą na ten temat wieści
czy to miałby być dokładnie taki sam kubeczek, jak był do tej pory na aukcjach, czy może z jakimś innym zdjęciem Karusia?

Posted

Bardzo bym chciała tak sam kubek - bo był bardzo ładny. U Karusia wszystko w porządku, już uczy się naciągać Pancie na różne rzeczy a to spacerek jak on ma ochotę a to coś dobrego. Bardzo nie lubi jak dziewczyny wychodzą do pracy robi ponoć straszne miny - a katalog bokserzych min jest szeroki - więc Panci serce się kroi ale przecież lepiej, że pośpi pare godzin w swoim mieszkanku niż miałby czekać dalej na kogoś kto nie pracuje. Dziewczyny w zaszadzie cały czas po pracy poświęcają jemu - wczoraj zaczeli biegać wieczorem i Karuś ma całkiem niezłą kondycję nie miał ani śladu zadyszki. Coraz bardziej interesuje sie też okolicą i innymi psami - chyba zwyczajnie powoli czuje że jest u siebie.

Posted

marlena.gda napisał(a):
Bardzo bym chciała tak sam kubek - bo był bardzo ładny.

No to będzie taki sam - pewnie w pzyszłym togodniu (albo jak tylko PhotoShop mi ruszy :angryy:), będę robiła tez inne kubki, to i Karusiowy będzie ;)

Donvitow napisał(a):
Supeer. Pisz dalej . Ale do holery częściej.!!!!

Popieram! I fotki by się przydały :evil_lol:

Posted

Dziękujemy za obietnicę kubeczka. Przepraszam jeśli za mało wiadomości ale wierzcie mi, że lepiej trafić nie mógł. Ja nie jestem właścicielką Karusia a lego pancia zajmuje poważne stanowisko i nie ma czasu pisać o nim wiadomości więc to co pisze jest z relacji. Ostatnie zdjęcia są z naszej wizyty u Kara. Obiecujemy że jak tylko będziemy mieli nowe to wstawiamy. Panicie pracują i nie mają w domu komputera a w pracy robienie tego jest niewykonalne. Po powrocie z dziewczyny zajmują się już tylko nim, ma też zorganizowane spacerki w ciągu dnia więc nie siedzi 8 godzn cały czas sam. Nadal jest berdzo grzeczny zaczyna troszkę naciągać na różne rzeczy ale jak słucham z wypowiedzi dziewczyn wcale im to nie przeszkadza. A Bodziulka jak będziesz w Gdańsku to oczywiście serdecznie zapraszamy zajmiemy sie Tobą i zawieziemy do Karusia.

Posted

Karuś w sobote będzie prany i czekają go jescze inne emocje - spotkanie z psem przyjaciółki jego panci - szalonym lobkiem Igorem - miejmy nadzieję ze wszystko bedzie ok. Pancia w razie niebezpieczeństwa ma go bornić własną piersią. Dalej bardzo ładnie siedzi w domku, śpi i wygląda przez okno - dziewczyny przygotowały mu miejse do wyglądania. Wygląda, że jakiś ideał nam się trafił ? Pancia mówi, że podczas zabawy straszny z niego gapcio - gdzie jest ta piłeczka ? Nauczył się też lepiej sdzodzić po schodach - przez pierwsze dni była straszna panika. Pozdrawiamy w przyszłym tygodniu wstawimy nowe zdjęcia i oczywiście wszyscy w poniedziałek rano będziemy siedzieć przed telewizorem!!! Naprawdę nie wiem dziewczyny jak wy to wszystko robicie dla tych psiaków skąd czas energia i jak znosicie to emocjonalnie. Dla mnie ten okres kiedy nie było do końca wiadomo jak będzie z Karusiem był straszny - gotowa byłam w razie niepowodzenia zostawić go u siebie a napewno nie mogłabym go oddać. Pozdrawiamy i dziękujemy!!

Posted

[quote name='marlena.gda']Karuś w sobote będzie prany

wanna - bziiidal ;)

Pancia w razie niebezpieczeństwa ma go bornić własną piersią.

normalka ;)

Wygląda, że jakiś ideał nam się trafił ?

wszystkie boksery to ideały, na ich bokserski sposób ;)

Pozdrawiamy w przyszłym tygodniu wstawimy nowe zdjęcia

fotecki fotecki :loveu:

Dla mnie ten okres kiedy nie było do końca wiadomo jak będzie z Karusiem był straszny

dla nas też ;) zwłaszcza, jak dotarła do nas informacja o prawdopodobnym unicestwieniu drzwi ;)

Posted

marlena.gda napisał(a):
Karuś w sobote będzie prany i czekają go jescze inne emocje - spotkanie z psem przyjaciółki jego panci - szalonym lobkiem Igorem - miejmy nadzieję ze wszystko bedzie ok. Pancia w razie niebezpieczeństwa ma go bornić własną piersią. Dalej bardzo ładnie siedzi w domku, śpi i wygląda przez okno - dziewczyny przygotowały mu miejse do wyglądania. Wygląda, że jakiś ideał nam się trafił ? Pancia mówi, że podczas zabawy straszny z niego gapcio - gdzie jest ta piłeczka ? Nauczył się też lepiej sdzodzić po schodach - przez pierwsze dni była straszna panika. Pozdrawiamy w przyszłym tygodniu wstawimy nowe zdjęcia i oczywiście wszyscy w poniedziałek rano będziemy siedzieć przed telewizorem!!! Naprawdę nie wiem dziewczyny jak wy to wszystko robicie dla tych psiaków skąd czas energia i jak znosicie to emocjonalnie. Dla mnie ten okres kiedy nie było do końca wiadomo jak będzie z Karusiem był straszny - gotowa byłam w razie niepowodzenia zostawić go u siebie a napewno nie mogłabym go oddać. Pozdrawiamy i dziękujemy!!

Tylko spotkanie na łące- duużej. Karo da sobie radę fizycznie a labek w razie czego mu zwieje.Piersi pańcia niech zostawi do innych celów:diabloti: A jak ma stanowisko niech wyda polecenie podwładnym zamontowania kompa w domu by mogła 24 godzny na dobę poświęcić firmie i pracy:evil_lol:

Posted

Do spotkania z Lobkiem nie doszło - ja raczej martwie się o Karusia, bo lobek ciut wyrywny (nie wiem czemu wszyscy mówią o nich jako o łagodnych psach, wszyscy najgorsi wrogowie mojego Gordonka to lobki - przed jednym uciekaliśmy dwa lata spacecerując po naszych polach). Karuś został wykąpany w brodziku, dziewczyny bały się że będzie sie bał prynica więc płukały gąbeczką - żeby sie nie stresował. Teraz jest czysty, błyszczący i pachnący. Rano jak pancie wychodzą jest straszna obraza - siedzi w kojcu i odwraca łepek jak zagadują. Jest coraz odważniejszy na dworze, zaczyna troszkę ciągnąć szczególnie na większej przestrzeni i interesują go koty.

Posted

deszczowa napisał(a):
:loveu:

jak się Karo obraża, znaczy obrósł w piórka i wie, że się go kocha :multi:

czyli robi się z niego typowy bokser :evil_lol:

Marlena, a ile chcecie kubeczków Karusiowych? :cool3: Jeden, dwa... tiry? :evil_lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
czyli robi się z niego typowy bokser :evil_lol:

Marlena, a ile chcecie kubeczków Karusiowych? :cool3: Jeden, dwa... tiry? :evil_lol:

Bodziulka ja poproszę 2...szt.

Bardzo się cieszę, że Karusiowi jest tak dobrze a wszystko to zasługa cioci Marleny, która go wypatrzyła i namówiła Pańcię na tymczas.
Gdyby nie Ty Karuś pewnie siedziałby samotny w swojej klatce:shake:
Serdecznie Ci dziękuję:loveu:

Posted

Poprosimy o 3 kubeczki. I to ja wam mogę dziękować. Cały czas wiedziałam, że już go nie możemy oddać. Najwyżej mąż i mama, która jest zaangażowana w opiekę nad moim demolantem Gordonem by mnie ukatrupiła. Najgorsze w tym wszytkim są emocje, można wykonywać jakieś czynności ale nie da się tego robić przy zwierzakach mechanicznie. W zasadzie każdą akcję szukania domu odchorowuję dosłownie. Karuś jest naprwdę super - dzisiaj zostawił niespodziankę na dywanie panci ale co miał zrobić do ubikacji nie było jak wyjść. Strasznie mu było wstyt miomo, że panicia przekonywała go, że to nie jego wina. Jeszcze raz dziękujemy Wam jak tylko wróci mój mąż wstawimy Karusiowe zdjęcia.