asiaf1 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Tego psiaka przywieźli ponad tydzień temu 2 panowie do lecznicy na Śreniawitów (tam leczą swoje psy). Znaleźli go w Choszczówce. Pies ma kilka lat (przynajmniej na tyle wygląda), był zagłodzony (a właściwie jest) Pies jest bardzo ufny i przyjacielski do ludzi. Zgadza sie z innymi psiakami. Ładnie jeździ samochodem. Jest cudny. Czy ktoś może zna tego psa? Zdjęcia wyszły nie najlepiej bo robiłam je w deszczu. Quote
asiaf1 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 właśnie miałam o to poprosić. Dziękuję! Quote
la_pegaza Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dharma pewnie póżniej wrzuci na adopcyjną bokserów... znowu mamy wysyp bokserów :( Quote
la_pegaza Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 hopaj do góry! gdzie on teraz przebywa?? Quote
Iza i Avanti Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Następna chudzina... Ja już się boję zaglądać na wątki adopcyjne :( :( Quote
asiaf1 Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Boksio ma taką czarną narośl na palcu, wszyscy mówią, zę to prawdopodobnie zmiana nowotworowa:placz: Muszę zrobic mu badania krwi Quote
la_pegaza Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Tego psa znalazł mój Piotrek z kolegą w czasie spaceru z naszymi psami. Jesli potrzebna bedzie jakas pomoc (transport, karma, cokolwiek) to prosze o info! Niestety przygarnac go nie mozemy pokaż się ciotkom, może coś poradzą :Rose: Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Błagamy o domek dla zagubionego boksia :( Quote
asiaf1 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Tego psa znalazł mój Piotrek z kolegą w czasie spaceru z naszymi psami. Jesli potrzebna bedzie jakas pomoc (transport, karma, cokolwiek) to prosze o info! Niestety przygarnac go nie mozemy A czy mogę prosić o jakieś namiary na osoby które go znalazły, być może trzebaby było porozwieszać ogłoszenia, chociaz w lecznicach, które znajdują się w okolicach miejsca znalezienia/ Quote
la_pegaza Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 http://forum.boksery.pl/topics8/bokser-znaleziony-na-choszczowce-vt3845.htm to monika i suki z tego wątku :) Quote
asiaf1 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Wczoraj była u Boksia -nazwałyśmy go Karo weterynarz. Obejrzała go i stwierdziła, że na palcu u nogi o na udzie ma cysty.Nie radziła ich wycinać. Gorsze jest to, że boksiu ma przepuklinę odbytową:placz: Wg jej opinii operacja trj przepulkiny jest sprawą dość skomplikowaną a boksiu nie jest już najmłodszy określiła go na 7 -8 lat Nie bardzo wiem co w tej sytuacji robić? Quote
asiaf1 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Proszę także o pomoc w jego utrzymaniu. Doba to 20 pln:shake: Ja już nie daję rady za zwierzaki u Grażyny płacę ok.2500 PLN a mam jeszcze zwierzaki w innych hotelach. Quote
la_pegaza Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 podnoszę i prosimy o wsparcie :modla: przydałoby się jakieś imię dla niego ;) Quote
la_pegaza Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Karo pokaż się, bo nikt tu nie zagląda :shake: Quote
Recommended Posts