Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marlena.gda']

A tak było fajnie, zupełnie nie wiem dlaczego wyrzucili mnie do ogródka - że troszkę powarczeliśmy na siebie. Miś z okienka.

o nie! to już jest znęcanie się nad biednym boksiem:mad: :diabloti:

Posted

Biedny Gordaś to specjalista od żałosnych min. Mam wrażenie, że po kazdym powrocie od moich rodziców Gordonek coraz bardziej przypomina mojego niezyjącego już jamnika szorstka - pierwszego terrorystę. Troszkę postękam i mam co chcę. Jak przywozimy rano Misia mój tato woła do mamy - wnuczek przyjechał - a jak wiadomo dziadkowie dla wnuczka zrobią wszystko i Miś powoli zdobywa coraz to nowe tereny - systematycznie przejmuje władzę!!

Posted

Pieniadze wysłałam jeszcze raz dziękuję, że mogłam skorzystać z Twojego konta. Mam nadzieję, że z Oskarkiem będzie teraz już tylko lepiej. Czy mozesz mi powiedzieć - do hoteliku nie ma juz powrotu - kategorycznie nie - na żadnych warunkach? Czy raczej to kwestia pieniędzy? Karuś dalej leczy łapkę - jutro idą na kontrolę. Pancia raz i drugi podała do jedzenia mięsko z ryżem a nie z suchym i wygląda na to, że suchy przestał już zupełnie smakować. Przestaje też tak wcześnie wstawać coraz bardziej przystosowuje się do rytmu panującego w domu. W przyszłym tygodniu Karo na wczasach - domeczek,bory tucholskie, jezioro, parówki na śniadanie - tylko ta pogoda. Pzdrowienia dla Asi ma myśleć tylko o sobie - musi myśleć o sobie.

Posted

niestety, to nie kewstia pieniędzy w Otrębusach :shake:

od przyszłego tygodnia ma się pogoda poprawić, przynajmniej tak mówią w telewizorze ;) to Karuś sobie odpocznie od ciężkiego życia w mieście :lol: ;)

Posted

Bo u mnie to jest tak, że na śniadanie jem to, co mam przygotowane na obiad, bo śnaiadanie jest najważniejszym posiłkiem, więc trzeba najwięcej zjeść :evil_lol: na obiad jem kolację, a na kolację śniadanie :lol: i właśnie sobie robiłam kotleta na śniadanie :evil_lol: i się zagapiłam i zrobił się trochę za gorący ;)

Marlena, wysłałam Ci pw (prywatną wiadomość ;)) link do niej albo otworzy Ci się automatycznie, albo na górze strony masz napisane Prywatne Wiadomości, to tam trzeba kliknąć ;)

Karo
http://www.youtube.com/watch?v=Wd7ROT2u4ZY
Gordonek
http://www.youtube.com/watch?v=VfE3zJv15Uk

Posted

to jeszcze nie wszystkie filmiki :diabloti: :razz:

moja najulubieńsza fotka Karuśka :loveu:

tu mnie Ciocia miziała

a tu już terapia odstersowywująca, bo chciałem Gordonowi powiedzieć, co myślę :evil_lol:

a Gordonek sobie słuchał