Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bodziulka']To teraz będą filmiki z momentu, gdy Karusiowi się nie spodobało, że jego Pańcia głaskoli Gordonka :evil_lol:

p.s. dzisiaj do tego wszystkiego udało mi się posprzątać w 2 szafach :evil_lol:

Filmiki super i fajnie że zamieszczasz.

Po co bałaganiłaś we własnych szafach:mad:

Posted

W tych szafach mieszkają karsnale u nas np. notorycznie wynoszą skarpety - zawsze po jednej. Zaraz muszę rozpocząć akcję gotowania mięska dla Gordonka, bo już łypie na mnie że po porannych parówkach należałoby coś więcej zjeść.

Posted

marlena.gda napisał(a):
W tych szafach mieszkają karsnale u nas np. notorycznie wynoszą skarpety - zawsze po jednej. Zaraz muszę rozpocząć akcję gotowania mięska dla Gordonka, bo już łypie na mnie że po porannych parówkach należałoby coś więcej zjeść.

Krasnale są dla dzieci. Sama gubisz skarpetki,a zwalasz na krasnale:shake:
Dzieki za pomoc na Toniu

Posted

Krasnale, krasnoludy, trole, elfy, strzygi i inne są nie tylko dla dzieci - chyba, że mój małożonek już albo jeszcze jest dzieckiem.Nie gubię skarpetek tylko pralka je pożera.
Po prostu nie mogłam czytać o "duchowym wspraciu" i traktować je na równi z realną pomocą. A pozatym - tu się pewnie narażę - MY kobiety - mamy skłonności do doszukiwania się tego czego nie ma, roztrząsania pewnych sytuacji w niekończoność. Może nie wszystkie ale jednak.

Posted

Byłam dziś u Karusia - miły domeczke, jezioro, las i trzy kobiety do obsługiwania.Karuś cieszył się jak najprawdziwszy bokser, kręcił sie podskakiwał, trącał tyłeczkiem i sapał. Dzięki obsłudze Pani - tej od jedzenia - grozi mu, że jeszcze trochę i będzie utyty - jakiś dziwnie kwadratowy się robi. Ale nic dziwnego skoro powietrze tak mu służy, że ponoć cały czas jest głodny a psu się nie odmawia. Zaprzestał też przyjmowani suchego pokarmu - mięsko z ryżem jest dużo lepsze. Jak dziewczyny siedzą w domku to i on nie wychodzi ale posłanko ma ułożone w miejscu pozwalającym obserować całą okolicę. Na noc wedruje z Panciami do sypialni - żeby mu samemu smutno nie było. Jednyny jego głopot to uciążaliwi sąsiedzi. Obok na działce też jest boksio więc lataja przy płocie i wymyślają sobie od najgorszych - ale to ten drugi awanturował się pierwszy. Rano wędrowali na jagody. Tyle relacji z wszasów.

Posted

Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu www.bokserywpotrzebie.pl w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie...

Posted

Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu www.bokserywpotrzebie.pl w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie...

Powiedz tylko co można zrobić. Nie potrafię niestety poruszać się tak sprawnie po forum czyli "trzymać wątki, bazarki, ogłoszenia..." Ale każda napotkana osoba z bokserem albo potencjalny psi maniak jest zawsze poinformowany, że istnieje taka strona. Rozumiem,że pieniądze na konto ogólne podane na stronie czy z jakimś szczególnym dopiskiem?

Posted

jeżeli pieniądze mają być ogólnie na boksery, to w tytule wpisujesz:
Na Boksery
a jeżeli na konkretnego bokserka, to:
Na Boksery - imię boksia

a ja nadal będę czekać na fotki Krusia :loveu: :evil_lol:

Posted

Obiecane foteczki z Karusiowego urlopu

Tak spałem po spacerkach

Karo i Karo to co chcecie? Kto mnie wołał?

Bardzo długo goiła się łapka dlatego na każdym spacerze miałem specjalną skarpetę. Pancie dmuchają na zimne. Teraz już wszystko dobrze i nie potrzebuję opatrunków.

I znowu śpię. Normalnie mam więcej czasu dla siebie a tu spacery, las, grzby, jagody z znowu spacerek...

a tu 3 filmiki:
http://s192.photobucket.com/albums/z91/dukeroger_photo/?action=view&current=fc50fe82.flv

Wybrane te najlepsze, bo wstawianie bardzo długo trwa.
Karo pasący się szczególnie ciekawy.