Donvitow Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Bodziulka']To teraz będą filmiki z momentu, gdy Karusiowi się nie spodobało, że jego Pańcia głaskoli Gordonka :evil_lol: p.s. dzisiaj do tego wszystkiego udało mi się posprzątać w 2 szafach :evil_lol: Filmiki super i fajnie że zamieszczasz. Po co bałaganiłaś we własnych szafach:mad: Quote
Bodziulka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Donvitow napisał(a):Po co bałaganiłaś we własnych szafach:mad: nie bałaganiłam, robiłam rekonesans: co dobre zostaje, co za małe nna bazarek dla Oskarka :evil_lol: Quote
Donvitow Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Bodziulka napisał(a):nie bałaganiłam, robiłam rekonesans: co dobre zostaje, co za małe nna bazarek dla Oskarka :evil_lol: Teraz rozumiem:lol: Quote
marlena.gda Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 W tych szafach mieszkają karsnale u nas np. notorycznie wynoszą skarpety - zawsze po jednej. Zaraz muszę rozpocząć akcję gotowania mięska dla Gordonka, bo już łypie na mnie że po porannych parówkach należałoby coś więcej zjeść. Quote
Donvitow Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 marlena.gda napisał(a):W tych szafach mieszkają karsnale u nas np. notorycznie wynoszą skarpety - zawsze po jednej. Zaraz muszę rozpocząć akcję gotowania mięska dla Gordonka, bo już łypie na mnie że po porannych parówkach należałoby coś więcej zjeść. Krasnale są dla dzieci. Sama gubisz skarpetki,a zwalasz na krasnale:shake: Dzieki za pomoc na Toniu Quote
Bodziulka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 To nie krasnale, tylko skrzaty, jak w Harrym Potterze :evil_lol: Quote
marlena.gda Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Krasnale, krasnoludy, trole, elfy, strzygi i inne są nie tylko dla dzieci - chyba, że mój małożonek już albo jeszcze jest dzieckiem.Nie gubię skarpetek tylko pralka je pożera. Po prostu nie mogłam czytać o "duchowym wspraciu" i traktować je na równi z realną pomocą. A pozatym - tu się pewnie narażę - MY kobiety - mamy skłonności do doszukiwania się tego czego nie ma, roztrząsania pewnych sytuacji w niekończoność. Może nie wszystkie ale jednak. Quote
Bodziulka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 terapia odstersowywująca :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=WsY4EA2JV38 Gordon http://www.youtube.com/watch?v=du5ybdp0PKI Jak się wsłuchacie, to usłyszycie szczek Karusia :cool3: http://www.youtube.com/watch?v=IfYrKYz1wT4 Quote
marlena.gda Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Karuś na wczasach, będę go widziała w środę - to coś nowego napiszę. Quote
marlena.gda Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Byłam dziś u Karusia - miły domeczke, jezioro, las i trzy kobiety do obsługiwania.Karuś cieszył się jak najprawdziwszy bokser, kręcił sie podskakiwał, trącał tyłeczkiem i sapał. Dzięki obsłudze Pani - tej od jedzenia - grozi mu, że jeszcze trochę i będzie utyty - jakiś dziwnie kwadratowy się robi. Ale nic dziwnego skoro powietrze tak mu służy, że ponoć cały czas jest głodny a psu się nie odmawia. Zaprzestał też przyjmowani suchego pokarmu - mięsko z ryżem jest dużo lepsze. Jak dziewczyny siedzą w domku to i on nie wychodzi ale posłanko ma ułożone w miejscu pozwalającym obserować całą okolicę. Na noc wedruje z Panciami do sypialni - żeby mu samemu smutno nie było. Jednyny jego głopot to uciążaliwi sąsiedzi. Obok na działce też jest boksio więc lataja przy płocie i wymyślają sobie od najgorszych - ale to ten drugi awanturował się pierwszy. Rano wędrowali na jagody. Tyle relacji z wszasów. Quote
marlena.gda Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Byłam tam tylko przejazdem "prawie służbowo" więc foteczki po Karusiowym urlopie i filmik mlaskającego Karusia. Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu www.bokserywpotrzebie.pl w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie... Quote
marlena.gda Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu www.bokserywpotrzebie.pl w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie... Powiedz tylko co można zrobić. Nie potrafię niestety poruszać się tak sprawnie po forum czyli "trzymać wątki, bazarki, ogłoszenia..." Ale każda napotkana osoba z bokserem albo potencjalny psi maniak jest zawsze poinformowany, że istnieje taka strona. Rozumiem,że pieniądze na konto ogólne podane na stronie czy z jakimś szczególnym dopiskiem? Quote
Bodziulka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 jeżeli pieniądze mają być ogólnie na boksery, to w tytule wpisujesz: Na Boksery a jeżeli na konkretnego bokserka, to: Na Boksery - imię boksia a ja nadal będę czekać na fotki Krusia :loveu: :evil_lol: Quote
Donvitow Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 I ja:lol::lol:. Bodziulka co Ty wyprawiasz z tymi awatarkami. Quote
credita Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ja też czekam na fotki Karusia:loveu::loveu::loveu: Quote
Bodziulka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 no właśnie, miały dzisiaj być, przecież dostałam sms'a :mad: Quote
marlena.gda Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Obiecane foteczki z Karusiowego urlopu Tak spałem po spacerkach Karo i Karo to co chcecie? Kto mnie wołał? Bardzo długo goiła się łapka dlatego na każdym spacerze miałem specjalną skarpetę. Pancie dmuchają na zimne. Teraz już wszystko dobrze i nie potrzebuję opatrunków. I znowu śpię. Normalnie mam więcej czasu dla siebie a tu spacery, las, grzby, jagody z znowu spacerek... a tu 3 filmiki: http://s192.photobucket.com/albums/z91/dukeroger_photo/?action=view¤t=fc50fe82.flv Wybrane te najlepsze, bo wstawianie bardzo długo trwa. Karo pasący się szczególnie ciekawy. Quote
Recommended Posts