asiaf1 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Bodziulka, widzę, że Tobie też już dni tygodnia się mylą :eviltong: Ja myślałam, że wczoraj był wtorek, a spotkanie z promotorem pracy miało być w zeszłą sobotę a nie w tą!!!! :crazyeye: W związu z tym, może też bym się z Wami w sobotę zabrała??? Aniu zapraszamy, będzie my jechać dopiero ok 12 bo wcześniej Deszczowa musi sobie zrobić loki:evil_lol: Quote
deszczowa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 asiaf1 napisał(a):Aniu zapraszamy, będzie my jechać dopiero ok 12 bo wcześniej Deszczowa musi sobie zrobić loki:evil_lol: do takich fajnych chłopaków jadę to nie mogę wyglądać jak Mop :evil_lol: Quote
Dharma Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Czy cioteczki Karusiowe napisza tekst na stronke w koncu :mad: :mad: :mad: Quote
Bodziulka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 :p Dharma, ja normalnie nie będę dziś w nocy spała i to zrobię, i dopiszę o kubeczkach coś więcej (widzieliście, ipo ile jest kubeczek :cool3:) i o butonach i w ogóle, a jutro jeszcze świeże fotki dołączę :p Quote
Ania-Sonia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 asiaf1 napisał(a):Aniu zapraszamy, będzie my jechać dopiero ok 12 bo wcześniej Deszczowa musi sobie zrobić loki:evil_lol: To ja poproszę jutro zdjęcie wylokowanej Deszczowej :crazyeye: :cool3: Quote
Bodziulka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 wcieło mój post :angryy: postaram się szubko napisać o Karusiu wraz ze świeżymi fotkami z jutra ;) Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Karusiu, do zobaczyska za niedługo :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Karuś jest cudowny :loveu: pojechał na długi weekend nad morze do DT (dom tymczasowy:cool3:) i obiecał przysłać pocztówkę (bo jak nie :mad: to do niego pojedziemy :diabloti: :evil_lol:). Wygląda znacznie lepiej, już nie widać kości miednicy, zmężniał, i co najważniejsze, jest bardziej otwarty do ludzi :multi: na nasz widok nawet pokręcił troszkę ogonkiem, a ja nawet dostałam buziaczka :loveu: (potem już nie chciał się całować ;)). I zareagował na gwizdanie :razz: Potem był dłuuugi i bardzo męczący spacer, po którym Karo częstował się wodą chyba z każdej miski przygotowanej dla wszystkich spacerkowych psiaków (czyli dla 7 :lol:). Jakoś specjalnie nie był dzisiaj zainteresowany ciasteczkami. Potem były buziaczki na dowidzenia, i Karuś został zameldowany na... dużym, miękkim posłaniu z poduchą w samochodzie. Tylko dodam, że DT przyjechał specjalnie po niego taki kawał znad morza :multi: :Rose: Będzie dużo fotek :evil_lol: ale najpierw muszę się umyć, bo moje nogi wyglądają jakbym conajmniej chodziła po piaszczystej drodze ;) P.S. Deszczowej chyba deszcz zmył loki :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Super :multi::multi::multi::multi: No to Karuś będzie miał cudowny odpoczynek:Cool!: A może okaże się, że to już domek na stałe:p:p:p tak sobie tylko marzę:p Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Pomarzyć dobra rzecz :razz: Mam ok 70 fotek Karuśka, ale dogo mi tak muli, że nie jestem w stanie ich teraz wstawić, ale wierzcie mi, jest piękny :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Ale ściema z tymi lokami :mad: :evil_lol: Cudnie!!!!! :multi: Czekamy na foty (mam nadzieję, że dziś już nie pozżera postów :angryy::mad: ) Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Oj, zżera jeszcze, ale mi to głównie posty znikają w temacie Acerka :-( to najpierw lans :cool3: rozpycham się z torebką w tramwajach jak mogę, żeby wszyscy zauważyli Karuśka :evil_lol: pierwsza porcja fotek :razz: najpierw spotkanko z nowymi Ciociami i Wujkiem z DT ;) i picie Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 trochę uśmiechów :D siq :evil_lol: a tam był Oskarek - Karuś zaczął się trochę interesować otoczeniem :multi: Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 aż strach się nas bać :evil_lol: A co tam jest? z Mopem ;) mieliśmy przymusowy przystanek, bo Karuś sobie podrapał powiekę :( ale szybko opanowaliśmy sytuację ;) Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 znowu z Mopem ;) Śliniak buszujący w trawie :lol: i leczenie kaca ;) Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Ciocia Asia mówiła mu, żeby się położył i odpoczął. Kauś delikatnie pokazuje język :evil_lol: Ciocia dalej go do tego przekonuje, Karo pokazuje jej już cały jęzor ;) :lol: Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 to jeszcze "kilka" ;) Buszujący w drzewach ;) Quote
Ania-Sonia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Ale sesja!!! :lol: A ta fotka kwalifikuje się do konkursu, tylko jak ją zatytułować??? :cool3: PS. Czy ten mop to chłopiec? Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 "Rozkosz Śliniaka"? :evil_lol: Mop to chłopak i ma swój temat ;) Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Dostałam mały przeciek, że Karo już dojechał do celu, jest trochę zdezorientowany, wszystko wącha i z nerwów nie chce jeść, ale to normalne przy takich emocjach ;) Quote
asiaf1 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Karuś noc przespał trochę niespokojnie, reagował na każdy ruch. Ale apetycik mu wrócił, zjadł kolację i śniadanko. Chodzi krok w krok za Paniami. Podobno nawet macha ogonkiem i zainteresował się zabaweczką. Mam nadzieję, że niedługo zadomowi się na całego. Przed nim jeszcze najważniejsza próba -zostanie samemu w domu. Proszę Was trzymajcie za niego kciuki, żeby ją przeszedł. Quote
Bodziulka Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Karuśku, musisz być grzeczny, bo sobie z Tobą porozmawiam :mad: Na wszelki wypadek można mu kupić zabawkę Kong (ze smakołykami) to się trochę nią zajmnie :razz: i jakieś misie, poduszki, i stare buty, żeby czuł zapach a jeżeli myślicie, ze nie mam już żadnych fotek Kara, to się... mylicie :evil_lol: :diabloti: Quote
Bodziulka Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 znowu postów nie ma :angryy: co za dogo, no!! jeżeli fotki znikną, to będę gryźć :evil_lol: ostatni drink przed podróżą ;) wzrok supergroźnego :lol: psa osobiście moje ulubione :loveu: Karuś już w samochodzie na posłanku i podusi ;) po lewej stronie autka i przemieszczony na prawą stronę ;) Quote
Recommended Posts