Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Bodziulka, widzę, że Tobie też już dni tygodnia się mylą :eviltong: Ja myślałam, że wczoraj był wtorek, a spotkanie z promotorem pracy miało być w zeszłą sobotę a nie w tą!!!! :crazyeye:
W związu z tym, może też bym się z Wami w sobotę zabrała???

Aniu zapraszamy, będzie my jechać dopiero ok 12 bo wcześniej Deszczowa musi sobie zrobić loki:evil_lol:

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiaf1 napisał(a):
Aniu zapraszamy, będzie my jechać dopiero ok 12 bo wcześniej Deszczowa musi sobie zrobić loki:evil_lol:

do takich fajnych chłopaków jadę to nie mogę wyglądać jak Mop :evil_lol:

Posted

:p Dharma, ja normalnie nie będę dziś w nocy spała i to zrobię, i dopiszę o kubeczkach coś więcej (widzieliście, ipo ile jest kubeczek :cool3:) i o butonach i w ogóle, a jutro jeszcze świeże fotki dołączę :p

Posted

asiaf1 napisał(a):

To ja poproszę jutro zdjęcie wylokowanej Deszczowej :crazyeye: :cool3:

Posted

Karuś jest cudowny :loveu: pojechał na długi weekend nad morze do DT (dom tymczasowy:cool3:) i obiecał przysłać pocztówkę (bo jak nie :mad: to do niego pojedziemy :diabloti: :evil_lol:).
Wygląda znacznie lepiej, już nie widać kości miednicy, zmężniał, i co najważniejsze, jest bardziej otwarty do ludzi :multi: na nasz widok nawet pokręcił troszkę ogonkiem, a ja nawet dostałam buziaczka :loveu: (potem już nie chciał się całować ;)). I zareagował na gwizdanie :razz: Potem był dłuuugi i bardzo męczący spacer, po którym Karo częstował się wodą chyba z każdej miski przygotowanej dla wszystkich spacerkowych psiaków (czyli dla 7 :lol:). Jakoś specjalnie nie był dzisiaj zainteresowany ciasteczkami. Potem były buziaczki na dowidzenia, i Karuś został zameldowany na... dużym, miękkim posłaniu z poduchą w samochodzie. Tylko dodam, że DT przyjechał specjalnie po niego taki kawał znad morza :multi: :Rose:
Będzie dużo fotek :evil_lol: ale najpierw muszę się umyć, bo moje nogi wyglądają jakbym conajmniej chodziła po piaszczystej drodze ;)

P.S. Deszczowej chyba deszcz zmył loki :evil_lol:

Posted

Oj, zżera jeszcze, ale mi to głównie posty znikają w temacie Acerka :-(

to najpierw lans :cool3: rozpycham się z torebką w tramwajach jak mogę, żeby wszyscy zauważyli Karuśka :evil_lol:

pierwsza porcja fotek :razz:
najpierw spotkanko z nowymi Ciociami i Wujkiem z DT ;)

i picie

Posted

Ciocia Asia mówiła mu, żeby się położył i odpoczął. Kauś delikatnie pokazuje język :evil_lol:

Ciocia dalej go do tego przekonuje, Karo pokazuje jej już cały jęzor ;) :lol:

Posted

Karuś noc przespał trochę niespokojnie, reagował na każdy ruch.
Ale apetycik mu wrócił, zjadł kolację i śniadanko.
Chodzi krok w krok za Paniami. Podobno nawet macha ogonkiem i zainteresował się zabaweczką.
Mam nadzieję, że niedługo zadomowi się na całego.
Przed nim jeszcze najważniejsza próba -zostanie samemu w domu.
Proszę Was trzymajcie za niego kciuki, żeby ją przeszedł.

Posted

Karuśku, musisz być grzeczny, bo sobie z Tobą porozmawiam :mad:

Na wszelki wypadek można mu kupić zabawkę Kong (ze smakołykami) to się trochę nią zajmnie :razz: i jakieś misie, poduszki, i stare buty, żeby czuł zapach

a jeżeli myślicie, ze nie mam już żadnych fotek Kara, to się... mylicie :evil_lol: :diabloti:

Posted

znowu postów nie ma :angryy: co za dogo, no!!

jeżeli fotki znikną, to będę gryźć :evil_lol:

ostatni drink przed podróżą ;)

wzrok supergroźnego :lol: psa

osobiście moje ulubione :loveu: Karuś już w samochodzie na posłanku i podusi ;)

po lewej stronie autka

i przemieszczony na prawą stronę ;)