ag2709 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 [quote name='unixena']Kajciu jasne ,ze lubimy tego malego kochanego urwisa ..hahha ...boki zrywalam jak czytalam o wszechstronnosci Lornetki .Toz to lobuzica -ale jak tu jej nie kochac? toz to mordeczka slodziutka ale z temperamentem .Charakterna ,ale przekochana ...Anielica z rogami .Wielki cmokas dla slicznoty ..Oj jak ja kocham takie "niewiniatka " . Hahahahaha ja również :):):) pozdrowionka cieplutkie dla stadka :) Quote
kika_krk Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Uwielbiam takie temperamentne zwierzątka !!! Laurka nadrabia wszystkie zaległości ze szczenięctwa i wykorzystuje twórczo swoją ONkową inteligencję - chce dogodzić ukochanej Pańci :evil_lol:. Ciekawe, co dziewczę jeszcze wykombinuje ? Przecież stara się, jak może kochana sunieczka :loveu:. Nawet słomę po rodzeństwie posprzątała, choć jest najmłodsza ;). Moc pieszczotek dla całego stadka z Laurką pracoholiczką na czele. Pozdrawiamy Kika i Czaki Quote
joteska Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 odwiedzam dzieciątko dorastające:loveu: pozdrawiam stadko cieplutko Quote
DONnka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Ja też w kolejce się ustawiam, żeby pozdrowić Panienkę i resztę towarzystwa cztero- i dwułapnego ;) Kajka, nie grozi Ci nuda z Laurką, oj nie :razz: Ja także lubię takie łobuzice :loveu: Może to niezbyt wychowawcze co teraz napiszę, ale dla mnie pies całkowicie podporządkowany swojemu panu i bezwolnie wypełniający jego polecenia traci część swojej osobowości, indywidualności - kurczę, i kto to mówi :roll: Posłuszeństwo i uległość jak najbardziej, ale z pewną dozą niezależności - oto jest mój ideał psa :loveu: Quote
wolf122 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Zgodzę się z Tobą DONneczko:loveu:Taki pies zatraca jak dla mnie naturalność i swobodę a upodabnia się do robota ,który wykonuje polecenia za ruchem joysticka.Może to i fajnie wygląda na pokazach i konieczne jest dla psów służbowych ale dla posiadacza psa liczy się przede wszystkim obcowanie a nie totalna tresura(nie mylić ze szkoleniem;)).Poczytałem o psotnicy Kajeczko:lol:Na nudy przy takim diabełku nie możesz narzekać.Atrakcje gwarantowane:lol:Pozdrawiam wiosennie choć wczoraj i dziś jakby powrót do zimy:crazyeye::cool3: Quote
Kajka_72 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Ja tam tez lubie takie niepokorne troszke ;)DONeczko -sztuki ;) Dziekuje Kochani za pozdrowienia :) przy okazji sie tez zalapalam na nie hehhe Wolf , u nas chyba zima wrocila :( dzisiaj taki duzy grad padal, ze mam watpliwosci czy moje tulipany przezyja?:roll: , a bylo juz tak cieplutko i fajnie :razz: powiem Wam, ze mam lekko dosyc chlapy, deszczu, brudnych lapek i ciaglego mycia "podwozia" dziewczynek . Po spacerach, w tych "dlugich fryzurach" maja piaskownice wymieszana z blotem :shake: Wprawdzie one stoja grzecznie jak cielaczki i czekaja na toalete ale nim obrobie 3 sztuki -kregoslupa nie czuje ;)....echhh..... starosc -nie radosc :cool3: Krzysiu, masz racje , ze Laurka nadrabia zaleglosci . Bywa , ze chwileczke jest spokojna, chodzi powoli, "czyta " w trawce , na drzewkach az przyjemnie :loveu:... po sekundzie -skok w gore i do przodu ...glowa wysoko, bystry wzrok i widoczna chec na przetrzepanie komus tylka ;) szuka tylko komu . Dzisiaj tym kims okazal sie golab . Wqrzyl Laure na maxa ....zorganizowal sobie gnizado na sosnie, bardzo nisko i to wnerwilo dziewczyne okrutnie ....nie dosc , ze chciala dopasc ptaka, to jeszcze chciala powalic sosne :mad: Skonczylo sie tak, ze zapakowalam gnojka pod wlasne pache i zanioslam do domu... inaczej grozilo np. powieszeniem sie na wlasnej smyczy lub rozbiciem glowy probujac dopasc golebia, a w najlepszym wypadku wbiciem wlasnych zebow w sosenke , by powalic na ziemie drzewo z wqrzajacym dziewczyne ptakiem :mad: U nas czasami mamy wlasny cyrk i malpy tez sie wlasne w nim znajduja ;) Pomysly Laurka ma niezliczone ale i tak juz sobie radze z nia znacznie lepiej , chociaz ....daleko jeszcze do pelnego panowania nad nia jak sie "uruchomi " :oops:. Paradoksalnie jesto bardzo posluszna, odwolywalna prawie w 100% , zawsze przylatuje jak sie ja zawola, siada i czeka jak sie ja o to poprosi .....aniol , mowie Wam ....ANIOLEK :loveu::loveu: z czarnym pycholem i oczami bystrymi niewiarygodnie ;) Quote
kika_krk Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Przesyłamy weekendowe buziaczki dla Kajkowego stada z zimowego Krk. Kangurku kochany - znów chwilowo mamy zimę. Oby do wiosny :) Pozdrawiamy Kika i Czaki :) Quote
wolf122 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Witam:lol:Fajnie się czyta kolejne odcinki z przygód łobuziary Laureczki.Kajka już to chyba pisałem-zastanów się nad książką a może blogiem:cool3:.Przygody sunieczki opisujesz tak fajnie,że wróżę dużą poczytność:loveu:U mnie wróciła zima,moje psiaki znów zapadają w sen zimowy:crazyeye: jak misie,leniuchy jedne:lol: Quote
Marycha35 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Kajko zazdroszczę Ci serdecznie tej smoczycy:):):) Quote
Kajka_72 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Marycha35 napisał(a):Kajko zazdroszczę Ci serdecznie tej smoczycy:):):) Marysiu :loveu: jak chcesz poprobowac szczescia ze smoczyca, pakuj sie i przyjezdzaj na Mazury :) Od czwartku brylant zostaje na posterunku sam przez tydzien, nie calkiem moze sam ale beze mnie. Ucieszy sie z pomocy bo on juz sie boi, jak to bedzie z Mala beze mnie ;) Zawsze sobie swietnie radzil z wieksza nawet iloscia pieskow i nigdy sie nie bal wyzwan , a ten szczylek przyprawia go o zawrot glowy :diabloti: ;) Ja sie nawet ciesze, ze Lornetka bedzie jakis czas beze mnie . Nauczy sie, rowniez, ze pancia zawsze wraca ...nawet jak jej "chwilke" nie ma -wroci :) Mysle, ze ja bardziej bede tesknila niz ona ;) Wolf :loveu:dziekuje . Moze kiedys ....chociaz ja nie potrafie wystarczajaco dobrze pisac. I to nie jest kokieteria-tak wlasnie mysle. Ty i troszke innych Osob lubi TO czytac ale tylko dlatego , ze kochacie pieski :) Krzysiu, u nas tez zimna :angryy: Quote
Marycha35 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 He, he, dzięki Kajko z przyjemnością:) Ale kuuupa z tego, obowiązki!;) Quote
ag2709 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Och mała niuńka zostanie bez swojej Pańci :) Trzymamy kciuki za Brylanta :) Ale za to ile potem będziemy mieć opowieści fiu fiu :):) Quote
kasiapsiaki Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 zobaczcie jaka kochana i siedzi w schronie;(;( http://www.morusek.pl/ogloszenie/100520/Szczeniak-do-adopcji/ Quote
Kajka_72 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 O matko :-( nikt przez te dni nie pamietal o Laurce? Malutka jest ok , niestety za bardzo za mna nie teskni;) tak przynajmniej twierdzi brylant :-P troche mnie to nie dziwi b o sporo rak do pieszczenia zostawilam :-D . Sunia w srode ma kontrolne rtg. Ja niestety mam ogromny problem z dogo:-( nie otwieralo mi sie wcale. Dzisiaj jakims cudem udalo mi sie zalogowac . Jeszcze nie ma mnie w domu. Zeby nie wyjezdzac za 4tyg. musze zostac do srody i w czwartek wracam do domu. Strasznie tesknie za swoimi siersciuchami . Pozdrawiam Wszystkich,ktorzy mimo wszystko wpadaja do Laury ,chocby przelotem :-) Quote
ewunian Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Kajko... ty przynajmniej spokojna... chyba jako jedyna z dogo nie wiedziała, co się tu działo przez ostatnie kilka dni... więcej na Administracji A tak w ogóle to się ujawnię, bo już od daaaawna podczytuję wątek, a jakoś okazji nie było :) Quote
ZZPON Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Laurko przepraszam za offa, ale ONek potrzebuje pomocy http://www.dogomania.pl/forum/threads/225680-Pies-w-typie-ONka-PILNIE-potrzebuje-pomocy-KLEMB%C3%93W-%21%21%21%21%21?p=18948418#post18948418 Quote
kasiapsiaki Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Laurko całuśniaki ogromniaste ciociunia Ci śle:) Quote
wolf122 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Kajka posty wcięło,bo była niezła impreza:evil_lol:Ale Nieobecni nie mają głosu:cool3: Quote
unixena Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Kajka_72 napisał(a):O matko :-( nikt przez te dni nie pamietal o Laurce? Malutka jest ok , niestety za bardzo za mna nie teskni;) tak przynajmniej twierdzi brylant :-P troche mnie to nie dziwi b o sporo rak do pieszczenia zostawilam :-D . Sunia w srode ma kontrolne rtg. Ja niestety mam ogromny problem z dogo:-( nie otwieralo mi sie wcale. Dzisiaj jakims cudem udalo mi sie zalogowac . Jeszcze nie ma mnie w domu. Zeby nie wyjezdzac za 4tyg. musze zostac do srody i w czwartek wracam do domu. Strasznie tesknie za swoimi siersciuchami . Pozdrawiam Wszystkich,ktorzy mimo wszystko wpadaja do Laury ,chocby przelotem :-) I my Cie Kajciu serdecznie pozdrawiamy ,wracaj szybciutko . Quote
Marycha35 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Wracaj Kajko kochana, bo Dogo ześwirowało i zjadło naszą twórczość radosną:) Quote
DONnka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Kajka_72 napisał(a):O matko :-( nikt przez te dni nie pamietal o Laurce? Malutka jest ok , niestety za bardzo za mna nie teskni;) tak przynajmniej twierdzi brylant :-P troche mnie to nie dziwi b o sporo rak do pieszczenia zostawilam :-D . Sunia w srode ma kontrolne rtg. Ja niestety mam ogromny problem z dogo:-( nie otwieralo mi sie wcale. Dzisiaj jakims cudem udalo mi sie zalogowac . Jeszcze nie ma mnie w domu. Zeby nie wyjezdzac za 4tyg. musze zostac do srody i w czwartek wracam do domu. Strasznie tesknie za swoimi siersciuchami . Pozdrawiam Wszystkich,ktorzy mimo wszystko wpadaja do Laury ,chocby przelotem :-) Kajko, to nie tak :) Wczoraj dogo zwariowało i wcięło posty z 10 dni :crazyeye: Całkiem jakbyśmy się cofnęli w czasie ... :roll: Wracaj szybko, bo brakuje nam Laurkowych opowieści ;) Całusy dla łobuziary :loveu: Quote
Iljova Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Niestety :shake::placz::placz::placz: zeżarło bardzo dużo niestety i straty z tego powodu dla niektórych psików dość duże bo zeżarło w tym czasie tworzone bazarki. Zżarło też konta osób które w tym czasie rejestrowały się na dogo :placz::placz::placz: Kajka nie możesz wątpić w to że tu zaglądamy bo codziennie ktoś zagląda na pewno ... bo my Laurunie bardzo kochamy :loveu::loveu::loveu: Quote
joteska Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 no wreszcie wateczek Laurki odnalazłam... uff, banerki i podpisy nie działają, trzeba uaktualniać linki:roll: trzymam mocno kciuki za wyniki RTG! buziaki wiosenne dla całego Kajkowego stadka :loveu: Quote
wolf122 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 joteska napisał(a):no wreszcie wateczek Laurki odnalazłam... uff, banerki i podpisy nie działają, trzeba uaktualniać linki:roll: trzymam mocno kciuki za wyniki RTG! buziaki wiosenne dla całego Kajkowego stadka :loveu: Ja się podłączę pod wypowiedź Joteski;)Leniuch ze mnie:lol: Quote
Recommended Posts