wolf122 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Odwiedzam kangurka i 3-mam kciuki za zdrowe łapki Lornetki:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:-ufff powinno wystarczyć:loveu:;) Quote
Kajka_72 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Wolf :loveu: ale kciuki :evil_lol: mozesz na chwilke odpuscic ;) Dziekuje Wam Kochani za wiare w lekarzy, w Laurke i we mnie :) bedzie dobrze...musi. Na razie wiemy jedno. Niestety , nie bedzie operacji w trakcie cieczki. To zbyt duze ryzyko . Dr sie tego nie podejmie. Sa dwa tygodnie czasu do zakonczenia cieczki i na ustalenie techniki operacji. Prawdopodobnie bedzie to inne zespolenie. Bezpieczniejsze dla Laurki i dla mnie w trakcie rehabilitacji. To bardzo skomplikowane ale mozliwe. Jest to wstepne zalozenie, no chyba , ze przez ten czas moje "doktory" wpadna na inny pomysl . Nie pozostaje nic innego jak czekac i wierzyc , ze bedzie dobrze. Moj optymizm wrocil i wiem, ze sie nie poddamy :) U nas sloneczko, Lornetka dalej kokietuje Ramzesa, ma wilczy apetyt i checi do szalenstwa choc nieco mniej nademocjonalna :) wie, ze to mi sie nie podoba. Nauczyla sie komendy "noga " i "rownaj" :multi: Oczywiscie za smaczka bo bez nagrody ma mnie w "glebokim powazaniu" ale jak mam argument w reku ....idzie jak burza ;)To madra dziewczynka :) Quote
wolf122 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Prawdopodobnie bedzie to inne zespolenie czyli mój "lekarski instynkt" dobrze mi podpowiadał;):lol: Ale mam nadzieję,że prawdziwi fachowcy(nie tak jak ja :lol:) wymyślą opcję bez zabiegu lub jak najmniej inwazyjną;) Kajka wiem,że nie masz czasu i masz swoje problemy z Lornetką ale zajrzyj proszę.Zawsze więcej Dobrych Serduch,to większe szanse a nie ukrywam,że Inni,którzy tu zaglądają też są mile widziani.Rozsyłajcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/225010-CAPRI-ofiara-bandziora-spod-Chynowa-POMOC-POTRZEBNA?p=18881138#post18881138 :-( Quote
kika_krk Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 W ten piękny, wiosenny weekend odwiedzamy Laurkę i Kajkowe Stadko :). Życzymy udanych spacerków i dużo optymizmu - Kangurku korzystaj z dobrej pogody i słuchaj ukochanej Pańci ;) Pozdrawiamy Kika i Czaki :) Quote
wolf122 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Kajka z Ekipą się relaksują na łonie natury więc tylko pozdrawiamy.Ładujcie akumulatory:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
joteska Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 wiosenne buziaki ślemy :) niech Laureczka cieszy się ciepłymi dniami i troszkę "rozrusza", trzeba wierzyć i myśleć pozytywnie :) Quote
Marycha35 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Kajko wypocznij i stadko wyściskaj oczywiście:) Quote
kasiapsiaki Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 cioteczki proszę zajrzyjcie [SIZE=4][SIZE=6]pomóżcie coś wymyślić http://www.dogomania.pl/threads/216561-Szukamy-DT-na-cito?p=18891832#post18891832 Quote
Iljova Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Kajko i zwierzaki spokojnej nocy i cudownych snów Quote
Kajka_72 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Jestem Kochani :) U nas dzisiaj bylo slicznie chociaz chlodno. Laurunia ma adoratorow:roll: Spaniel komus nawial , bo ma obroze i od wczoraj siedzi i placze przed brama . Przez gnojka pol nocy nie przespalam , bylo zimno , a on siedzial i tesknil....bez jedzenia, bez picia....wierny jak pies :roll: Nie dokarmialam -wierzac , ze zglodnieje i pojdzie do domu ale skad .....siedzi dalej. Do niego dolaczyl sasiedzki jamnik, ktory probowal sie przecisnac przez brame wjazdowa ....oszalec mozna z tymi amantami :mad:, Lurka -gwiazdeczka....podleci-zacheci chlopakow zapachem i sprintem do Ramzesa pedzi, a oni szaleja :mad: Nawet trudno z nia na spacer wyjsc , bo "ogonki" z tylu sie ciagna ;) Laura ma teraz troche swobody, pozwalam jej na delikatne podbiegi , dziewczynka sie cieszy :) Quote
wolf122 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 He,he to tylko mogę się pośmiać z Ciebie Kajka:eviltong::eviltong::eviltong::lol::lol::lol: ale tak serdecznie;) Bo niedawno miałem ten sam cyrk:lol::lol::lol::eviltong::eviltong::eviltong:Amantów w 3-d...(czytaj jakość 3d;):lol:) Mój Eunuszek:lol:jak pies ogrodnika się wściekał,bo sam nie może a(na szczęście) drugiemu nie da.Ubaw po pachy,szczególnie w nocy:angryy::lol:.Ja miałem jeszcze taką akcję,że mi wskoczył na posesję amant mix amstafa i boxera i dalej w zaloty ale Bruno jak go popędził to się biedak zawiesił na bramie a Bruno wygryzał mu doopkę:lol:Na szczęście obyło się bez rozlewu krwi,choć tamten też przed wskoczeniem na bramę Bruna w kark złapał.Udało mi się jednak zażegnać poważniejszą chryję i zdążyłem je porozganiać bez strat.Amant to jakiś fan Małysza:lol::lol:ale lądował po drugiej stronie bez telemarku:lol:Pozdrawiam i owocnych tfu wesołych randek Wam życzę:eviltong:;):lol: Quote
kika_krk Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 A to się porobiło...Laurka dorosła pannica ściąga zalotników. Znam to z autopsji, niestety ja przyznaję się do dokarmiania piesków w zimie, one leżały plackiem na śniegu (dzień i noc - non stop) i bałam się , że zamarzną, a moja chętna panienka cieczkowa wzdychała w domu...To było jeszcze psie dziecko , przed sterylką. Trudno było wyjść z domu na przysłowiowe sikanko, z miejsca miałyśmy "obstawiony" ogonek....:(. Ja jestem słabsza od Ciebie Kajko, pewnie powinnam dać sobie spokój z psimi amantami i nie wystawiać miseczek. Wszystko wyprostowało się po sterylce (Czaki miała wtedy 2,5 roku i była fizycznie i psychicznie dojrzała do sterylki). Przesyłamy moc mizianek dla atrakcyjnej Laurki :):):) i całego stadka Kika i Czaki :) Quote
kasiapsiaki Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 przerąbane z tymi cieczkami,a psy to takie kochasie,że masakra,oby szybko się cieczka skończyła:) Quote
DONnka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Nie było mnie trochę, a tu tyle się podziało :crazyeye: Biedna ta Laurkowa łapina :shake: Takiej opcji nie brałam pod uwagę :roll: Wierzę jednak, że "COŚ" da się zrobić :modla: W końcu Laura ma najlepszą opiekę :cool3: Kajka, dobrze, że dajesz Jej choć troszkę "zaszaleć" :razz: To już i tak nic nie zmieni ... Niech choć tyle ma z życia :) Przesyłam mizianki-przytulanki dla Laury podrywaczki i reszty "stada" :loveu: Quote
unixena Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 To sie porobilo ,ze teraz wyjace serenady nie daja spac Kajce .Za kangurkiem -pieski sznurkiem Quote
Marycha35 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Nooo, Kajko, wesołe jest życie... z Laurką:) Quote
Kajka_72 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Marysiu :-) oj wesole :) Dziekuje Kochani , ze zagladacie do suni. Za kazdym razem jak widze nowe wpisy ....buzia mi sie usmiecha :) Adoratorzy wciaz na pozycjach w ilosci sztuk 3 , Laurka milosc okazuje Ramzesowi , co lekko wqrza jego siostre ;), a ja cuda wyczyniam zeby na spacer wyjsc. Dzisiaj sie poddalam i zapakowalam mala do samochodu i pojechalysmy na dlugi spacer w miejsce bez pieskow ;) Niunia lekko szaleje, jest taka zadowolona , chociaz jak sie za bardzo "uruchomi" -stopuje ja bezwzglednie. U nas slonecznie chociaz zimno i wietrznie :) sciskamy Was z Laurka mocno :) Quote
ag2709 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Pozdrowionka dla całego towarzystwa :) a co do adoratorów, biedaki muszą spać pod bramą ;p ale w sumie jest teraz w miarę ciepło :) najgorzej szkoda mi tych zimowych cieczkowiczów :) Przy okazji chciałam Was zaprosić na bardzo fajny bazarek książkowy na rzecz bardzo sympatycznej Foczki, która już nie ma funduszy na hotelik: http://www.dogomania.pl/threads/225242-Książkowisko!!!-Do-10-kwietnia-do-godz.-22.00-dla-Foczuni!! Quote
_Goldenek2 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Pozdrowienia dla Kajki, Brylanta i wszystkich futer :) Quote
wolf122 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Zaglądam do Lornetki a tu cisza.Pewnie Kajka przygotowuje się do świąt a zwierzaki "pomagają" i urządzają sobie randkę w ciemno:lol: Zapraszam do "mojej" sunieczki owczareczki http://www.dogomania.pl/threads/225333-6-miesi%C4%99czna-Kora-owczarek-niemiecki-szuka-domu...?p=18914055#post18914055 :loveu: Quote
joteska Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 co u Was stadko kangurkowe? czy sa już jakieś decyzje odnośnie łapeczki czy czekamy? miziaki dla Laurki najsłodszej:loveu: Quote
kika_krk Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Co nowego u zakochanego Kangurka??? Pozdrawiamy Kajkę&Brylanta i wszystkie Futerka Kika i Czaki :) Quote
Kajka_72 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Witamy Kochani i dziekujemy za pozdrowienia :loveu: U nas stadko ok, dziekujemy :) Jolus , wczoraj do poznych godzin nocnych rozmawialam z dr. Na razie czekamy 2 moze 3 tygodnie. Wczoraj dr dal mi wyklad jak bardzo niebezpieczna jest operacja w trakcie cieczki i kategorycznie sie sprzeciwil wykonaniu jej. No coz ...trzeba czekac. Dr uwaza tez , ze zmiany w lapce przez ten czas nie powinny byc znaczace. Po tym czasie zdjecie RTG kontrolne ze skosem wlacznie i natychmiastowa operacja. Co do przedniej lapki (poniewaz reoperacja tylnej bedzie trudna) bedziemy czekac az z tylna bedzie ok. Wczoraj tez robilismy porzadki w kojcach i budach Rodzenstwa bo sami juz zaczeli "sprzatac"- wywalajac slome i rozciagajac po calych kojcach. Zrobilo sie troche cieplej i postanowily pieski same wziac sie do roboty. Matko, calosc wygladala jak u prosiaczkow :diabloti: Zebrana slome pakowalismy w worki i wystawialismy poza kojce, nie doceniajac Lornetki :razz: Ten lobuz porozciagal slome po calej trawie :mad: Mnie rece opadly jak to zobaczylam , a niunia byla z siebie tak zadowolona, ze az poszczekiwala radosnie -taka przednia zabawa byla :angryy::evil_lol: Ja takiego lobuza jeszcze nie mialam, Potrafi w ciagu jedej przebiezki zrobic 5 rzeczy naraz... w biegu zaczepic po drodze Sabinke , obszczekac sasiadke, podgryzc kota, zjesc kawalek galazki , oblizac moj mankiet i ...dobiec do celu :evil_lol::evil_lol: sciskamy Wszystkich lubiacych Laurke mocno:loveu: Quote
unixena Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Kajciu jasne ,ze lubimy tego malego kochanego urwisa ..hahha ...boki zrywalam jak czytalam o wszechstronnosci Lornetki .Toz to lobuzica -ale jak tu jej nie kochac? toz to mordeczka slodziutka ale z temperamentem .Charakterna ,ale przekochana ...Anielica z rogami .Wielki cmokas dla slicznoty ..Oj jak ja kocham takie "niewiniatka " . Quote
Recommended Posts