Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kajka, stanowczo za długo Cię nie ma :shake:
Mam nadzieję, że jak jutro wrócisz to nadrobisz zaległości w Laurkowych opowieściach i wstawisz nam tu co najmniej kilka fotek ślicznej Panienki na raz :razz:
Będziemy czytać i oglądać, a potem znowu czytać i znowu oglądać ... :evil_lol:
Bo jak nie, to ... :mad: :evil_lol:

Całusy w nochal Laurkowy :loveu:

Posted

[quote name='DONnka']Kajka, stanowczo za długo Cię nie ma :shake:
Mam nadzieję, że jak jutro wrócisz to nadrobisz zaległości w Laurkowych opowieściach i wstawisz nam tu co najmniej kilka fotek ślicznej Panienki na raz :razz:
Będziemy czytać i oglądać, a potem znowu czytać i znowu oglądać ... :evil_lol:
Bo jak nie, to ... :mad: :evil_lol:

Całusy w nochal Laurkowy :loveu:

A ja się przyłączam :evil_lol::loveu:

Posted

Kajko wracaj, Dogo długo nie dzialało, poginęły posty - masakra.
Mam nadzieję, że Laurka i reszta futerek ma się dobrze.
Pozdrawiamy i przesyłamy moc pieszczotek
Kika i Czaki :)

Posted

Dzien dobry Kochani :-D szczesliwie jestem juz w domu ....ufffff nareszcie :-)
Poopowiadam pozniej ,a poki co mam kilka pyszczkow przyklejonych do siebie ....slodkie moje zawsze tak sie witaja,ze ryczec mi sie chce:-)
Napisze tylko,ze Laurunia przywitala mnie na lotnisku :-D brylant wpadl na pomysl,ze bedzie niezla niespodzianka i ubaw . I sie nie pomylil.....byly spiewy powitalne , mankiety, twarz i wlosy oblizane najszczerzej jak mala potrafi, radosci konca nie bylo.....malo tego ....na pieszczoty zalapaly sie 3 zupelnie obce osoby, ktorym lornetka pozwolila popiescic brzusio :-D oj sie dzialo!
Nawet nie wiedzialam , ze mala to taka turystka . W samochodzie zachowuje sie tak, jakby cale zycie jezdzila jako pasazer ;)
Sciskamy i dziekujemy ,ze jestescie.
DONeczko ....koniecznie fotki musze zrobic bo mam wrazenie,ze dziewczynka urosla i zmienila sie. Siersc zaczyna byc dluzsza, lekko sie faluje, portki owczarowe rosna ....fajna jest:-) mam tez wrazenie , ze troszke przytyla i za to brylant zgarnie lomot :-P z waga trzeba bardzo uwazac.
Kochani ,wroce pozniej jak sie troszke obrobie :-D

Posted

Owczarkowa Laurunia zajmuje szczególne miejsce w moim sercu! zawsze czekam na dobre wieści od niej!
Dostałam wiadomość, że szukacie domu, ja mieszkam w bloku nie ma mnie po 8h dziennie czasem dłużej, nie wiem czy pies w takim stanie mógłby być ze mną.
Czasem myślę, że lepsze to niź schron!
Mam collaka, myślę, że by się zaprzyjaźnili.
Tak mi jej żal!

Posted

[quote name='kasia i scott']Owczarkowa Laurunia zajmuje szczególne miejsce w moim sercu! zawsze czekam na dobre wieści od niej!
Dostałam wiadomość, że szukacie domu, ja mieszkam w bloku nie ma mnie po 8h dziennie czasem dłużej, nie wiem czy pies w takim stanie mógłby być ze mną.
Tak mi jej żal!

Kasiu masz wielkie serducho, ale Kajka Lauruni już raczej nie odda :razz:
Zresztą niech sama Ci odpisze :cool3:

[quote name='Kajka_72']Dzien dobry Kochani :-D szczesliwie jestem juz w domu ....ufffff nareszcie :-)
Poopowiadam pozniej ,a poki co mam kilka pyszczkow przyklejonych do siebie ....slodkie moje zawsze tak sie witaja,ze ryczec mi sie chce:-)
Napisze tylko,ze Laurunia przywitala mnie na lotnisku :-D brylant wpadl na pomysl,ze bedzie niezla niespodzianka i ubaw . I sie nie pomylil.....byly spiewy powitalne , mankiety, twarz i wlosy oblizane najszczerzej jak mala potrafi, radosci konca nie bylo.....malo tego ....na pieszczoty zalapaly sie 3 zupelnie obce osoby, ktorym lornetka pozwolila popiescic brzusio :-D oj sie dzialo!
Nawet nie wiedzialam , ze mala to taka turystka . W samochodzie zachowuje sie tak, jakby cale zycie jezdzila jako pasazer ;)
Sciskamy i dziekujemy ,ze jestescie.
DONeczko ....koniecznie fotki musze zrobic bo mam wrazenie,ze dziewczynka urosla i zmienila sie. Siersc zaczyna byc dluzsza, lekko sie faluje, portki owczarowe rosna ....fajna jest:-) mam tez wrazenie , ze troszke przytyla i za to brylant zgarnie lomot :-P z waga trzeba bardzo uwazac.
Kochani ,wroce pozniej jak sie troszke obrobie :-D

No to obrabiaj się szybko i wracaj, bo my tu wszyscy czekamy rządni świeżej lektury Twoich opowieści :):):)

Posted

kasia i scott napisał(a):
Owczarkowa Laurunia zajmuje szczególne miejsce w moim sercu! zawsze czekam na dobre wieści od niej!
Tak mi jej żal!

Matko kochana, Kasiu :-o.....kto wyslal Ci taka wiadomosc?
Nie ma takiej mozliwosci . Nie oddam Laurki za zadne skarby . To moje slonko, ktore powoli wychodzi na psiaki ;-) jest przekochana mimo,ze lobuzuje, pieknieje z tygodnia na tydzien:-) i zbliza sie jej sadny dzien ....operacja. Dr ustali termin i jedziemy do wroclawia. Na 100% bedzie to przyszly tydzien. Wczoraj miala miec rtg ale pani dr postanowila poczekac na moj przyjazd i jestesmy umowieni na jutro na godz.16. Bez wzgledu na stan kostek - operujemy. Juz mozna po cieczce. Od jutrzejszego rtg zalezy tylko technika, ktora dr zastosuje.
Tak,ze Kasiu bardzo Ci dziekuje ale Laurka zostanie z nami do konca swoich lub naszych dni :-D bo .....my sie kochamy wzajemnie :-P
DONeczko ,dzisiaj fotek nie robilismy bo leje caly, bozy dzien ....paskudna pogoda ale dwie ciekawe musialqm pstryknac :-P

Mam Wam tyle do opowiedzenia , ze zupelnie nie wiem od czego zaczac. Brylant wziął tydzien wolnego i fundowal psiakom atrakcje ....rozne, przerozne......nawet Laurce zafundowal dwa dni na slomie. Nie , nie ....nie na zewnatrz...... oczywiscie sloma w silowni, na wykladzinie ( sporo zostalo po zimie od Rodzenstwa), a jakze by inaczej ;) bo przeciez ......cyt. brylanta -" ona nie lubi swoich legowisk- gryzie je , a jak dopadla sie do worka ze sloma ....szkoda,ze nie widzialas ( to bylo do mnie) ...to taaak pieknie sie w niej moscila " . Jak ja TO zobaczylam ,to az przysiadlam :-D
Mowie Wam ,ten moj facet do uduszenia sie czasami nadaje ! Zamiast odpoczywac po podrozy ,sciagalam raczkami zdziebelka z wykladziny bo odkurzacz sie zapychal wrrrrr.....Laura wrocila do swoich "nielubianych " normalnych legowisk :-)
Moze i Laurunia sie mniej mosci na legowiskach ale za to jest znacznie czysciej .:-P
Wstawie fotki pozniej , bo widok siana na wykladzinie i w silowni - bezcenny i...musial byc uwieczniony ;-)

Posted

Ilusiu , Ty przeciez rowniez wiesz, ze Laurki nie oddam ;)

Co tez tutaj sie dzialo ...pojac nie moge? :crazyeye: tydzien z dogo wyciety? A ja myslalam, ze to ja mialam problem ...no coz? ciekawa jestem czym nas jeszcze dogo zaskoczy. Ciekawa jestem jaki bym powod takiego stanu rzeczy ?

Fotki swieze, najswiezsze jakie byc moga :lol: jeszcze cieple , zrobione przed chwileczka.

Laurunia na swoim "nielubianym" legowisku, skrzetnie schowanym pod kocykami zeby za zabek nie poszlo :mad:

A te fotke zrobilam zebyscie zobaczyli jak jej sie siersc zmienia :) pokazuja sie falowane wlosy, piekne i blyszczace. W dotyku siersc jest mieciutka i delikatna, a byla twarda i sztywna .
Sliczna sie robi ta nasza lobuzica :loveu:

No i TO :mad: Taki widok zastalam dzisiaj po powrocie :-o "Swietny" pomysl brylanta :evil_lol: Nie powiem ....Laurce sie nawet podobalo te pol metra slomy w domu :razz: , ja jednak wole swoja wersje legowiska ;)

sciskamy i raz jeszcze dziekujemy, ze pamietacie o Lornetce:loveu:
Trzymajcie prosimy jutro ok 16. kciuki. Moze lapka mimo wszystko sie zrosla ?
Zobaczymy.

Posted (edited)

Kajka, wspaniałomyślnie wybaczam Ci, że dzisiaj Twoja opowieść to taka bardziej miniatura :evil_lol: oraz to że nie wstawiłaś fotek :mad: ale tylko dlatego, że pewnie padasz ze zmęczenia, a do tego jeszcze musisz wynagrodzić długą nieobecność swojemu "stadu" :)
Cieszcie się więc dziś sobą do woli, zwłaszcza że jutro ważny dzień się szykuje i spora dawka emocji :roll:
Będziemy trzymać kciuki za ten jutrzejszy RTG i czekać cierpliwie na dobre wieści...
A potem to już się nie wymigasz :razz:

EDIT: no nie, w czasie gdy ja pisałam, Ty wstawiałaś jednak zdjęcia i to ile :oops:
Ale uczta - dziękujemy :):):)

Edited by DONnka
Posted

DONnka napisał(a):

EDIT: no nie, w czasie gdy ja pisałam, Ty wstawiałaś jednak zdjęcia i to ile :oops:
Ale uczta - dziękujemy :):):)

DONeczko ;) 4U . Slowo drozsze pieniedzy ;) teraz juz lece spac bo jakos dziwnie grawitacja mi juz ciazy ;)

Posted

Kajka ja miałam na myśli tą relację o Lauruni co zastałaś po powrocie :) i oczywiście że wiem że jej nie oddasz :)
Zdjęcia super jaka ona śliczna :) ale to na słomie jest obłędne, mnie się podoba ;-)
Trzymać kciuki będę napewno :)

Posted

Kajka ja nie wiem czemu Ty masz pretensje do Brylanta;):lol: o to posłanko Lornetki:laugh2_2:Przecież został Twój Brylant Słomianym Wdowcem,to i podzielił się słomą z Lornetka:sweetCyb: Witaj po powrocie:cool2:

Posted (edited)

Wolf122, nic dodać nic ująć - trafiłeś w samo sedno :-D:-D:-D

A tak na poważnie, to odrobinę się już denerwuję :question:
Rtg miało być o 16.00

Edited by DONnka