Jump to content
Dogomania

Milka (d. Ondra) - droga z piekła, wprost do nieba bram - w Swoim Domu w Szwecji

Recommended Posts

Posted

[B][SIZE=4]Wygląda na to, że dzisiaj Ondra pojedzie do nowego Domu Tymczasowego jak wszystko się uda. Trzymajcie proszę kciuki. I bardzo dziękuje za to, że jesteście, za wsparcie również mentalne to naprawdę bardzo ważne. Dziękuje :loveu::loveu::loveu:[/SIZE]
[/B]

Posted

[quote name='eossi']prosze o potwierdzenie czy dotarła wpłata z dopisem" dla Ondry od eossi"[/QUOTE]

[quote name='Isadora7']Z tego co wiem - dotarła :) dzięki jeszcze raz. Rozliczenia jutro uuupsss dzisiaj po południu[/QUOTE]
Isadora sorry moze dzisiaj wieczorem uda sie uzupelnic;)

Posted

[SIZE=4][B]Zacznę od smutnej niestety wiadomości. Proszę o modlitwę, ciepłe myśli dla Ani dotychczasowej opiekunki Ondry. Brat Ani nie żyje. ['][/B][B] Nie udało się :([/B][/SIZE]

[quote name='magdyska25']Super wiadomość! [I]
Jeszcze tylko cudowny DS i będzie bosko![/I][/QUOTE]

Miejmy nadzieję zę taki DoM już czeka, a porzyznam szczerze że Ondra będzie/jest wyjątkowym psem. Ona ma charyzmę. Wniesie domowi wiele szczęścia i dobrych chwil.

[quote name='deer_1987']A nowy DT to gdzies w Warszawie? Bedziemy mocno trzymac kciuki![/QUOTE]

[quote name='Nutusia']Trzymajcie, trzymajcie - przyda się! ;)[/QUOTE]

[quote name='Tadora']Trzymam, ucałuj koniecznie Ondre ode mnie. To teraz mozna na spokojnie DS szukać. Czuję, że czeka małą dobra przyszłość w kochającym domku.[/QUOTE]

przytule i ucałuję :)

[quote name='Ellig']Isadora sorry moze dzisiaj wieczorem uda sie uzupelnic;)[/QUOTE]

zapewne, potwerdzić potwierdziłam tylko uzupełnienie na pierwszej stronie i na fejsie

Posted

Strasznie mi przykro, nie znam Ani, ale na pewno jest kochaną osobą skoro nie jest jej obojętny los niechcianych psiaków. Dużo siły dla Ani, teraz bardzo trudny okres przed nią.

Posted

Aniu jestem z Toba myslami.................Serdeczne wyrazy wspolczucia................[img]http://www.duszki.pl/poogladaj_poczytaj/duszki_listopad_2010/listopad_2010_zdjecia/znicz_jed.gif[/img]