paulinken Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Jeszcze DT u Ulka12, tu jest wątek: http://www.dogomania.pl/threads/199145-DT-okolice-Cz%C4%99stochowy-i-Siewierza-W%C4%84TEK-INFORMACYJNY/page5 Domowy DT jeszcze u BeaBono... Zapytajcie też malagos, ona jest z Warszawy. Quote
Tadora Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Jak zdecydujecie się na płatny DT to wyslijcie na priva numer konta. Napisałam dzisiaj do pani, która wiem, że bardzo angażuje się we wszelkie akcje pomocy zwierzętom, moze wzięłaby Ondre. Chociaz z tego co wiem ma już dwa psy ze schrony ale nic czekam na odp i trzymam kciuki. Quote
Isadora7 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Tadora napisał(a):Jak zdecydujecie się na płatny DT to wyslijcie na priva numer konta. Napisałam dzisiaj do pani, która wiem, że bardzo angażuje się we wszelkie akcje pomocy zwierzętom, moze wzięłaby Ondre. Chociaz z tego co wiem ma już dwa psy ze schrony ale nic czekam na odp i trzymam kciuki. Płatny ale jak, deklaracji brak, na watku "tłumy"... niestety odpada, mnie nie stać, a na oplaty sie nie zbierze. Niestety. Jestem w stanie zapewnic karmę z wyższej półki), wyposażenie (kocyki, ew, podkłady itp) lekarstwa. Quote
paulinken Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Ja się deklaruję na PDT, jeśli bezpłatny się nie znajdzie. edit: malagos chyba BDT Quote
eossi Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 a może Ondre przygarnie ten starszy pan , który znalazł Rudego , może nie jest to dobry pomysł ale tak przyszło mi do głowy wątek RUDEGO poniżej kontakt do osób od RUDEGO : 790 102-273 , 602-343-428, 792-883-689 www.dogomania.pl/.../216074-Rudy-znaleziony!!!-Prosimy-o-pomoc-w-sfinansowaniu-nagrody! - moja pomoc to niestety tylko finansowa wpłacam na podane konto 300 zł. Quote
ataK Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Isadora7 napisał(a):Płatny ale jak, deklaracji brak, na watku "tłumy"... niestety odpada, mnie nie stać, a na oplaty sie nie zbierze. Niestety. Jestem w stanie zapewnic karmę z wyższej półki), wyposażenie (kocyki, ew, podkłady itp) lekarstwa. Przy takich kosztach nie ma sensu chyba płatny tymczas... Przecież to malizna, w całej Warszawie czy okolicach nie znajdzie się kawałek miejsca dla niej??? Chociaż może sie niepotrzebnie wtrącam, bo sama jej pomóc nie mogę... Quote
Isadora7 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='paulinken']Jeszcze DT u Ulka12, tu jest wątek: http://www.dogomania.pl/threads/199145-DT-okolice-Cz%C4%99stochowy-i-Siewierza-W%C4%84TEK-INFORMACYJNY/page5 Domowy DT jeszcze u BeaBono... Zapytajcie też malagos, ona jest z Warszawy. Małgosia jest "zapelniona". Co do innych póki co starams ie szukac czegoś w Warszawie lub okolicach, tu ma leczenie i tu jestem w stanie mieć piećze nad nią. Dalej mój parasol to tylko fikcja będzie a aja lubie jak wziełam psa miec realny podgląd. [quote name='paulinken']Ja się deklaruję na PDT, jeśli bezpłatny się nie znajdzie. edit: malagos chyba BDT dzięki wszystkie deklaracje mimo wzsystko biorę pod uwagę. [quote name='eossi']a może Ondre przygarnie ten starszy pan , który znalazł Rudego , może nie jest to dobry pomysł ale tak przyszło mi do głowy wątek RUDEGO poniżej kontakt do osób od RUDEGO : 790 102-273 , 602-343-428, 792-883-689 www.dogomania.pl/.../216074-Rudy-znaleziony!!!-Prosimy-o-pomoc-w-sfinansowaniu-nagrody! - moja pomoc to niestety tylko finansowa wpłacam na podane konto 300 zł. Dzieki, ale chyba z tego akurat nic nie wyjdzie, znam wątek. Dzięki za wpłate potwierze oczywiscie jak dojdzie. [quote name='ataK']Przy takich kosztach nie ma sensu chyba płatny tymczas... Przecież to malizna, w całej Warszawie czy okolicach nie znajdzie się kawałek miejsca dla niej??? Chociaż może sie niepotrzebnie wtrącam, bo sama jej pomóc nie mogę... No tak zaraz pójdzie to co jest na dalsze leczenie, sterylkę... Kilka lat temu po hurrraoptymiźmie zostałam z 3 jamniczkami na swojej i tylko swojej głowie. Quote
myjuliette Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='myjuliette']poproszę numer konta do rozliczenia bazarku http://www.dogomania.pl/threads/218968-ROZLICZAMY-na-jamnikowate-CINKA-ALFA-i-ONDRĘ-do-09.12.2011-godz-21.00 Quote
Ellig Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='eossi']a może Ondre przygarnie ten starszy pan , który znalazł Rudego , może nie jest to dobry pomysł ale tak przyszło mi do głowy wątek RUDEGO poniżej kontakt do osób od RUDEGO : 790 102-273 , 602-343-428, 792-883-689 www.dogomania.pl/.../216074-Rudy-znaleziony!!!-Prosimy-o-pomoc-w-sfinansowaniu-nagrody! - moja pomoc to niestety tylko finansowa wpłacam na podane konto 300 zł. eossi bardzo dziekujemy:) Quote
Isadora7 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='myjuliette']http://www.dogomania.pl/threads/218968-ROZLICZAMY-na-jamnikowate-CINKA-ALFA-i-ONDRĘ-do-09.12.2011-godz-21.00 podałam juz na pw przerpaszam i dziękuje nie zwróciłam uwagi wcześniej Quote
eossi Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 jest ktoś zdogomamii Katarzyna_warszawa i oferuje Płatne DT (10 zł/doba + wyżywienie) WARSZAWA - ŻOLIBORZ Witam, oferuję płatny domek tymczasowy dla szczeniaczka lub dorosłego psa akceptującego koty i inne psy. Cena 10 zł doba + wyżywienie. Do tej pory brałam psiaki na bezpłatne DT ale niestety ostatnio mój kot trochę chorował i zrobił mi sie dług u weta i muszę go jakoś spłacić a z pieniędzorami ostatnio strasznie u mnie krucho. Psiak będzie miał u mnie naprawdę dobrze:smile: oprócz opieki nad nim również zajmę się poszukiwaniem dla niego domku (ogłoszenia wydarzenia na fb mam na to czas) Serdecznie zapraszam. znalzłam to na dogomanii - Forum : Przygarne psa moja wpłata 300 zł to miesiąc pobytu w tym DT moze warto zapytać Quote
Isadora7 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='eossi']jest ktoś zdogomamii Katarzyna_warszawa i oferuje Płatne DT (10 zł/doba + wyżywienie) WARSZAWA - ŻOLIBORZ Witam, oferuję płatny domek tymczasowy dla szczeniaczka lub dorosłego psa akceptującego koty i inne psy. Cena 10 zł doba + wyżywienie. Do tej pory brałam psiaki na bezpłatne DT ale niestety ostatnio mój kot trochę chorował i zrobił mi sie dług u weta i muszę go jakoś spłacić a z pieniędzorami ostatnio strasznie u mnie krucho. Psiak będzie miał u mnie naprawdę dobrze:smile: oprócz opieki nad nim również zajmę się poszukiwaniem dla niego domku (ogłoszenia wydarzenia na fb mam na to czas) Serdecznie zapraszam. znalzłam to na dogomanii - Forum : Przygarne psa moja wpłata 300 zł to miesiąc pobytu w tym DT moze warto zapytać Dziękuje a jest jakiś wątek do tej oferty, dane kontaktowe? Quote
taks Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Isadora7']Dziękuje a jest jakiś wątek do tej oferty, dane kontaktowe? http://www.dogomania.pl/threads/219015-P%C5%82atne-DT-%2810-z%C5%82-doba-wy%C5%BCywienie%29-WARSZAWA-%C5%BBOLIBORZ? Quote
eossi Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 może warto zapytać ??? Wolontariusz Małgorzata Stoberska Małgosia mieszka w Warszawie. Prowadzi dom tymczasowy dla psów - jest w tym rekordzistką, przez prawie rok "przepuściła" przez swoje mieszkanie 16 suk. Sama adoptowała psa Mobila z Palucha, oczywiście rottweilera. Niedawno odkryła jaką pasją i radością są szkolenia, uczęszcza na takie z Mobilem oraz w razie potrzeby i konieczności szkoli psy przebywające u Niej w domu tymczasowym. Odwiedza schroniska, przewozi psy, bardzo czynnie uczestniczy w adopcjach, artykuł o Niej i Mobilu ukazał się w miesięczniku "Cztery łapy". Komórka: 507 673 129. E-mail: [email protected] Wolontariusz Martyna Stoberska Martyna mieszka w Warszawie i pomaga psom i fundacji oferując dom tymczasowy. Sama posiada piękna adoptowaną dożycę Drusillę, którą ze spokojem przyjmuje nowych domowników, pod warunkiem, ze wystarczająco ją adorują. E-mail: [email protected] [FONT=Calibri]Fundacja na rzecz zwierząt "Przytul Psa" ul. Parkowa 5K, Ustanów 05-540 Zalesie Górne[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT][FONT=Calibri][email protected] Tel: 503-069-502 [/FONT] Quote
piesia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Trzymam kciuki cały czas za Ondrę . TYlko tyle mogę niestety . Mam nadzieję , że znajdzie się domek dla Ondry , bo po tym jak poznała smak ciepełka powrót do schronu to ..... brak słów . Quote
marmosia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Qrczę, z tak daleka to mogę trzymać tylko kciuki. I trzymam, i to mocno, bo lala warta jest najcudowniejszego domu pod słońcem... Quote
taxelina Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Jak mozna wspomoc ta cudna sunie? Jak tylko zobaczylam jej zdjecie to sie zakochalam.... Sama stracilam dopiero co sunie i serce podpowiada by przygarnac jakas sunie zeby moja jamnisia nie byla samotna. Ale jak na razie Tz nie chce slyszec o innym psie... To sobie pomyslalam ze moglabym jakos moze wspomoc Ondre? A kiedys moze moze moze moze jakby jeszcze nie znalazla domu to bym zaczela namawiac Tz. Quote
Isadora7 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='taks']http://www.dogomania.pl/threads/219015-P%C5%82atne-DT-%2810-z%C5%82-doba-wy%C5%BCywienie%29-WARSZAWA-%C5%BBOLIBORZ? Dzięki taks. Zerknełam nic nie wiadomo poza zgłoszeniem, ale zapisuje jakby co to i tak sprawdzić trzeba. [quote name='eossi']może warto zapytać ??? Wolontariusz Małgorzata Stoberska Małgosia mieszka w Warszawie. Prowadzi dom tymczasowy dla psów - jest w tym rekordzistką, przez prawie rok "przepuściła" przez swoje mieszkanie 16 suk. Sama adoptowała psa Mobila z Palucha, oczywiście rottweilera. Niedawno odkryła jaką pasją i radością są szkolenia, uczęszcza na takie z Mobilem oraz w razie potrzeby i konieczności szkoli psy przebywające u Niej w domu tymczasowym. Odwiedza schroniska, przewozi psy, bardzo czynnie uczestniczy w adopcjach, artykuł o Niej i Mobilu ukazał się w miesięczniku "Cztery łapy". Komórka: 507 673 129. E-mail: [email protected] Wolontariusz Martyna Stoberska Martyna mieszka w Warszawie i pomaga psom i fundacji oferując dom tymczasowy. Sama posiada piękna adoptowaną dożycę Drusillę, którą ze spokojem przyjmuje nowych domowników, pod warunkiem, ze wystarczająco ją adorują. E-mail: [email protected] [FONT=Calibri]Fundacja na rzecz zwierząt "Przytul Psa" ul. Parkowa 5K, Ustanów 05-540 Zalesie Górne[/FONT] [FONT=Calibri][email protected] Tel: 503-069-502 [/FONT] dzięki wszystko notuje i biorę pod uwagę. [quote name='piesia']Trzymam kciuki cały czas za Ondrę . TYlko tyle mogę niestety . Mam nadzieję , że znajdzie się domek dla Ondry , bo po tym jak poznała smak ciepełka powrót do schronu to ..... brak słów . To bardzo dużo, bycie tu odświeżanie wątku, wspomaganie duchem jest uwierz bardzo ważne. [quote name='marmosia']Qrczę, z tak daleka to mogę trzymać tylko kciuki. I trzymam, i to mocno, bo lala warta jest najcudowniejszego domu pod słońcem... [quote name='deer_1987']Jak mozna wspomoc ta cudna sunie? Jak tylko zobaczylam jej zdjecie to sie zakochalam.... Sama stracilam dopiero co sunie i serce podpowiada by przygarnac jakas sunie zeby moja jamnisia nie byla samotna. Ale jak na razie Tz nie chce slyszec o innym psie... To sobie pomyslalam ze moglabym jakos moze wspomoc Ondre? A kiedys moze moze moze moze jakby jeszcze nie znalazla domu to bym zaczela namawiac Tz. Marta ja bym się chyba pokichała z radości jakby miała jechać do Ciebie. Quote
Justyna Lipicka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 kurcze dziewczyny u jednej cioteczki z dogo z okolic W-wy była suczka z wątku psiaków z Gubina, otem jeszcze inna, może ma miejsce...z tego co kojarze bezplatny DT...cioteczka "necia"coś tam...idę szukać konkretnych danych!! Edit-jednak pomyliłam z Necią, ale ta cioteczka to Nutusia, może warto by zapytać czy nie ma miejsca na DT Jeśli znajdziecie jakiś jednak PDT to dorzucę jakąś stałą deklarację!! Quote
Isadora7 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='Justyna Lipicka']kurcze dziewczyny u jednej cioteczki z dogo z okolic W-wy była suczka z wątku psiaków z Gubina, otem jeszcze inna, może ma miejsce...z tego co kojarze bezplatny DT...cioteczka "necia"coś tam...idę szukać konkretnych danych!! Edit-jednak pomyliłam z Necią, ale ta cioteczka to Nutusia, może warto by zapytać czy nie ma miejsca na DT Jeśli znajdziecie jakiś jednak PDT to dorzucę jakąś stałą deklarację!! Bardzo serdecznie dziękuje, jutro będe wszystko sprawdzać. Quote
Asencja Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 a jak Ondra do kotów ?wiadomo coś na ten temat? Quote
Isadora7 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Asencja napisał(a):a jak Ondra do kotów ?wiadomo coś na ten temat? Nie było okazji aby sprawdzić Quote
Ellig Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Jestem, sprawdzam co u Ondry..................... Quote
Recommended Posts