Jump to content
Dogomania

Milka (d. Ondra) - droga z piekła, wprost do nieba bram - w Swoim Domu w Szwecji

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Rok temu Isadora zalozyla ten watek...Lysa, przestraszona siedziala w kacie byle by tylko nie przeszkadzac...

A teraz wesola i szczesliwa i bardzo przez nas kochana

Jeszcze raz chcielismy podziekowac Wam wszystkim ktorzy byli tutaj na watku i pomagali Mileczce w rozny sposob :loveu::loveu:

(uprzedzam pytania ze na dogomanie nie wracam, chcialam tylko zrobic wpis na rocznice)

Edited by deer_1987
Posted

[quote name='deer_1987'][B]Rok temu Isadora zalozyla ten watek...Lysa, przestraszona siedziala w kacie byle by tylko nie przeszkadzac...[/B]

[B]A teraz wesola i szczesliwa i bardzo przez nas kochana[/B]

Jeszcze raz chcielismy podziekowac Wam wszystkim ktorzy byli tutaj na watku i pomagali Mileczce w rozny sposob :loveu::loveu:

(uprzedzam pytania ze na dogomanie nie wracam, chcialam tylko zrobic wpis na rocznice)[/QUOTE]

Ja nie mogę łza w oku się kręci, Moja Mileczka kochana. Taka kupka nieszczęścia była . Marta dziekuje.

[quote name='Nutusia']Martuś - to ja dziękuję... Nie potrafię powstrzymać łez wzruszenia![/QUOTE]

Też mam oczy w mokrym miejscu

[quote name='magdyska25']ooo koniecznie na metamorfozy suńkę wstawić ! :)[/QUOTE]

zdecydowanie tak

Posted

Fizyczna! A jeszcze większa psychiczna! Z przerażonego psiątka zadekowanego pod łóżkiem mamy towarzyskiego, wesołego i coraz bardziej pewnego siebie :) Marta, Twoja praca, praca i jeszcze raz cierpliwość jest nieoceniona - dziękuję :)

• 1 month later...
Posted (edited)

[quote name='magdyska25']ooo koniecznie na metamorfozy suńkę wstawić ! :)
Juz kila razy byla :) Teraz moze zaraz na rocznice przybycia do nas cos wstawie :loveu :

[quote name='Nutusia']Martuś - to ja dziękuję... Nie potrafię powstrzymać łez wzruszenia!
Moja najpiekniejsza :)

[quote name='Asiaczek']Metamorfoza - niesamowita:)
pzdr.
Psychiczna i fizyczna :)

[quote name='Nutusia']Fizyczna! A jeszcze większa psychiczna! Z przerażonego psiątka zadekowanego pod łóżkiem mamy towarzyskiego, wesołego i coraz bardziej pewnego siebie :) Marta, Twoja praca, praca i jeszcze raz cierpliwość jest nieoceniona - dziękuję :)
Teraz to Mila sama sie pcha jak klikam Sherry za cos, juz nie chce grzecznie czekac na swoja kolej :P

[quote name='yunona']Tak ja też podziwiam Martę za miłość, upór i konsekwencje. Wyszkoliła super obie sunie - sportsmenki jamnicze :)
To tez zasluga dziewczynek ze chetnie i szybko sie ucza :)

[quote name='a.piurek']Ło matuś.. dziś mamy kolejne Boże Narodzenie - cud się stał dzięki Marcie... fruwające ucholce przecudne.
Wzruszyłam się.
I dzieki innym ktorzy jej pomogli :)

[quote name='Isadora7']Ja nie mogę łza w oku się kręci, Moja Mileczka kochana. Taka kupka nieszczęścia była . Marta dziekuje.
Też mam oczy w mokrym miejscu
zdecydowanie tak
Na metamorfozach juz byla :)

Musisz kiedys w koncu ja tu odwiedzic :D

ostatnim razem jak organizowalam taki spacer to bylo ok 20 psiakow a wczoraj zebralo sie 31 (!!!) :loveu::loveu: Wybiore kilka zdjec a jak ktos chce link do albumu to pisac na gg albo prywatna wiadomosc tutaj to podam jak bede gotowa

Edited by deer_1987
Posted

Nutusia napisał(a):
Czy Wy widzicie wśród ilu psów i ludzi Milka się zachowuje jak gdyby nigdy nic?!?!!?!? NORMALNY pies! :) Moja malutka, dzielna Milusia!

No bo jest w domu pełnym miłości :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Isadora7']kapitalna impra. I te fruwające psiaki, uśmiechnięte pychole. A Milka? Powinno sie pokazywać wątpiącym pakiecik > pierwsze foto i teraz.
Drugi raz przeze mnie ogranizowana, ostatnim razem bylo ok 20 psow teraz wieksza grupa dopisala :) Juz niedlugo bedzie mozna pokazywac zaraz jej pierwsza rocznica u nas :loveu:

[quote name='Aleksandra95']Niesamowite, jak pies się zmienia :)
Juz teraz to mniejsze zmiany ale za to jak papuguje po Sherry :cool3: To co robi Sherry to i ona bo tak mysli ze trzeba :cool3:

[quote name='Nutusia']WSZYSTKIM się powinno pokazywać! :)
No to trzeba bedzie sie odswiezyc na metamorfozach.

[quote name='__Lara']https://lh4.googleusercontent.com/-u92sxNZq6Co/UPGvi7yH79I/AAAAAAAAme0/dC5eSo3tHl0/s800/IMG_8206.jpg
:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: moja ulubienica :)
Ma w sobie to cos :loveu::loveu:

[quote name='Nutusia']Czy Wy widzicie wśród ilu psów i ludzi Milka się zachowuje jak gdyby nigdy nic?!?!!?!? NORMALNY pies! :) Moja malutka, dzielna Milusia!
Nawet podchodzila i dawala sie glaskas obcym :loveu: z shabim i z Falla sie potrafi bawic ale to musi byc mniej psiakow by sie "przelamala"

[quote name='inka33']Wiecie co? Zryczałam się jak bóbr! Ta metamorfoza...

:look3: ----> :Dog_run:
Milka jest żywym dowodem, ba! żywym pomnikiem dla Was. :Rose:
Duza zmiana w ciagu calego roku :loveu:

Da sie psu odzyskac wiare w czlowieka tylko trzeba troche temu poswiecic pracy :loveu:

[quote name='__Lara']No bo jest w domu pełnym miłości :loveu::loveu::loveu:
Dziekuje :oops:

Jutro zaczynamy kurs na obedience. Czas pokaze czy bedziemy startowac w zawodach. A teraz jeszcze kilka fotek z tamtego spaceru